Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

sandra1237
no juz tylko nie mowicie mi jakie mam straszne rozstepny bo ja je smaruje i smaruje a nic nie pomaga u mnie to chyba genetyczne mama i siorki tak samo :( zdjecia podobne wiem

ja też bym chciała sobie tak cycka podtrzymywać:lol::lol:

cherry82
znowu dam mojemu pomalowac ile smiechu przy takiej apstrakcji noi pamiatka zrobimy sobie taka zabawet ktora najlepiej udekoruje swoj brzusio :sofunny:

jestem za ale ja dopiero w listopadzie ewentualnie wystawe zrobie :oczko:

ana79
cherry82
ana79
wiecie ,a ja wczorajszej nocy w szpitalu,miałam ciekawe rozmowy noca przed snem,a potem problemy z zasnieciem:lup:

PEWNIE O CZLONKACH GADALISCIE CO PRZYZNAJ SIE POTEM CIEZKO ZASNAC:sofunny:

to tez było w temacie:hahaha: a m.in jak lekarze reaguja na widok cipek,co czuja i jakimi sa kochankami:hahaha:

zboczuchy.....a pozniej na mnie i yasmelke zganiają że my świntuszymy :lol::lol:

sandra1237
sex to dla mnie oddalony temat juz nawet zapomnialam co to jest:P

zupełnie jak ja..... :lol::lol:

Aguu
Hej babeczki ;)

Byłam wczoraj u dentystki... Wiedziałam czego się boję ! Brrr Wchodzę 'zdrowa' - wychodzę z cholernym bólem.

Cały wieczór z lodem przy gębie chodziłam, jedyne co mogłam łyknąć to apap - ale nie miałam...

Jesteśmy z P u moich rodziców więc nie będę w ten weekend za dużo pisać :) Znów Was nie nadgonie z czytaniem heheh

weekend jest wiec pewnie duzo nie naklikamy jak to przy weekendzie....

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

yasmelka
Babeczki nie wrciłam już wieczorem bo miałam taką koszmarna noc że hej....wogóle to dwa dni sie jakoś dziwnie czuje....brzuch mnie boli dołem jak na okres...górątakjakby od żołądka....a na dodatek takjakby nerka lewa i to tak zajebiście że ani leżeć ani stać...ani siedziec....a no masakra..wziełam nspe...ale to mało dało dopiero teraz mnie puszcza...i nie wiem z czego to czy od żołądka....czy od cholera wie czego....dzieciaczek na szczeście tak samo aktywny jak był....a we wtorek do lekarza boje sie że mnie do szpitala wyśle...

Oj oj nie ciekawie, dobrze że wizytę masz we wtorek to Cię przebadają

http://www.par-michal.legnica.opoka.org.pl/adwent.gif

Gość patrycja`81

Dzien Dobry:usmiech:

Sandra brzusio piekny:usmiech:

yasmelka
Babeczki nie wrciłam już wieczorem bo miałam taką koszmarna noc że hej....wogóle to dwa dni sie jakoś dziwnie czuje....brzuch mnie boli dołem jak na okres...górątakjakby od żołądka....a na dodatek takjakby nerka lewa i to tak zajebiście że ani leżeć ani stać...ani siedziec....a no masakra..wziełam nspe...ale to mało dało dopiero teraz mnie puszcza...i nie wiem z czego to czy od żołądka....czy od cholera wie czego....dzieciaczek na szczeście tak samo aktywny jak był....a we wtorek do lekarza boje sie że mnie do szpitala wyśle...

no ja mysle ze Ci Dizdziulec rosnie:wink:

panna-em
sandra1237
no juz tylko nie mowicie mi jakie mam straszne rozstepny bo ja je smaruje i smaruje a nic nie pomaga u mnie to chyba genetyczne mama i siorki tak samo :( zdjecia podobne wiem

ja też bym chciała sobie tak cycka podtrzymywać:lol::lol:

cherry82
znowu dam mojemu pomalowac ile smiechu przy takiej apstrakcji noi pamiatka zrobimy sobie taka zabawet ktora najlepiej udekoruje swoj brzusio :sofunny:

jestem za ale ja dopiero w listopadzie ewentualnie wystawe zrobie :oczko:

zboczuchy.....a pozniej na mnie i yasmelke zganiają że my świntuszymy :lol::lol:

sandra1237
sex to dla mnie oddalony temat juz nawet zapomnialam co to jest:P

zupełnie jak ja..... :lol::lol:

Aguu
Hej babeczki ;)

Byłam wczoraj u dentystki... Wiedziałam czego się boję ! Brrr Wchodzę 'zdrowa' - wychodzę z cholernym bólem.

Cały wieczór z lodem przy gębie chodziłam, jedyne co mogłam łyknąć to apap - ale nie miałam...

