Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka!
Wreszcie weekend!!!
Dziadkowie dzwonią,że mamy przyjeżdżać do nich ale wybrałam domek:) Andrzeja muszę zagonić do zrobienia pawlacza w kuchni, pewnie znowu się z nim pożrę. Tydzień minął przyjemnie ale to dzieki pogodzie.

Dagles nie martw się, wszystko się ułoży.Już lepiej się czujesz?Ja ostatnio dwa dni przez Oliwie ryczałam.Sprawiała,że strasznie na nią sie darłam, a potem sama siebie nienawidziłam za to,że wzbudza we mnie takie złe emocje...

Kim współczuję,że jutro śmigasz do pracy, ja jutro z rana umówiona jestem na zakupki z koleżankami, muszę sobie coś na tyłek zakupić...mam nadzieje,że w coś się wbiję :) Mamy w planie cyrk z Oliwią a w niedzielę mamy 6 rocznicę ślubu...Andres coś szykuje.Chciałabym mu przygotować też niespodziankę ale w sumie nie bardzo wiem co...hm...???Może podsuniecie jakiś pomysł?

Ostatnio strasznie narzekałam,że zaniedbujemy swoje małżeństwo, to wczoraj zrobił mi niespodziankę i zaryczaną (powód:Oliwia) zabrał z przyjaciółmi na kręgle...było super POLECAM!Poza tym chciałabym zaplanować już wakacje?Nie wiem co robić.Ośrodek w Karpaczu i na kilka dni potem do Pragi, reszta po rodzinie aby za noclegi nie płacić.Trochę boje sie gór z małą Mają :(

Madzix przejmujesz sie tą komisją? Mój Andrzej kiedys był, bo nałozyło mu się dużo zwolnień jak nie szpital bo miał półpaśca na głowie, to paznokieć n-ty raz wycinany klinowo ...został wezwany na komisje i w sumie nic takiego,potwierdzili, podbili i tyle. Swoją drogą dlaczego tak szybko ta komisja...za krótko na zwolnieniu jesteś przecież????

Atenko trzymam kciuki za nianię aby szybko się pojawiła.Ja wszystkie miałam z niani.pl Dziś właśnie po pracy moja opiekunka chciała u mnie dłużej posiedzieć więc popatrzyłam sobie jaki świetny kontakt ma z Mają...chyba ja nawet takiego nie mam :(..przez moment było mi przykro ale po chwili ucieszyłam sie,że jest jej dobrze z tą nianią,bo to przecież najważniejsze.Już niebawem będę z nią całymi dniami :)

Wskakuję do wyrka...mam nadzieje,że nie zanudziłam:)
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę spokojnego weekendziku!

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

hejka

Fajnie ze się odezwałyście!! :Śmiech:
My moze dziś wyjdziemy z domu w koncu...

Galopek no ja tez nie wiem co mozna na rocznicę przygotować... moze jakieś dobre danie? Życzę owocnych zakupów!! (Też mi się marzą zakupy... widziałam extra spódnicę na kolezance z H&M, jak tylko skonczymy chorować polecę po nią!!!!)
Kurcze, z tymi emocjami... :Smutny: Mi juz lepiej, ale mam do siebie żal za takie reakcje...

Kasia napisz jak nocnikowanie i czy bunt trwa.

hej hej

kilka foteczek dla przypomnienia:Oczko:

siedzę sobie i robię:Spoko:

