Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

dorotaiwiki
Witajcie dziewczyny juz wróciłam od mamy
mam do nadrobienia 70 stron :cheess:

hehehhehehehe, no to powodzenia :-))))))):36_13_3:

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

panna-em
dzieki za dobre rady ale z P nie da sie o tym gadac bo jego mamusia jest najlepsza i ona nigdy nic zlego o nikim nie powie........ sranie w banie a mi kaktus na rece wyrosnie!!!
Od rana mnie tak wku***a że masakra. dzwoni do mnie że mam mu na alllegro bilety zamowic 2 szt to sie go pytam niby jak jesli nie mam tam konta a szwagier jest w pracy i siostra nie zna hasla i wogole sie nie zna i wogole jest jeden bilet do kupienia a on ze dzwonil do tego goscia i moze zamowic ile chce :Szok: jasne..... wałkiem śmierdzi na odległość..... niech go wyruchaja na kase to sie nauczy!!
a do jego rodzinki to ja sie nawet nie odzywam ale przyczepic sie muszą zawsze ::): chociaz twierdzą że wcale nie..... a ja twierdze że jestem królową świata.....

jeju, to tak jak moj ex ex ex facet...kiedys jego mamusia o cos strzelila focha, cos na mnie powiedziala i na moja rodzine...tez bylo cos w stylu krolewny itd...wiec jej na to tez cos odpowiedzialam....i sie zaczelo...tesciowa FOCH, moj owczesny oczywsicie za mamusia, bo przeciez jest starsza i trzeba jej ustapic...kupil w kwiaciarni kawiaty i powiedzial, zebym ja przeprosila, bo dla wszytskich to bedzie najlepsze (i mam zapomniec kto ma racje)....zrobilam tak jak chcial bo bylam mloda i glupia...i do dzisiaj zaluje, ze dalaj sie tak wykorzystac...

i dzisiaj wiem, ze mozna inaczej...ale to tylko i wylacznie zalezy od wlasnie syna takiej tesciowej- bo moze ja ustawic, a przynajmniej wplynac na to jak sie do synowej odzywa...

i panna-em: walcz o swoje prawa w rodzinie, bo jak teraz tego nie wywalczysz to juz nigdy nie wywalczysz!

28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g

dorotaiwiki
panna-em a ja wogóle nie miałam robionej tej glukozy

ja tez bym nie miala, gdybym sie nie dopytala jeszcze raz czy to w ogole wazne- w Niemczech to nie jest badanie, ktore trzeba robic w ciazy- tylko na zyczenie (no i trzeba za to zaplacic)...ja sie zapytalam lekarki, wiec postawila znak zapytania przy glukozie i dzieki temu dostalam skierowanie-juz za darmo...

jeszcze w tym tygodniu spodziewam sie przyjaciela od P bo przyjechal z wakacji z Cypru tu na tydzien i przywiozl mi kulke sniegową :D:snowball::snowball:
jemu to nic nie powiem złego o tym bo to wkoncu jego przyjaciel.... :ehhhhhh:
a wogole polozna mi powiedziala żebym z ta meliską nie przesadzala....dwie na dzien moge ale nie codzien :Szok: to ja juz na bank zeświruje i w kaftanie zdjecia wkleje :lup::lup:

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
jeszcze w tym tygodniu spodziewam sie przyjaciela od P bo przyjechal z wakacji z Cypru tu na tydzien i przywiozl mi kulke sniegową :D:snowball::snowball:
jemu to nic nie powiem złego o tym bo to wkoncu jego przyjaciel.... :ehhhhhh:
a wogole polozna mi powiedziala żebym z ta meliską nie przesadzala....dwie na dzien moge ale nie codzien :Szok: to ja juz na bank zeświruje i w kaftanie zdjecia wkleje :lup::lup:

panna-em: nie przejmuj sie...jak P zobaczy waszego dzieciaczka, to bedzie mu chcial kupic caly swiat...a przynajmniej z funduszy, z ktorych kupowal perfumy dla rodziny...

a co sie z ta paczka dla Ciebie okazalo??? przewozil takimi uslugami przewozniczymi te paczki? ja swoje rzeczy tak z Londynu wyslala-chyba 4 wielkie kartwonista-prawie 50 kg , ale bylo dosc tanio i na wybrany przez mnie adres :-)

panna-em
gosiaj szkoda że dopiero jak sie urodzi to on sie ocknie że kase wydawał zamiast odkładać.... P pewnie mysli że małe dziecko mało kosztuje..... Ale mniejsza z tym ::): Mam ich gdzies, tyle dobrze że nic im zawdzięczać nie bede i w razie czego bede mogla glosno powiedziec ze mają mi nie mowic co mam ubierac, jak ubierac, jak przewijac i wogole ::):
A z paczką to p żeby nie bylo na jego mamusie że ona sie pomyliła to powiedzial że on źle kartony ponumerował..... Yhymmmm
a jego mama mi napisała że jak tam są jego rzeczy to mam je przyniesc :sofunny: Niezła jest ja mam targać 10 kg bo jej sie tak chce :sofunny: Sama niech sie ruszy :whistle:

:36_11_1::36_2_24::36_2_20:

a ja dzisiaj na 18 lece do szkoly rodzenia :-9 ciekawa jestem bardzo jak bedzie :-):15_2_138:

patrycja`81
Cherry narazie sobie ogladnelam tylko tu:
Gardiner

takie se,czekam na cos ciekawszego:D
nic nie moge wiecej znalezc
w sumie to dopiero poczatek pazdziernika-noi najpierw jest "halloween"-i sklepowe szalenstwa na ten temat

moj oglada durny film popijajac winko-a ja se siedze na necie popijajac soczek:lol:

super stronka i jak znajdziesz cos jesccz erto poprosze

gosiaj
moja tesciowa nie sie miesza w nic....jest super! ale K przeprowadza z nimi zawsze godzinne rozmowy i robi to tak, ze wychodzi na to, ze ma racje :-) :cheess: zdolniacha :-)

kupilismy wczoraj pierwsze lozeczko....zobaczymy jak sie sprawdzi na poczatek- jest z calym wypoazeniem(materac, posciel balachim itd)
FabiMax Erle Kombi - Beistellbett mit Vollausstattung bei eBay.de: Betten (endet 12.10.09 11:56:23 MESZ)

na dlugo nie starczy, bo jest mniejsze niz normalne...ale potem Olivka bedzie spala juz w lozeczku takim dla maluskich dzieci z mozliwoscia przedluzania (sa takie w ikei)...mam nadzieje, ze to byla dobra decyzja...

jeszcze nam zostal do kupienia przewijak montowany na scianie w lazience i koniec!

potem tylko rzeczy dla mnie...
gratulujue zakupu lozeczka

dorotaiwiki
Witajcie dziewczyny juz wróciłam od mamy
mam do nadrobienia 70 stron :cheess:

witaj vo slychac

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39814.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39815.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39810.png

17.04.2009-2 piekne kreseczki
22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc
28.07.2009-masz juz 15cm
28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka

agula fajna kolyska ::): moja znajoma taką kupiła jak spodziewala sie drugiego babaska ale musiala wyniesc do mamy bo ten starszy 3 lata do niech wchodzil i sie bujal i powiedzial ze to jego hustawka a dzidzia jak spi w brzuchu to pozniej tez bedzie mogla ::): i kumpela sie wystraszyla że kolyska moze nie wytrzyamc do narodzin :D:D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr: