Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

hey!
DZIS ZDECYDOWANIE CZUJE SIE LEPIEJ!,MłODY KASZLE ,ALE GORACZKI BRAK BAWI SIE ,JE,PIJE JEST OK

JA TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZEBYSCIE MI JAK NAJSZYBCIEJ SIE WYKUROWAłY Z CAłYMI RODZINAMI !!!

MAM DZIS JAKIEGOS KOPA KUCHENNEGO GOłąBKI ROBIE (OOPSS TROCHE RYZ MI SIE PRZYPALIł:duren:) :gotowanie:

ANN
pozdrawiam i zycze zdrowka!!!!! a znasz Słoneczne osiedle w Szczecinie? i nie tesknisz????????

KIM dużo dożo pozytywnych fluidkow dla Waszej rodzinki!!!!!!

DAGLES łazienka super a firanki ekstra jak ja bym chciala miec okno w łazience !!!!!! ciocia Gosia i młody Adaś pozdrawia Jagodke

ATENKA super ze mloda wrociła do kondycji ciesze sie!!!!! i sciskam Was mocno!!

MOAA CO ZA AWANS?:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

dzis kupiłam buty adasiowi szyte podobaj mi sie
http://images32.fotosik.pl/55/87b1dee95df7d204m.jpg

http://images23.fotosik.pl/117/bd00f89a62f310b9m.jpg

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

dzięki dziewczyny!!
Kasia o rany!! Oby szybko przeszło!! Trzymaj się!!!!
Super ze kolezanka zaszła w ciążę!!!!!
My jeszcze nie staramy się. (ja nadal nieswoja jestem po porodzie w tych sprawach...) Ale za rok, półtora to na pewno :) a Wy coś postanowiliście?

Gosia Fajna kropka!!!
i jakie super buty dla Adasia!!!
nie powiedziałaś mi jakiej farby użyłaś do włosów...

Aneta
cieszę się ze lepiej juz. Teraz juz bedzie dobrze na pewno. :)

Magda jak u Was?????????????

Dziś Jagoda na 100% zdrowa. Po drugiej drzemce nie spała prawie 4,5 h !! Bawiła się ślicznie, śpiewała, śmiała się!! Ach jak to miło widzieć znów swoje dziecię wesołe!!!!!!!!!!!!!! :yes:

a jakaś kawa się szykuje?????????????????? ja tez chętna!!!

Dagles u kajtka dobrze wszystko, jeszcze niewiele gada, ale ladnie czyta literki. i w sumie nie moge narzekac, jest grzeczny i w domu i na spacerach, raczej sie slucha, tylko przylepa mamina straszna:duren: a tak to je, spi i nie choruje.

ja dzis skacowana, wczoraj leczylam kolezanke po rozstaniu po 6 latach a dzis sma sie lecze:kawka:
spadam zaraz spac:sen:

aha!!! glosujcie na mnie plz!!!:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/27e1713b03.png

Kajtuś 15.03.2006

czesc niedzielnie,!!!!!!!!

wczoraj szwagierek przyjechał i imprezujemy do dzis !!!!! wlasnie adamki z nim poszli na lrotki spacerek

dagles palette rf15 pasjonujaca czerwien rozjasnia i koloryzuje w rossmanie promocja 9 zl

pozdrawiam i zycze milej niedzielki

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

dzien dobry, widze ze tu czas imprezowy (nie tylko chorobowy)
Dagles super ze Jagoda juz zdrowa.
Ciekawa jestem jak tam pozostali, jak u Ateny?

Milego dnia Wam zycze, ja wlasnie wyprawilam rodzinke na spacerek i sama delektuje sie cisza. A jeszcze pochwale Szymka ktory spal dzis od 19 do 5.50 ciągiem.