Jesteśmy z P u moich rodziców więc nie będę w ten weekend za dużo pisać :) Znów Was nie nadgonie z czytaniem heheh

weekend jest wiec pewnie duzo nie naklikamy jak to przy weekendzie....
ee...jak sie zepniemy....ale pewnie nie...ja coś kiepsko sie czuje...moja córcia taka kochana...przychodzi i przytula sie i pyta już lepiej mamusiu? słodziak najdroższy...nigdy sobie nie zdawaam sprawy że miłość do dziecka jest taka poteżna...normalnie ściskaabym ją całyczas - ona na szczęście daje się- a zjadłabym ją caą...jak na nią patrze jak śpi to wierzyć mi się nie chce że niedługo 6 lat...tak ten czas leci...i wiecie co....baam się że nie bede potrafiła z drugim dzieciaczkiem tyle czasu jej poświęcać i okazywać tyle miłości.....ale teraz wiem że każde dziecko kocha siętak samo silnie.......a ona to taki miłośnik.....od kilkunastu dni chodzi i mowi że strasznie sie zakochała w mamusi i dzidziusiu...i robi taką słodką minkę a potem odgłos w stylu...."""uuuuuuuuuuuu" słodziak okropelny...wszyscy mi mwia ona taka spokojna to drugie będzie drań nad dranie.....ja mu dam...heheh:lol:
ale mnie wzieło na miłostki...

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

Gość patrycja`81

panna-em
babeczki wczoraj naklikałay a my łykniemy na te 350 co by nastepne gładko poszło
:8_6_21::whistle::whistle::whistle:

ja chetnie lykne na poprawe nastroju

a wszystko przez to ze sie samochod zjeb(co prawda sluzbowy,ale prawie tak jak nasz:wink:)
ja dzis planowalam uczyc sie caly weekend,bo mi troszke zadan zostalo(az trzy ale najdluzsze) a w czwartek musze juz to oddac
noi mezu mial byc z Emilia a ja z ksiazkami-i dupa,poszedl naprawic auto
a z Emilia nie da sie uczyc....byleby tylko naprawil

patrycja`81

yasmelka

tak tylko wiesz tamtym razem tak nie miałam...wiem że wszystko sie inaczej pewnie układa w srodku...bo jestem starsza i wiecej zmarszczek mam..hehehehehhhihihihi.....ale tak serio to te dźgania w nerce mnie martwią...ale byc może to od żołądka...bo przez trzy dni fryty jadłam...no dobra nie jadłam żaram....

yasmelka

ciotka Ty sie nigdzie nie wybieraj, jak my tu bez naszego guru zboczucha damy rade :lol::lol:

Gość patrycja`81

yasmelka

tak tylko wiesz tamtym razem tak nie miałam...wiem że wszystko sie inaczej pewnie układa w srodku...bo jestem starsza i wiecej zmarszczek mam..hehehehehhhihihihi.....ale tak serio to te dźgania w nerce mnie martwią...ale byc może to od żołądka...bo przez trzy dni fryty jadłam...no dobra nie jadłam żaram....

to ta nerka,to dziwnie-ale ja to bym wytlumaczyla,ze pewno Dzidziulec napiera-
i ta na spokojnie bym sobie poczekala do wtorku na wizyte:wink:
a Ty o szpitalu zapomnij,przeciez jeszcze nie grudzien:D

Aguu
panna-em
babeczki wczoraj naklikałay a my łykniemy na te 350 co by nastepne gładko poszło
:8_6_21::whistle::whistle::whistle:

dawać dawać :36_22_3: one naklikały a my opijamy hehehe i luzik nie martwimy się! :lol:

dokładnie ja też chętnie sie napije...a zaraz pewnie polece chwilke do wany opluskać się....moja córa zbiera już wszystkie swoje "narzędzia pracy" czyli kartki nożyczki kleje i te inne bo trzeci dzień ją naszło i robi obrazy, laurki...a że nie odstepuje mnie na krok to do łazienki przenosi stolik krzeseko...no i oczywiście mamie plecy umyje bo mi tego akurat nie odpuści tyba jedna...każda okazja dobra do pochlapania się w wodzie...

yasmelka
patrycja`81

yasmelka

mnie wczoraj wieczorem żebra bolały z tyłu i wogole nie umialam znalesc pozycji do spania ja nie wiem jak P wytrzyma jak wroci i z takim wierciuchem bedzie musial spac bo przed ciaza to jak sie polozylam tak spalam do rana :lol: no i mniej miesca potrzebowalam a teraz pozycje niesamowite to i prawie cale łóżko moje :D:lol:

patrycja`81
yasmelka

to ta nerka,to dziwnie-ale ja to bym wytlumaczyla,ze pewno Dzidziulec napiera-
i ta na spokojnie bym sobie poczekala do wtorku na wizyte:wink:
a Ty o szpitalu zapomnij,przeciez jeszcze nie grudzien:D

nie no ja dopiero pójde we wtorek....nospa i tyle....a może masz racje może niuniek tak sie ulożył że tam kopie...oby...