Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agula7777

Hello,ale się rozgadałyście:yuppi:,musze sobie was doczytać,hihi
Ja tylko wpadłam na momencik,ba zaraz zabieram się za sprzątanko,a potem do łóżeczka odpoczywać-strasznie mnie nogi bolą-buu
Majeczka coś mi się wydaje,ze to Ty będziesz następna,skoro tak się czujesz:yuppi:
Yasmelka jak mogłaś nie zostawić mi barszczyku:le::le::le:

gosiaj
patrycja`81
yasmelka
a moja mama ma jutro iieniny i wlasnie skonczyly mi sie piec placki kruche miodowe a i juz prawie masa zrobiona tylko budyn musi wystygnac...a mezusiowi to wafleka z mlekiem skondensowanym robie...i wogole zajelam sie praca i troszke lepiej sie czuje...

a ja bede robila sernika:D

majeczka
pokaze wam moj beboch wlasnie kliknelam:) hehe tylko sie nie wystraszcie bo ja wielka baba jestem :) haha masywna cialem:) hahaha

Majeczka alezes Ty biala,slonca sie bioisz czy co:lol:
ciekawa jestem czy wrtozka Wisnia Ci prawde przepowiedziala:D

Mia ale seksi fota:usmiech:

a Panna jaki wielkie balonisko ma(na nk widzialam:D)-jej mozna powbijac igielki,zeby balonik juz peknal:wink:

a ja nie mam panny na NK :36_2_24:

hmm ja tez nie mam jej ale zaraz poszukamy tej laski

yasmelka
a ja wlasnie juz wszystko skonczylam co mialam do zrobienia i corcia mi juz 3 razy fryzure robila....jeszcze pare dni bedzie chora i mama sie bedzie bawila to mama wloskow na glowie nie bedzie miala...hehehe
no ale coz...banki jej drugi raz postawilam i zobaczymy....zaraz inhalacje jej zrobie potem syropek...jakos to bedzie moze bez antybiotyku sie obedzie....mam nadzieje...

oby jej pomoglo

gosiaj
ja dzisiaj nie mam w ogole powera...normalnie czuje sie taka jakas slaba...chyba po wczorajszym ganianiu po sklepach...bo wrocilismy chyba po 21...a z domu wyszlam o 11...z mala godzinna przterwa na przyjazd do domu po ksiazki...a potem zdycham w lozku...

zaraz jeszcze K siostra ma przyjechac oddacx samochod i jej maz ma ja odebrac...a mi sie nawet gadac nie chce...:36_2_12:
caly czas zalatana wez ty sie uspokoj babeczkoi

ana79
Mia
Ana śliczny brzusio!!
Aguu nie mamy wybranych imion. Tzn, córcia ma dla brata: Marcel a mąż dla synka: KAZIK :36_2_24: I obawiam się, że jest tak w stanie nazwać dziecko :15_5_16:
A ja nie mam żadnego pomysłu....

DorotaiWiki ja przy pierwszym cc też mialam "przeboje" z raną, ale gdzieś wyczytałam, że drugie cięcie powinno się lepiej znieść. Oby

Jestem totalnie spanikowana, noc miałam nieprzespaną, tysiące myśli dosłownie...
Oby tylko dzidzia była zdrowa, to najważniejsze.
nie dziwię się Tobie,że masz stresa,ale jest jeden plus tego mozesz się psychicznie nastawić na ten dzień...bo ja to z zaskoczenia pewnie

patrycja`81

a ja jestem kobieta po porodzie ,mam spadek hormonow,groza mi baby bluesy i deprecha poporodowa,mam krwawice-nop polog cholerny polog....wiec mi tez nie wolno dokuczac:sofunny: :sofunny:

reszte odpisze pozniej bo mnie wzywa ssak:lol:

tylko jeszcze ladnei i kulturalnie napisze:

Dzien Dobry:)

dojdziesz wkrótce do siebie i będziesz skakać z radości

no moje dziecie też nie raz napędziło mi stracha...ale poszturcham albo zjem cos słodkiego to daje podwójnie

widzę,ze nadal jestęś pewna ,że to chłopiec....a ja jakoś nie potrafię się pogodzić z tym....a zresztą zobaczymy jak wyskoczy

no Majeczka...moze Ty jednak będziesz pierwsza grudniowa mama:taniec1:

no a już się martwiłam....dlatego ja ostatnio szukam sobie zajęcia ,bo fioła dostałabym

wiesz...nadal myśle,że córeczka...a wogóle to niziutko już go masz

ale laseczka z Ciebie....świetna fotka

oj Cherry...ty to już wszedzie widzisz chłopców....ŁOBUZIARA:hahaha:
co ja na to poradze hehhe ale jednak nie wszystkim bo myslez e majeczka bedzi emiala core

gosiaj

a ja nie mam panny na NK :36_2_24:
a ja też nie mam...wogóle to żadnej z Was nie mam:36_2_58:

yasmelka
a ja wlasnie juz wszystko skonczylam co mialam do zrobienia i corcia mi juz 3 razy fryzure robila....jeszcze pare dni bedzie chora i mama sie bedzie bawila to mama wloskow na glowie nie bedzie miala...hehehe
no ale coz...banki jej drugi raz postawilam i zobaczymy....zaraz inhalacje jej zrobie potem syropek...jakos to bedzie moze bez antybiotyku sie obedzie....mam nadzieje...

ja właśnie walnęłam sobie kolorek na włosach....a moje to już nie chętne do tego...czasami zlitują się i zrobią mi masaż na pleckach:hahaha:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39814.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39815.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39810.png

17.04.2009-2 piekne kreseczki
22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc
28.07.2009-masz juz 15cm
28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka

agula7777
Ja tylko wpadłam na momencik,ba zaraz zabieram się za sprzątanko,a potem do łóżeczka odpoczywać-strasznie mnie nogi bolą-buu
Majeczka coś mi się wydaje,ze to Ty będziesz następna,skoro tak się czujesz:yuppi:

no ja stwierdzilam ze jak jutro masz rodzic to przejadać sie nie możesz...hehehe

cherry82
zmula mi kompa bo filmy sciagam wiec ciezko odpisywac

jaki masz program do ściagania?

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

Gość agula7777

yasmelka
agula7777

no ja stwierdzilam ze jak jutro masz rodzic to przejadać sie nie możesz...hehehe

cherry82
zmula mi kompa bo filmy sciagam wiec ciezko odpisywac

jaki masz program do ściagania?

Jutro nigdzie się nie wybieram,hihihihi
Mój lekarz ma dyzur w szpitalu z soboty na niedziele,ale w niedzile przyjeżdżają goście,bo robimy urodziny córy-tak,że maluszek musi teraz czekać aż mi się zachce,hahahahah lecieć na porodówke,hihi

Gość agula7777

yasmelka
agula hehehe ciekawe co z tego wyjdzie.....tyś to kobito zmienna jest....

Wiem,hihihi
No ale cóż ja na to poradze?Przedtem chciałam ale teraz spodobał mi się remoncik w domku:36_1_1:-jest jeszcze troszke do zrobienia-myślę,że do przyszłego tygodnia powinnismy się wyrobić????
Zobaczymy jak to bedzie....