na spacerku w lesie

nad zalewem

Ula ciesze sie ze powoli wychodzicie z choroby, z tego co piszesz to Jagódka oszczedzona i nic powazniejszego jej nie jest!!!! Dla Was buziaki i wracajcie do siebie!!
Sprawy nocnikowe idą super!! Tak jestem dumna z Dziuni ze chodze jak na skrzydłach:Oczko: Po domku chodzimy w majteczkach, a pampa ma na noc, spacer i drzemke, ale niedlugo zrezygnuje z zakladania na drzemke w ciagu dnia:Spoko:
Jest kochana bo ładnie pokazuje ze chce siku albo sama idzie po nocnik!! jak zrobi to nie siedzi juz dlugo tylko wstaje i podciaga rajtki:Oczko: Nawet nie sadzilam ze tak szybko nam pójdzie:Oczko:
Buntu juz prawie nie ma, po prostu kladzenie sie nie oplaca sie jej wiec juz tego nie stosuje, teraz jak cos nie jest po jej mysli to krzyczy i strzela miny ale to juz jest lepsze do ignoracji niz kladzenie sie na glebie:Spoko:
Nie martw sie swoimi reakcjami!! jeszcze wiele przed Toba i przede mną, to co teraz to pikus, z problemami dorastających dzieci o ktorych słysze od nauczycielek ( pedagogow przeciez...). Głowa do góry!!
Ja mysle ze Jagodzie przeszkadzal katar, bolala ją głowa, nie mogla oddychac itp, nalozylo sie Twoje złe samopoczucie, zmeczenie i choroba i wiele nie potrzeba więcej...

Madzia wiesz ja mysle ze moze poprzedni pracodawca ma jakies znajomosci w zusie bo taka akcja to za szybko jak na nasze warunki. Owszem sprawdzaja ludzi na l4 ale to dopiero po miesiacu, dwoch...lub nawet później.
Współczuje Ci, bo wyobrazam sobie jak się denerwujesz, ale jestem pewna że taka osóbka jak Ty poradzisz sobie i z tym:Spoko::Oczko:
Swoją drogą robią Ci niezłe świnstwo...

Gosiai nie martw sie kochana, na szczescie Adas wyszedl caly i zdrow, ale oczy musimy miec wszedzie, ja mojej w domu troche odpuszczam bo wiem co moze sobie zrobic chociaz nigdy nie wiadomo co przyjdzie maluchowi do głowy?? brak wyobraźni, ciekawosc biora góre...trzymaj sie i nie win sie więcej!!:Całus:

Atena oj biedna, to jak ty funkcjonujesz po nieprzespanych nocach:Padnięty: powinnas sobie w weekend odbic!! powodzenia z niania, wiem jak Ci ciezko!! trzeba swoje skarby zostawic obcej kobiecie, ale w koncu trafisz na te wlasciwą!!!!

galopku no siedze w pracy i widzisz jak pracuje, hihih, ale powaznie to dzisiaj duzo zrobilam, jestem sama, ale dobrze zorganizowana:Oczko:
i dlatego po pracy ide sobie odbic i wydac troche kasy na ciuszki!!!!! a co tam, w planie galaxy oczywiscie, a do kupienia buty i trencz ( podobno modny, hihihi), w ogole mam ochote pokrecic sie po wieszakach i poszperac ( szkoda ze nie ma ciuchbudy w galaxy:Oczko:), dla Ninki tez cos zakupie, moze adidaski??
Nie wiem co na rocznice, ja jestem len pod tym wzgledem i ograniczam sie do wyżerki na wieczór, zreszta my mamy w sierpniu i wtedy urlopujemy albo grillujemy...:Spoko:

sweet zaginełaś w akcji?????????

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Kasia Bardzo fajne zdjęcia Ninki!!!!
Gratuluję nocnikowania i wszystkich sukcesów wychowawczych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super, ze tak fajnie Wam poszło!!!!! moze i nam się uda w wakacje... mam juz po kokardkę zmieniania pieluch (bo tylko ja to robię:Wściekły: ) i wyrywania się Jagody podczas tej czynności :Oczko:

bylam dziś po warzywa na rynku i wróciłam z balerinkami, pomaranczowymi!!!!!!!
Trencz ma moja kupela w swoim sklepie, super, ale za 250zł... więc oczywiście nie wzięłam bo mam do zakupu tą spódnicę w H&M, no i ciuchy letnie!

