Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

agula7777
cherry82
pjejj agula ale maz mial szczcescie a ty bidulko uspokuj sie wazne ze nic sie powaznego nie stalo aöle nie mozesz sie denerwowac bo wiesz dzidzia w brzuszku zacznie ci szalec z podwyzszonym cisnieniem

Najgorsze jest to,że jak pomyśle,że cos mu się mogło stać to aż.....

Ale grunt,że jest cały,nie mogę się doczekać kiedy wróci

no wierze to straszne uslyszec o jakims wypadku a zwlaszcza bliskiej osoby no9 ale uspokuj sie i czekaj na meza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39814.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39815.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39810.png

17.04.2009-2 piekne kreseczki
22.06.2009-zobaczylismy cie masz juz 72,2mm w 13,4tc
28.07.2009-masz juz 15cm
28.07.2009-USG-SYNEK
19.08.2008-slyszelismy bicie twojego serduszka

agula7777
cherry82
pjejj agula ale maz mial szczcescie a ty bidulko uspokuj sie wazne ze nic sie powaznego nie stalo aöle nie mozesz sie denerwowac bo wiesz dzidzia w brzuszku zacznie ci szalec z podwyzszonym cisnieniem

Najgorsze jest to,że jak pomyśle,że cos mu się mogło stać to aż.....

Ale grunt,że jest cały,nie mogę się doczekać kiedy wróci

Agula ale po co mysleć co mogło sie stać?? sama sie nakręcasz!!
NIC SIE NIE STALO MĄŻ CALY I ZDROWY!!!!
dobry pomysł żebyś sie czymś zajęła :D
gotować lubisz to ugotuj nam coś pycha :D:D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

agula7777
Zadzwoniłam do niego jeszcze raz i nie obejdzie się bez lekarza,strasznie go głowa boli

Ja chyba oszaleje

no wlasnie torche sie zdziwilam, ze kurde pol samochodu mu wyrwalo a jemu zupelnie nic!!! kurde, normalnie nie dosc, ze nosisz nowe zycie pod sercem to i twoj maz dzisiaj dostal nowe zycie w prezencie :-) najwazniejsze, zebys go wysciskala mocno i wycalowala, za to ze jest :-)

ja to juz chyba bym do tego lekarza z nim pedzila, lepsze jest chyba byc przy tym i zobaczyc na wlasne oczy , ze wszytsko ok, niz sie w domu stresowac z komorka w reku caly dzien...no a Ty juz tu lekko szalejesz :-)

daj znac co i jak!

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

panna-em
Agula nie stresuj sie bo jeszcze coś niedobrego z tego będzie u Ciebie a mąż cały i zdrowy to najważniejsze a samochód rzecz nabyta!!!

ja za chwile zbieram sie do ccc pooglądać buty :D:D
zastanawiam sie kiedy ten zakichany kurier przywiezie posciel :grrrrrr:
w czwartek zrobiony przelew a niby na drugi dzien wysylają.....
najwyzej jak przyjedzie to pocałuje klamke i bedzie tyle razy jezdził aż mnie zastanie

panna-em: a to przelewy w polce ida tak blyskawicznie? tu w niemczech to na przelew sie czeka ze 2-3 dni i potem jeszcze przesylka...ze 3 dni...

ja wczoraj kupilam torbe do wozka:
Baby Wickeltasche, sehr guter Zustand! bei eBay.de: Wickeltaschen Rucksäcke (endet 21.09.09 21:03:42 MESZ)

i kombinezonik:
zuckersüsser Baby Schneeanzug H&M+ Mütze GRATIS, Gr. 62 bei eBay.de: (endet 21.09.09 19:54:13 MESZ)

mam nadzieje, ze widac

28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g

gosiaj widac widac super są :D:D

przelew zrobilam w czwartek wiec góra w piątek napewno juz ma na koncie a jeszcze jak to byl ten sam bank to w tym samym dniu po kilkunastu minutach!!

ok ja znykam na poszukiwanie butów chociaz i tak wiem że wroce z niczym ale przynajmniej bede wiedziec co bedzie królowało tej jesieni..... pewnie jakies beznadziejene trendy weszły i buty z koziej pały..... wszystkie na wielkich obcasach i mnóstwem świecidełek i innych pierdół.....

agula7777
Dzwoniłam do przychodni i lekarz go nie przyjmie bo ma full pacjentów,także jak wróci to tylko na pogotowie do szpitala

no to w szoku jestem...kurde twoj maz po wypadku i mu lekarz mowi, ze nie przyjmie????????????????????

a czemu na miejscu wypadku nie bylo karetki? nie powinni go od razu przebadac albo przynajmniej na jakas obserwacje zabrac? jakos nie rozumiem...

agula7777
Właśnie zadzwonił,nic mu nie jest,a ból głowy to poporostu nerwy ale lekarz kazał mu uwazać i gdyby cos się działo-mocne bóle i wymioty to ma od razu się do niego zgłosić.

Teraz to juz jestem spokojna:-)

no to sie ciezse, ze jednak wszystko na prawde jest w porzadku!

gosiaj
agula7777
Właśnie zadzwonił,nic mu nie jest,a ból głowy to poporostu nerwy ale lekarz kazał mu uwazać i gdyby cos się działo-mocne bóle i wymioty to ma od razu się do niego zgłosić.

