Skocz do zawartości
Forum

dobry wieczór wszytskim :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem Aldona,
studenta :)

kocham dzieciaki i chcę mieć swoje aczkolwiek nie znalazłam odpowiedniego dla nich tatusia,
prawdę pisząc zalogowałam się tu bo boję się że jestem w ciąży z facetem z którym być nie mogę... wiem żałosne. Ale sama dzidziusia wychować nie mogę ;/

pewnie sobie myślicie że jestem niedojrzałą gówniarą a ja po prostu byłam samotna i zauroczona hehe rozum do głowy przyszedł za późno.

Pozdrawiam serdecznie :)

:) dziękuję :)

tu jest wszystko napisane.

założyłam taki topic. ale odzewu nie ma :( a dodam że nasłuchałam się o tym że tak naprawdę okres w ciąży występuje i że testy mogą nie wykrywać ciąży.

Witam,
wiem zabrzmi to absurdalnie, ale może dlatego że to był nieodpowiedni facet.

Uprawiałam seks do mniej więcej połowy bez zabezpieczenia (dwa razy w ciągu jednej nocy)
dostałam później okres w terminie 5 dni standardowo tylko jakiś delikatnie słabszy mi się wydawał, 7 dnia zrobiłam test domowy (czyli 18 dni po stosunku) dziś 22 dni po stosunku bolą mnie piersi ale to chyba dlatego że bardzo je wymacałam żeby sprawdzić czy mnie bolą,
miałam wzdęcia aczkolwiek to mi się zdarza bardzo często, kręgosłup tak jak mnie zawsze bolał tak boli, mam upławy białe ale zazwyczaj takie mam, ostatnio (jakiś tydzień przed okresem) dopadły mnie drożdżaki swędzenie itd. mimo wszystko boje się że jestem w ciąży mam nadzieje że to paranoja ale co o tym myślicie???