Co do zdrówka to dziś w nocy znów Jagoda obudziła się, tym razem nosek zapchany... no i bez cyca się nie obyło. :Spoko:
No ale przechodzi nam więc moze uda się spotkać (jak wydobrzejemy) w tym tygodniu!

Dzięki za słowa wsparcia, ale jednak mam stresa. Lomisja 10.go o 8 rano trzymajcie kciuki.

Ula
Uwielbiam w tym sezonie pomarańczowy, kupiłam sobie szal w tym kolorze bo strasznie go potrzebowałam :) Ja w zeszłym tygodniu latałam za balerinkami i kupiłam wreszcie, ale czarne. Pokaż swoje!!!

Gosiu
Mam nadzieję, że lepiej się już czujesz.

Ann
Rozumiem Twój brak czasu i tak fajnie, że wpadasz.

Galopek

Trudno cos poradzić, sama najlepiej coś wymyslisz, każdy mąż jest inny, na jednych działa to na innych co inengo. Ja bym mogła mojemu kupić nowe wycieraczki do samochodu i całował by mnie po piętach ;)

Kim
Jestem pełna podziwu dla Was!! Super sobie radzicie! Zdjątka pikne! Chyba jutro wybierzemy się na spacer do lasu. Jak poszły zakupy? Miałam Ci napisać, żebyś nie kupowałą w Galaxy ;/ Ja kupiłam trencz krótki na tobruku za 70 zł a identyczne na allegro sa po 120 + wys. A taki śliczny, Galopek może poświadczyć :) Pochwal się czy kupiłaś.

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

czesc dziewczyny...ja ostatnio jakas taka do d...jestem...zaczelam brac tabletki anty i mysle, ze to dlatego...ciage bole glowy , nerwowka:Śpiący::Wściekły::Histeria:
Jagodko kochana przepraszam...:Nieśmiały:najlepszego na 1 roczek
Dagles ty jestes najlepsza mama na swiecie..nie zapominaj o tym....:Uśmiech:a chumor i dni to niestety zmienne, jednego dnia lepsze drugiego gorsze....zycie

W pracy jakos leci..pocieszam sie faktem , ze tylko do konca czerwca i bede mogla zajac sie malym sama:)...19 .04 chrzcimy malego ...Mateusz Aleksander bedzie:Oczko:no i zeby nas nie zaponmniec pofoczymy:
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/siedze1.JPGhttp://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/butki1.jpghttp://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/jem.JPG
buziaki dla was wszystkich...milej niedzieli:)

Sweet Dziękujemy za życzenia!!! długo Cię nie było... fajnie ze wkleiłaś Mateusza! duzy z Niego chłopak!!
Napisz czym lubi się najbardziej bawić!

Jagoda to wyrzuca wszystko z szuflad i szafek (dobrze ze mam mało!!), kaloryfer tez fajna zabawka, poza tym poznawanie mieszkania :Oczko:
Jagódka jeszcze smarczy... dziś nie mogła zasnąć, bo wstawała w łóżeczku, bidulka... popłakała się jak ją kładłam :Smutny:

hey!!!!!!!!!!! nade mna jakies fatum chyba wisi ,bo nic nie ukłąda sie po mojej mysli ,a jeszcze dzis Kropka (pies) zgineła ,całe popołudnie sama z juniorkiem siedze ,deszcz pada nie miałam mozliwosci wyjscia i poszukania ,jutro zadzwonie do schroniska moze sie znajdzie :Histeria::Histeria::Kiepsko:.

