Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

dzis prawie nic wielkiego nie robilam, sprzatanie standardowo na raty, pranie, zmywanie :Szok: a taka zmeczona sie czuje i juz mi sie nic nie chce a mialam przejrzec ciuszki od siostry zeby zobaczyc czy jest tak cos w rozmiarze 56 bo ja mam takie wrazenie ze moje dzieciatko to kruszynka bedzie po mamusi :smile_move:

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

agula7777
zosieńka
ja nadal chcę kapuśniaklu kto mi zrobi?

To trzeba było wpaść do mnie w zeszłym tygodniu,bo robiłam:-)pyyyychhhhooootttaaaa,ale te rybki są świetne-nie moge sie oderwać,hahahhaha

ale bym se makrele wszamała :whistle::whistle:
dajmy juz spokoj z tym pisaniem o jedzeniem bo mi zaraz zołądek do kregosłupa przyrosnie :sofunny::sofunny:

panna-em
agula7777
zosieńka
ja nadal chcę kapuśniaklu kto mi zrobi?

To trzeba było wpaść do mnie w zeszłym tygodniu,bo robiłam:-)pyyyychhhhooootttaaaa,ale te rybki są świetne-nie moge sie oderwać,hahahhaha

ale bym se makrele wszamała :whistle::whistle:
dajmy juz spokoj z tym pisaniem o jedzeniem bo mi zaraz zołądek do kregosłupa przyrosnie :sofunny::sofunny:

Właśnie makrele wcinam;-):smile_move:

agula7777
Tak samo jak parówek,pasztetu,cytrusów,serów typu feta.....
To co można?
Suchy chleb dla konia,hahahhahahahaha

o cytrusach nie slyszalam, parowek nie jem od kiedy moj kolega (jest rzeznikiem:Szok:) powiedzial mi z czego robia parowki :Szok: a o makreli to mi duzo osób mówi ze lepiej nie bo moze byc niedowędzona i moze zaszkodzic nam i dzidzi ale jak to nawet wole nie wiedziec, pasztet wsune czasami a serow feta nigdy nie lubialam
wiec nie popadajmy w skrajność :Oczko: poza tymi rzeczami są jeszcze inne ktore są wrecz wskazane :Oczko: poświecmy sie dla naszych pociech :Oczko:

zosieńka
cherry czekamy tylko nie zapomnij o nas!!!
ta ja z głodu jem jogurt naturalny bo do domu to jeszcze daleka droga a ja głodna jak wilk.Najpierw na pocztę po paczkę z kolejnymi ubrankami a potem do pracy pojechać musze i dać im zwolnienie bo mam na to 7 dni a 6 dzień to już dziś.

bidulko chodź ja ci dam chlebek z dżemikim do tego jogurcika :Oczko::Oczko: a zwolnienie moglas wyslac poczta :whistle: co sie przemeczac bedziesz

agula7777
Akurat mnie dzis napadło na makrele:-)nie mogłam się powstrzymać jajją zobaczyłam:-)
Ale mam luzy....mama zajmuje sie małą,a ja mam czas dla siebie:-)oby została jak najdłużej:-)

a jak byla u babci to narzekałaś :whistle::whistle: a teraz mamusie jak najdluzej chcesz miec w domku ojjj Ty :whistle::whistle:

zosieńka
agula7777
To co można?

matko wiem ne nerwujsja ja tylko dobrze chciałam a sama taką rybke to bym noskiem wciągneła hihihi
:sofunny:

Wciągasz rybke noskiem?odwyk gwarantowany:hahaha:

panna-em
agula7777
Akurat mnie dzis napadło na makrele:-)nie mogłam się powstrzymać jajją zobaczyłam:-)
Ale mam luzy....mama zajmuje sie małą,a ja mam czas dla siebie:-)oby została jak najdłużej:-)

a jak byla u babci to narzekałaś :whistle::whistle: a teraz mamusie jak najdluzej chcesz miec w domku ojjj Ty :whistle::whistle:

Teściowa to teściowa,a mamusia to co innego:-)

idę do panny na dżemik chętnie naki naturalny był i mlizną pachniało hihihihi poprawiłam sucharkiem i nadal myślę o obiadku a mam jeszcze leczo w domku a nigdy takie dobre mi nie wyszło.Tylko takie nie typowe bo bez papryki bo mój nie lubi i ja też hihihihi.
Pasztecików unikam serów typu feta i pleśniowych też chociarz ja to wszystko kocham.Parówki jadłam i tyle.A jak bardzo chce mi się wędzonej piersi a kuraka to ją jeszcze godzink gotuję wa swoją drobą że to niezły wywar dop zupke.Matko nie mogę już pisać o jedzeniu bo zamiast masturbowac klawiaturkę to ją zjem w całości!!!

http://suwaczki.maluchy.pl/ci-50418.png
http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnsg18r28igx75.png

agula7777
zosieńka
agula7777
To co można?

matko wiem ne nerwujsja ja tylko dobrze chciałam a sama taką rybke to bym noskiem wciągneła hihihi

taaaaaaaaa idziesz ze mną bo jak tak dalej pódzie to ty też zaczniesz je noskiem wciągać hihihi:sofunny:

http://suwaczki.maluchy.pl/ci-50418.png
http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnsg18r28igx75.png

zosieńka
agula7777
zosieńka

taaaaaaaaa idziesz ze mną bo jak tak dalej pódzie to ty też zaczniesz je noskiem wciągać hihihi:sofunny:

Nie ma to jak wciąganie makreli noskiem:hahaha::hahaha:
Kto sie przyłacza?