Dagles
Jeśli Kuba ma fochy to ignoruję go, kłade na podłodze i idchodzę, wtedy uspokaja się i przychodzi do mnie i się przytula, jeśli nie coś zbroi to tłumacze, czasem 10 racy, np. żeby nie brał szczotki od kibla, a jak mam 11 raz powtórzyć to niestety czasem mnie ponosi... Albo żeby nie rzucał mydem... Oj Kochana najlepsze przed Toba :)
łazienka piękniutka, super meble, pewnie były drogie ?:) ładne kolorki. fitraneczka wyprasowana ani jedego załamani anie widze, he he :) Ja mam wszędzie krótkie. Podoba mi sie to zakładanie na karnisz na kółkach, świetne. A miałam Ci dawno powiedziec, że mam taki kolor w kuchni co Ty w salonie :)
Ja po prorodzie własnie bradziej "swoja" jestem :)

Gosia
Super butki, my kupilismy w BOTI podobne,a le nie wiem czy szyte czy nie, ale kolor indentyko. Kolor wlosów odważny, przebojowy :)
Hi hi kropka tez niesamowita :) Ale że Adaś nazwał dzieło, ho ho jestem pod wrażeniem :)
Oddaj mi tego kopa bo ja nie mogę jakoś zmusić się, żeby do kuchni wejśc ;-/

Ann
Jak po wyrwaniu z aresztu domowego?

Kim Atena jak się czujecie? Jak dzieciaki?

cześć Demether odzywaj sie częsciej. Tak to pytałam, bo ja na Wojska urząduję, ale w szkole Callana dla dorosłych.

Ula
A Ty kiedy wracasz na kurs ? Czy przerobiłas już wszystkie 11 stage'ów ?:)

U nas ok, lenimy się, po południu idziemy na urodziny na kulki do starszej panny Galopka Oliwii.
O awansie na razie gadałyśmy, że w przyszłości, zobaczymy jak będzie z ciążą szefowej, ona chciałaby, żebysmy zatrudniły sekretakę, a ja bym wtedy zarządała biznesem (powiedzmy) i miała zaszczytny tytuł dyrektora szkoły :) Czyli przed odejściem dyrektorki, zanim szefowa wróciła do pracy (nie pracowała w wakacje jak była dyrektorka) były relacje ja sekretarka - dyrektorka i ona by chciała, żeby takie relacje były między mna a nowo zatrudniona sekretarką, co w rezultacie daje : więcej kasy, zaszczytny tytuł i inne godziny pracy :) Na razie jeszcze nie czuję się gotowa, ale coraz więcej biore na siebie obowiązków, żeby jakby co poradzić sobie :)

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

dagles demether glosiki oddałam

szwagroszczak pojechał zaraz siostra ma przyjechac niepotrzebnie mu o tym mowiłam i,przynajmiej by sie spotkali i troche pogadali:duren:

chlopaki spia ja tez ide sie legnac

moaa udanej imprezki i 10o lat dla szanownej jubilatki

a co do zachowania mlodego jak ma fochy klade go na łozku w jego pokoju przejdzie mu sam przyjdzie i powie pasiam(przepreaszam)

Aneta Dziewczynki jak dwa aniołki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda dobrej zabawy!!
Miło słyszeć o tej propozycji awansu!!!!!!! a jak organizacja mini-żłobka????????
wiem, ze wszysytko przede mną... mam teraz ciężkie dni i przerazenie w oczach... Boję się ze nie wystarczy mi cierpliwości :(
Dzięki za komplementy :) ja firan nie prasuję ;) ale i tak są ładne (nie ma to jak skromność) te kółka doradziła nam kumpela. która je szyła, bo ja z rezerwą podchodziłam do całej sprawy...
Meble do łazienki chyba niedrogie... z Ikei ;) a kolorek w kuchni na pewno pięknie się prezentuje!!!!!
Na kurs na razie nie wracam, bede musiała zrobić jakiś kurs aby powrócić na rynek pracy (jakiś program komp. może...) a zrobiłam chyba 8 stage'ów. ;)

Gosia Dziękuję za głos!! :D

atenka dziewczynki sa przesliczne moj Adaś miał byc Haneczka

siostra przyjechała obie mamy jesienne nastrojki poplakalysmy sie posmiałysmy sie a duzy Adam mial kabaret z nas ,szkoda ze szwagierekpojechał bo by sie spotkali i moze pogadali,ale musze wam powiedziec ze wszystko sie miedzy nimi ułoży widze to po ich zachowaniu