U nas ok ,młody rozgadany liczy do osmiu ,i jest super i z tego sie ciesze ,z panem m dalej napiecie które niebawem wybuchnie :Trudy::Trudy:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

Atena no nie, co ja czytam :Zły::Zły::Zły:
gosiai :Smutny:

dołączam do tych które dopadł szewski poniedziałek, pisać mi się nie chce o wszystkich jego składnikach, ale m.in nie przyjadę 10 maja do Szczecina bo okazalo sie ze to jakis atrakcyjny termin i wiecej osob zaplanowalo urlop w takim czasie, a nam inne terminy nie leza bo ciagle cos mamy

Ann
dotarły do mnie jakieś fatalne wiadomości Chaos w Szczecinie - miasto bez prądu
Ciekawa jestem czy któraś z Was załapała się na rejon bez awarii. Pozdrawiam serdecznie

Dzieki Bogu ,po prawej stronie Odry wszystko ok ,tylko bankomaty banku pkpbp i filia urzedu miejskiego zamkniete.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

hej laski

mi prąd włączyli przed 20!!!!!!!!!!! dobrze ze mam kuchenke gaz-elekt to przynajmniej moglam gotowac...
prace mi odwolali, M tez byl tylko na polowe zmiany, ale co tu robic jak nie ma pradu w calym miescie???
teraz nie mam cieplej wody, dobrze ze wlosy mam w miare czyste to jakos jutro w pracy obleci, hihihi

Madzia bardzo sie ciesze ze sie pogodziliscie!!!!!!! naprawde to jest istotne przy rozłące....na pewno Ci ciezko, ale gwarantuje Ci ze szybko zleci, ja nie wiem jak tro sie dzieje ale czas pędzi, nie obejrzysz sie a bedzie maj i M wróci, a co bedzie po powrocie:Nieśmiały::Śmiech:
bylam w galaxy oczywiscie - gdybym zdązyla przeczytac uniknelabym łażenia bez sensu...
kupilam w maximie plaszczyk bardziej wyjsciowy niz na codzien, ale przecena z 350 na 150 wiec warto bylo tyle dac, a buty dopiero wczoraj i to w fali, bo na moje 41 ciezko dostac i kolor i fason i cene jaką się uważa:Spoko:

w niedziele bylismy na kulkach na mieszka I i wykupilam 1 godz. a moje dziecie po 40 minutach mialo dość:Oczko: obylo sie bez placzu przy wyjsciu, hihi

Ula chyba moj sms nie doszedl dzisiaj do Was!! z tego co pamietam tez macie kuchenke gazowo=-elekt wiec tak do konca nie byliscie odcieci!!
Jak sie czujecie??

sweet Mati ma cudne oczęta!!!! rozumiem ze w czerwcu konczysz staz i bedziesz z Matim??

Atena wyjaśniło sie coś w sprawie niani??? jak sobie poradziłaś???

gosiai co z pieskiem??????

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Kasia nie doszedł sms... :Smutny: ale kuchenka na gaz uratowała nam dzisiaj życie!!!! Czujemy się dobrze :Śmiech:
Gratuluję zakupów!!!! Ja juz marzę o wypadzie do galaxy! szkoda ze tesciowie wyjezdzają jutro bo nie wiem czy Piotr z małą zostanie...
Mamy juz zarezerwowaną restaurację na chrzciny. bedzie na Arkonce w Oberży chłopskiej. Bardzo fajnie jest w środku! (bedziemy tez tam na obiadku w tygodniu to zobaczymy czy smaczne mają dania!!) a msza bedzie chyba około 15 - 15.30. I Piotr chce dać Jagodzie jakieś drugie imię, a Ty zamówiłaś juz tą szatkę z imieniem? kurde jak to bedzie z tym patronem... :Niewiniątko:

My wczoraj zrobiliśmy zakupy na taras... doniczki, ziemię, farbę do pergoli itp... a tu niespodzianka w postaci tego śniegu!! urządzanie odwlecze się do przyszłego tygodnia... :Niewiniątko:

Sweet, Ann Dzięki!!

Gosia jak pies?? wrócił?

Magda kurcze oby ten miesiąc szybko minął!!!!!!!!!!!!!