Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

i co sie smiejecie z mojej piaskownicy?? :lol:
ja nie jestem pewna czy on w niej był :sofunny:

ja wlasnie zwlekłam dupsko z łóżka..... zagryze sie do poniedziałku :lup:
apap pomógł ale nie na długo....wiec stwierdzialam ze wezme go jak mnie w nocy ból obudzi bo w dzien jakos sobie radze....
a teraz ide mamusce warzywa na sałatke pokroić :D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

u mnie bylo bardzo skomplikowanie...
3 lata temu latem rostalam sie z moim ex...i tak mnie to zabolalo, ze postanowilam skupic sie na sobie i odpoczac od wszelkich meskich historii...

zapisalam sie na fitness i pewnego grudniowego dnia zauwazylam, ze pewien wielki facet ciagle cwiczy obok mnie, gapi sie i usmiecha do mnie jak jakis stukniety...

wygladal strasznie, zupelnie nie w moim gusie....i tak lampil sie na mnie 2 razy, kiedy przypadkiem sie na tej silowni spotkalismy...i ktoregos ranka dostalam wiadomosc na studi.vz (to taki portal dla niemieckich studentow) "czy to ja jestem ta dziewczyna z silowni i czya na prawde pochodze z polski, bo to takie interesujace :-)"...a ze widzialam zdjecie to wiedzialam, ze to ten dziwny koles z silowni...

a ze milo zapytal to milo odpisalam...no i tak pisalismy chyba ze 4 dni...i w koncu spytal czy pojdziemy na weihnachtsmarkt (to taki zimowy ryneczek z budami i grzanym winem, baaaaaaaaardzo znany chyba na calym swiecie-znaczy ta tradycja)...oczywiscie bardzo nie chcialam, bo nienieccy faceci to nudziarze...ale moja przyjaciolka stwierdzila, ze juz czas najwyzszy, zebym dokas poszla a jak bedzie beznadziejnie, to moge powiedziec, ze mialam tylko pol godziny, zmyc sie i juz nigdy wiecej sie z nim nie spotkac...

no i sie umowilismy...jak go zobaczylam czekajacego na mnie to sie stuknelam w glowe, co ja tam w ogole robie....

a po 5 minutach rozmowy na zywo po prostu bylam zachwycona...wieczor byl najcudowniejszy z cudownych, smialam sie tak, ze nie wiem...koles byl po prostu wyjatkowy...

odwiozl mnie do domu i tak zaczyelismy sie spotykac...ale jak zaczelo sie robic goraco uczuciowo, to przyjechal do mnie do domu i powiedzial, ze ma od 3 lat dziewczyne...

no i oczywiscie ze nie chce jej ranic i takie tam....

ale ja stwierdzilam, ze jest mi obojetne kim dla siebie bedziemy, ale nie chce tracic tego kontaktu...bo nigdy z nikim nie czulam sie jak z nim no i postanowilam sie nie zakochac...hehe...

w kwietniu rozstal sie ze swoja dziewczyna....ale powiedzial, ze nie oznacza to, ze my jestesmy para...bo on chce odpoczac i korzystac z zycia...
i tak meczylam sie do lipca...potem postanowilismy pojechac na wakacje do polski, do mojej rodziny i na mazury (byl juz kiedys na mazurach z dziadkiem i chcial to powtorzyc)...

ja swoim rodzicom powiedzialam, zeby nie pytali o nic i nie mysleli, ze to moj facet...jest jak jest i koniec...

i moim planem bylo pokazac mu jaka na prawde jestem, keidy nie ma calego tego burdelu w niemczech...a urlop byl na prawde extremalny...i moglismy sie bardzo dobrze poznac...

i po urolopie postanowilam zakonczyc ta znajomosc...dla swojego dobra...bo oczywiscie bylam baaaaaaaardzo zakochana....chcialam, zeby wiedzial kogo traci

1 sierpnia bronil swoj dyplom i kilka dni pozniej poszlismy na kolacje, dostal ode mnie prezent na zakonczenie studiow- mala miniature motoru bmw (jego wymarzony motor, a prace pisal wlasnie o motorach)...i powiedzialam, mu, ze jak uporzadkuje swoje zycie i kiedys znajdzie czas,to zeby mnie w swiecie znalazl i przyjechal wlasnie na tym motorze...

ale K juz wtedy chyba zdal sbie sprawe ze swoich uczuc i spytal czy chcialbym byc oficjalnie jego kobietka...tak troche dziecinnie....

ja nie bylam pewna po calym tym czasie czekania i jego "korzystania z zycia"...

ale od konca sierpnia jestesmy juz razem...i przynajmniej raz w tygodniu slysze z jego ust, ze byl strasznie glupi. bo nie widzial najwiekszego szczescia obok siebie...

i kocha mnie tak mocno, ze jestem w szoku, ze mozna tak kochac....