Ja też:-)
Przyjechała juz rodzinka i zajmują się młodą,bo ja nie dałam rady
Ale jest juz dobrze,strasznie się ciesze

agula7777
gosiaj
agula7777

Ja też:-)
Przyjechała juz rodzinka i zajmują się młodą,bo ja nie dałam rady
Ale jest juz dobrze,strasznie się ciesze

:uff::smile_move::36_1_11:

agula7777
Mąż jest na pogotowiu

A nasze przychodnie?paranoja,cała polska słuzba zdrowia.

momento kochana ::): po wypadku do przychodni?? pierwsze slysze, od takich spraw to jest izba przyjęć, szpital, kochana a tam by go przyjeli bez żadnego "ale".
A poza tym dlaczego na miejsce wypadku nie została wezwana karetka?? dla mnie to pierwsze co powinno nastąpic w takim momencie bo na "oko" nie widac czy są jakies obrazenia wewnetrzne. Poza tym policja jak przyjezdza na miejsce wypadku to pierwsze o co pyta to czy ktos potrzebuje pomocy lekarza i czy pogotowie zostalo wezwane!!
I nie wkładaj wszystkich do jednego worka tylko dlatego że jeden lekarz odmawia przyjęcia w przychodni to oceniasz od razu całą służbe zdrowia!!

Najwazniejsze że Twoj mąż jest cały i zdrowy a ból głowy może wynikać ze stresu, szoku. Jeśli będzie miał poza tym co napisalas jakies mroczki przed oczami lub niewyraźnie widział proponuje zgłosić sie do szpitala.

a poza tym to ja juz po sklepowaniu.....bez nowych butow wrocilam :zmartwiony: wszytko na jedno kopyto zrobione, z zamszu i na obcasie ehhhh a ja jakos nie chce teraz butow na obcasie wiec bede szukala dalej
ale za to kupilam proszek bobas 1,5kg za 10zl :D:D i dwie pary skarpetuniek :D:D

panna-em
agula7777
Mąż jest na pogotowiu

A nasze przychodnie?paranoja,cała polska słuzba zdrowia.

momento kochana ::): po wypadku do przychodni?? pierwsze slysze, od takich spraw to jest izba przyjęć, szpital, kochana a tam by go przyjeli bez żadnego "ale".
A poza tym dlaczego na miejsce wypadku nie została wezwana karetka?? dla mnie to pierwsze co powinno nastąpic w takim momencie bo na "oko" nie widac czy są jakies obrazenia wewnetrzne. Poza tym policja jak przyjezdza na miejsce wypadku to pierwsze o co pyta to czy ktos potrzebuje pomocy lekarza i czy pogotowie zostalo wezwane!!
I nie wkładaj wszystkich do jednego worka tylko dlatego że jeden lekarz odmawia przyjęcia w przychodni to oceniasz od razu całą służbe zdrowia!!

Najwazniejsze że Twoj mąż jest cały i zdrowy a ból głowy może wynikać ze stresu, szoku. Jeśli będzie miał poza tym co napisalas jakies mroczki przed oczami lub niewyraźnie widział proponuje zgłosić sie do szpitala.

a poza tym to ja juz po sklepowaniu.....bez nowych butow wrocilam :zmartwiony: wszytko na jedno kopyto zrobione, z zamszu i na obcasie ehhhh a ja jakos nie chce teraz butow na obcasie wiec bede szukala dalej
ale za to kupilam proszek bobas 1,5kg za 10zl :D:D i dwie pary skarpetuniek :D:D

Z tego co wiem od teścia to nie wezwali policji bo okazało sie ze mojemu skończyło sięubezpieczenie auta.

a jeśli chodzi o słuzbe zdrowia to .....są różni lekarze,może ja miałam pecha

Ale zmienmy już temat bo stresu na dziś mam dość:-(

panna-em
własnie lekarze są różni a Ty od razu że cała służba zdrowia.....

ja normalnie nie wirze w to co piszesz.....

ale zmienmy temat bo nerwy są nie wskazane w naszym cudownym stanie :smiech::smiech:

sorki,że ak wyjechałam ale nerwy mnie poniosły
Już jestem spokojna:-)

panna-em

Kolekcja damska, Typ: Półbut, Marka: JENNIFER&JENNIFER, Kolory: Beżowy, Przedział rozmiarowy: 35,36,37,38,39,40

Kolekcja damska, Typ: Półbut, Marka: JENNIFER&JENNIFER, Kolory: Beżowy, Przedział rozmiarowy: 35,36,37,38,39,40

ja bym te kupila....

panna-em
własnie lekarze są różni a Ty od razu że cała służba zdrowia.....

ja normalnie nie wirze w to co piszesz.....

ale zmienmy temat bo nerwy są nie wskazane w naszym cudownym stanie :smiech::smiech:

panna-em: a co Ty taka nerwowa?jakby moj mial wypadek to pewnie wybluznilabym caly swiat! i nikogo bym nie oszczedzila chyba :alajjj::Real mad: