Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

zosieńka
agula7777
Jak pech,to pech,napuściłam sobie wody a za 15 min ma wpaść sąsiadka:-(masakra
Pierw narzekałam,że nie mam do kogo gęby otworzyć a teraz na odwrót-ach te moje humory....

Kochanie dobrze dobrze to normalne hihihihihi humorki górą hihihihi:sofunny:

Tylko,że mam juz tych humorków dość:-)hihi

dobra laseczki spadam bo nie wyrobię sie dziś z robotą a jeszcze chciałam poukładać w garderobie ale coś czuję że nie zdąrzę hihihih (matko nie wiem jak co się pisze hihih ortografia teraz dla mnie to kosmos hihihi)
Spadam może uda mi się wpaść potem ale nie obiecuję buziaki dla maluszków od cioteczki zosieńki hihihi
Piszcie piszcie będę miała potem co czytać jak padnę ze zmęczenia papa

http://suwaczki.maluchy.pl/ci-50418.png
http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnsg18r28igx75.png

panna-em
problem w tych kołyskach jest taki że są malutkie i dlugo dzidiza w nich nie polezy

Wiem,ale pokoik dla dzieci mam nie za duzy i kołyska w sam raz tam pasuje.
Jakbym kupiła łóżeczko,to zagraciłabym pokój:-(
A chciałabym,żeby dzieciaki miały swój pokój a my staruszki:smile_move:swój kącik:-)

Gość patrycja`81

zosieńka
kobitki powiedzcie w jakim rozmiarze kupować ubranka 62? a następne to 68?

ja Emili kupilam wiecej 56(ale nie byla to yawrotna ilosc ciuszkow:D)ale zaraz po urodzeniu musielismy pojechac kupic kilka 50-bo sie taka malusia urodzila(dokladnie miala 49,5 ale babeczki i tak wpisalz 50),
nastepne rozmiary do kupowalismy z lekkim wzprzedzeniem-teraz Emilia majac rok i prawie miesiac:D ma 77cm-i nosi rozmiar 74 jeszcze noi i pomalu w 80 chodzi:D

Mia

Ja nie mam żadnego przeczucia co do płci. A jak sobie pomyślę, że tyle sukieneczek mam po córci to chciałabym drugą babeczkę ;)

czasem tez tak sobie mysle:D

zosieńka
wiecie że ja od początku czułam że to chłopak mało tego jak mi ktoś mówił że bedzie babeczka to szlak mnie trafiał i robiłam się bardzo nie przyjemna hihihih - a prawda jest taka że mi jest obojętne i kocham całym serduszkiem

mi w calej pierwszej ciazy wiekszosc gadala ze bedzie chlopak-zem ladna,ze maly brzus itd.i tez mnie to wkurzalo-mimo ze tez jak teraz nie znalismy plci,przpuszczalismy ze to dziewuszka

zosieńka
a co myślicie o przydatności rożka - becika?

mi go nie brakowalo:D

zosieńka
mi sie też bardzo kołyski podobaja ale nie mam kasy aby 2 razy zmieniać pościel i łóżeczko ale prześliczna!!!!!!!!!!!!!!!!

panna-em
problem w tych kołyskach jest taki że są malutkie i dlugo dzidiza w nich nie polezy

no wlasnie,ladnie kolyski wygladaja,dzieciatka w nich slodziutko-ale starczaja na krotko,i kosztuja

agula7777
panna-em

A chciałabym,żeby dzieciaki miały swój pokój a my staruszki:smile_move:swój kącik:-)

no ale gdzie póżniej bedzie to malenstwo spało?? jak długość kołyski w środku ma tylko do 86cm

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

panna-em
agula7777
panna-em

no ale gdzie póżniej bedzie to malenstwo spało?? jak długość kołyski w środku ma tylko do 86cm

Córa ma łóżko i zmieszczą się oboje a jak nie to wyśle męża do córy a ja będę spała z maluszkiem i taki pewnie będzie:-)

agula7777
No,ja juz jestem,zjadłam obiadek,wzięłam kąpiel a przy okazji zadzwoniłam,żeby córa już dziś wróciła-i wraca po 19-tej,nie moge sie juz doczekać:-):Kiss of love:

ahhh nie dasz sie babci wnusią nacieszyc :lol:
zamiast korzystac z wolnego czasu poki jeszcze mozesz...... ja tam zawsze znajde sobie zajecie :D
a jeszcze teraz jak ma byc dzidzia, to planuje co dokupic, robie liste i wogole no i porzadki przed jesienią w swojej szafie robie :D

agula7777
panna-em
agula7777

Córa ma łóżko i zmieszczą się oboje a jak nie to wyśle męża do córy a ja będę spała z maluszkiem i taki pewnie będzie:-)

ja chcialam dokupic tą kołyske bo łóżeczko i tak bede miala ale stwierdzialam ze tyle kasy na gora pół roku nie warto wydawac, bo przeciez dzidzia bedzie sie podnosic i jeszcze by mi sie wykulała z tego :36_19_2: wiec przemyslałam i doszlam do wniosku że jednak kasa sie przyda a łóżeczko dobra rzecz bo na dluzej sie przyda mimo że wiecej miejsca zajmuje
ale jak kto woli :smile_move:

panna-em
agula7777
No,ja juz jestem,zjadłam obiadek,wzięłam kąpiel a przy okazji zadzwoniłam,żeby córa już dziś wróciła-i wraca po 19-tej,nie moge sie juz doczekać:-):Kiss of love:

zamiast korzystac z wolnego czasu poki jeszcze mozesz...... ja tam zawsze znajde sobie zajecie :D
a jeszcze teraz jak ma byc dzidzia, to planuje co dokupic, robie liste i wogole no i porzadki przed jesienią w swojej szafie robie :D

Ale mi brakuje tego zamieszania i buziaków córci-bo non stop mi je daje:-)
Poza tym cały czas myśle co ona robi i czy nie tęskni?wiem,to głupie ale strasznie ją kocham:Kiss of love:

agula7777
panna-em
agula7777

Poza tym cały czas myśle co ona robi i czy nie tęskni?wiem,to głupie ale strasznie ją kocham:Kiss of love:

głupie to to nie jest, raczej normalne :D
a tesknic napewno teskni ale babcia odpowiednio sie zajmuje to i córa jakoś wytrzymuje :D
ale zawsze wiesz że jeśli bedziesz chciała odpocząć przed porodem to babcia sie córą zajmie z chęcią wiec tyle dobrze :lol:

panna-em
agula7777
panna-em

głupie to to nie jest, raczej normalne :D
a tesknic napewno teskni ale babcia odpowiednio sie zajmuje to i córa jakoś wytrzymuje :D
ale zawsze wiesz że jeśli bedziesz chciała odpocząć przed porodem to babcia sie córą zajmie z chęcią wiec tyle dobrze :lol:

Na tęsknote nie ma lekarstwa:-)

bardzo fajne łozio....ja do swojego to musze tylko wkład i materac kupić

ana79
a ja właśnie znalazłam wózek i też sie oplaca,widac,ze zadbany

głęboko-spacerowy x-lander xa turkusowy 2 w 1 : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

wózeczek też superowski..

panna-em
teraz szukamy poscieli dla zosienki a ostatnio yasmelce kiecki szukalam ale bezguscie mnie dopadlo :lol:

panna kupiam tę brązową...

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png