Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

panna-em
agula7777
panna-em

ja to sie martwie co zostanie z tych moich piersiątek po karmieniu :whoot: bo przed ciazą to takie cytrynki :lol: no moze wieksze pomarancze, teraz tez za specjalnie sie nie powiekszaja :36_1_4:

Jak przestałam karmić córe to się przeraziłam-strasznie mi zmalały piersi ale teraz nie narzekam:-)-wrecz przeciwnie:-)oby takie juz chciały zostać ale to tylko marzenia:-)
Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma:-)

no to mnie pocieszyłaś :ehhhhhh:

To,że ja tak miałam nie znaczy,że z Toba będzie tak samo:-)

Gość patrycja`81

panna-em
agula7777
panna-em

ja to sie martwie co zostanie z tych moich piersiątek po karmieniu :whoot: bo przed ciazą to takie cytrynki :lol: no moze wieksze pomarancze, teraz tez za specjalnie sie nie powiekszaja :36_1_4:

Jak przestałam karmić córe to się przeraziłam-strasznie mi zmalały piersi ale teraz nie narzekam:-)-wrecz przeciwnie:-)oby takie juz chciały zostać ale to tylko marzenia:-)
Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma:-)

no to mnie pocieszyłaś :ehhhhhh:

moje oprocz tych durnych rozstepow sa takie...no nie bede ukrywac...apetyczne:sofunny:
ale mam nadzieje,ze jak mi sie znow wypelnia mlekiem to zbytnio nie urosna-wystarczy im ze sa juz c-kiedys byly b

Gość patrycja`81

panna-em
patrycja`81
zosieńka

no co ty babo cc jest normalnym porodem jak naturalny ja tak uwarzam a jeśli dal malucha ma byc bezpieczniek to nie możesz tak myśleć.Wiesz napewno jak dużo kobiet gdyby mogło wybierać zdecydowało by się tylko na cc.Ech głowa do góry ja też sie bardzo boje.

Porod przez cesarskie ciecie nie jest "normalnym porodem jak naturalny".Cc jest to operacja.
jak wiadomo nie wszystkie porody moga sie odbyc w sposob naturalny-jesli sa to wskazania natury medycznej,no nie ma rady-trzeba tak rodzic:wink:

ja tylko nie rozumiem kobiet ktore dobrowolnie poddaja sie cc-tak zwana cesarka na zyczenie:lup:
no ale jak tak maja to ich sprawa

no wlasnie ja to bym chciala jednak wiedziec jak to jest ale nie wiem czy te moje biodra mi an to pozwolą stąd tez wizyte u ortopedy bede miala..... a poza tym chcialabym zobaczyc mojego P czy faktycznie dałby sobie rade w KAZDEJ sytuacji :whistle::whistle:

wiem ze tu facet moze byc przy cc(przynajmniej kumpela tak miala jedna)
a w Polandzie jak to jest?

patrycja`81
panna-em
patrycja`81

Porod przez cesarskie ciecie nie jest "normalnym porodem jak naturalny".Cc jest to operacja.
jak wiadomo nie wszystkie porody moga sie odbyc w sposob naturalny-jesli sa to wskazania natury medycznej,no nie ma rady-trzeba tak rodzic:wink:

ja tylko nie rozumiem kobiet ktore dobrowolnie poddaja sie cc-tak zwana cesarka na zyczenie:lup:
no ale jak tak maja to ich sprawa

no wlasnie ja to bym chciala jednak wiedziec jak to jest ale nie wiem czy te moje biodra mi an to pozwolą stąd tez wizyte u ortopedy bede miala..... a poza tym chcialabym zobaczyc mojego P czy faktycznie dałby sobie rade w KAZDEJ sytuacji :whistle::whistle:

wiem ze tu facet moze byc przy cc(przynajmniej kumpela tak miala jedna)
a w Polandzie jak to jest?

w zwykłym szpitalu nie ma możliwości żeby facet byl przy porodzie a przynajmniej mi tak wiadomo, wiem że w Bielsku jest jakaś klinika i tam facet jest ale jakby w innym pomieszczeniu (cos jak na przesłuchaniu:Oczko:) ale nie moze byc obok i nie moze przeciac pepowiny no i zdrowo sie placi za takie atrakcje