no a ja kocham go tak samo...pewnie troche sluzej, ale wyjatkowo....i mam nadzieje, ze tak zostanie juz na zawsze z papierkiem czy bez...wazne ze z nim :36_3_18:

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

i powiem wam, ze chyba nit nie wierzyl, ze dam rade i wytrzymam to wszystko...przeplakalam wiele dni przez niego...ale cos mi zawsze mowilo, zeby sie nie narzuca, nie wymagac,a on kiedys zrozumie, ze jestesmy sobie przeznaczeni...

nigdy mi nic nie obiecywal, kiedy nie bylismy jeszcze para...zawsze mowil szczerze...wiec nie mialam mu nic do zarzucenia...sama z wlasnej woli cierpialam i kochalam...

a teraz wszyscy wierza, ze prawdziwa milosc kiedys i tak wygra...tak jak bylo w naszym przypadku...

ale bylo bardzo ciezko i nie wiem czy dalabym rade przejsc przez takie cos jeszcze raz...

28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g

zosieńka
gosiaj śliczna historia ale dość długa..........................

ups...sorry, ze was zanudzam...:36_2_13:

gosiaj ja wiedzialam że u Ciebie napewno będzie romantycznie.....pod koniec ale romantycznie ::):

moj P to sie na początku troszku bał i powiedział że musi sie wyszaleć..... no i szalał 2 miesiace! był w Amsterdamie i na Cyprze a co najlepsze pojechał tam do kumpla ktorego dziewczyną jest siostra jego byłej, która UWAGA...... tez tam była..... no myslałam że mu głowe o kant dupy rozbije ale wkoncu jeszcze nie był mój :D:lol: za to teraz bede musiala pilnowac nie tyle co P bo wiem że mnie kocha i nasze dzieciątko i jestesmy dla niego najwazniejsi ale za to "panna była" w sierpniu wrocila do PL juz na stałe i musi wiedziec że nie bedzie sie tak panoszyc a juz napewno nie koło mojego zwiazku...... :D:D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
zosieńka
wydaje mi się że maluszek moze czuć że tobie coś dolega kochana jak tak ząbek nadal boli to do dentysty koniecznie idź jeszcze raz!!!

wizyte mam na poniedzialek dopiero bo chce isc do tej pindy co mi piekło urządziła :grrrrrr:

dzisiaj jak sie obudziala, to tez mialam wrazenie, ze mnie zab boli....ale na szczescie to bylo tylko takie wrazenie...
w najgorszym wypadku mama i siostra K sa dentystkami i maja wlasny gabinet, wiec nie ma problemu...a zaufanego dentyste ciezko znalezc...

w ogole mialam dzisiaj taki sen, ze szok...ze mi sie 2 miesciace wczesniej Olivka urodzila....tak nagle...siostra pepowine przeciela i dopiero po karetke dzwonilismy...a Olivka byla juz taka duza, ze w spiochy o rozm. 68 ledwo co weszla ;-)

gosiaj
w ogole mialam dzisiaj taki sen, ze szok...ze mi sie 2 miesciace wczesniej Olivka urodzila....tak nagle...siostra pepowine przeciela i dopiero po karetke dzwonilismy...a Olivka byla juz taka duza, ze w spiochy o rozm. 68 ledwo co weszla ;-)

hihi to gigancior z tej Olivki ze snu:hahaha:
dobrze,ze to tylko sen,bo by Cie potargalo:sofunny:

a historia bardzo romantycznahttp://parenting.pl/images/smilies/fresh/love%20together.gif

Panna poczestuj salatka dobra kobieto:D

To Cherry jeszcze referacik,Ana,Netka i chyba kogos ominelam:lup:
a na koncu Aguu:pierwsze spotkanie,zareczyny,slub,noc poslubna:lol:

no wiec mojego pana poznalam w restauracji w ktorej pracowalam dodatkowo w weekendy.... no w sumie rzucilam te robote ale po jakims czasie szefuncio do mnie zadzwonil zebym jednak wrcocila na kilka weekendow no i wrocilam i wtedy na pryzstawkach mielismy noweego kucharza... ciacho z niego jak nic...od pierwszego spojrzenia wiedzialam ze cos bedzie.... tzn bylo to zaraz po rozstaniu z ex wiec mialam wobec A pewne plany zeby zagrac na nerwach bylemu a jak on z zalem wroci i bedzie blagal o przrebaczenie to wrcoce.. ale zaczelismy spotykac sie z A i jakos tak milo sie zaczelo robic... i po 3 miesiacach sie zareczylismy.... shioc dla mojej mamy bo byl to hindus z zareczylismy sie w dzien matki a w styczniu tego roku wzielismy slob cywilny,,,:) a teraz spodziewamy sie dzidzi...

http://img34.glitterfy.com/10116/glitterfy-flpbk0170243696734.gif