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
aaaaa ciotki co nic nie gadacie :smile_move: 28tydzien mi sie zaczął :yuppi:

a jesli chodzi o poród sn to ja na poczatku bylam takiego zdania że nie chce mieć ze sobą P bo pewnie i tak bedzie moja mama :Oczko: jakoś moja siostra mi cały czas mówiła że po co mi tam facet, że to nie widowisko i mnie zniechęciła do tego ale pozniej czytając gazety no i tu dziewczyny na forum ktore miały ze sobą swoje połówki i wiedząc jak moj P bardzo chciałby byc przy mnie stwierdziłam że moja siostra jest lekko :Oczko: nienormalna bo ona to do wszystkkiego podchodzi że "a po h*j, a po cholere...." a na słowa o drugim dziecku odpowiada mężowi "chyba cie poj****o, rozwiedz sie ze mną i zrób sobie z inna..." wiec stąd moje stwierdzenie na temat (nie)normalności mojej siostry. Zdarzaja sie i takie kobitki...... :ehhhhhh:

No to gratulacje:-)
Otwierać szampana?hihihi:8_6_21:

Gość patrycja`81

panna-em

w zwykłym szpitalu nie ma możliwości żeby facet byl przy porodzie a przynajmniej mi tak wiadomo, wiem że w Bielsku jest jakaś klinika i tam facet jest ale jakby w innym pomieszczeniu (cos jak na przesłuchaniu:Oczko:) ale nie moze byc obok i nie moze przeciac pepowiny no i zdrowo sie placi za takie atrakcje

no tak,z wszystkiego trza ciagnac kase:lup:

patrycja`81
panna-em

trzeba napaść tego listonosza co do Aguli przychodzi :sofunny::sofunny:

panna-em
patrycja`81
panna-em

Podać datę i godzinę jak chodzi:hahaha::hahaha:
Ale coś mi dzis za mało dał,hahahha

zosieńka
agula7777
panna-em

podziel się troszeczkę z nami a napadniemy go następnym razem tylko podaj namiary:sofunny:

Sama mam ochote na niego napaść:-)
Słyszałyście,że chcieli znieść becikowe?na załatanie dziury budrzetowej?
Były tam jakieś plany,że bardzo biedny dostanie wiecej,inni mniej....
Jak to usłyszałam to mnie krew zalała!!!

panna-em
aaaaa ciotki co nic nie gadacie :smile_move: 28tydzien mi sie zaczął :yuppi:

a jesli chodzi o poród sn to ja na poczatku bylam takiego zdania że nie chce mieć ze sobą P bo pewnie i tak bedzie moja mama :Oczko: jakoś moja siostra mi cały czas mówiła że po co mi tam facet, że to nie widowisko i mnie zniechęciła do tego ale pozniej czytając gazety no i tu dziewczyny na forum ktore miały ze sobą swoje połówki i wiedząc jak moj P bardzo chciałby byc przy mnie stwierdziłam że moja siostra jest lekko :Oczko: nienormalna bo ona to do wszystkkiego podchodzi że "a po h*j, a po cholere...." a na słowa o drugim dziecku odpowiada mężowi "chyba cie poj****o, rozwiedz sie ze mną i zrób sobie z inna..." wiec stąd moje stwierdzenie na temat (nie)normalności mojej siostry. Zdarzaja sie i takie kobitki...... :ehhhhhh:

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!:brawo::yuppi: w sumie jeszcze 10 tygodni i ......:36_1_66::tata:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9htzkll9el.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ojxe8u69vk2b8jtc.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ojxe8iiky2y17cmo.png http://s2.pierwszezabki.pl/026/0264099b0.png?7172

Gość patrycja`81

agula7777
Też macie taki problem z pęcherzem?-bo ja gonie do kibla normalnie co 5 minut:-(chyba zaraz sie tam przeniose na dobre z laptopem:-),bo co napisze ,to musze lecieć-grrrr

narazie nie,ale mam tak od czasu do czasu kiedy dzidziulec rosnie

najlepsze bedzie pod koniec ciazy:lol: wtedy to na dobre mozna sie przeprowadzic do kibelka:hahaha:

agula7777
zosieńka
agula7777

podziel się troszeczkę z nami a napadniemy go następnym razem tylko podaj namiary:sofunny:

Sama mam ochote na niego napaść:-)
Słyszałyście,że chcieli znieść becikowe?na załatanie dziury budrzetowej?
Były tam jakieś plany,że bardzo biedny dostanie wiecej,inni mniej....
Jak to usłyszałam to mnie krew zalała!!!

wcale sie nie dziwie jak tak zrobią :Real mad::Real mad: