Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Szybciutko co u nas, bo lecę do urzędów, podpisujemy dzis umowę spółki!!!
Zwolniłam się z pracy !!! Uhhh... Ulżyło mi, ale to było ciężkie. W środę poprosiłam o rozmowę szefową i no i rozmowa nie przebiegła miło. Z mojej strony było jasno okreslone stanowisko, a ona zaczęła mnie atakować... i tak utwierdziłam się w przekonaniu, że nie musze już się tak męczyć. Ona jest taka osobą, która umie prowadzić negocjacje i potrafi przegadać człowieka, a co nie znaczy, że jak kogos przegada to że ma rację. Długo by opowiadać... Na razie jestem na zwolnieniu, jak się uda to pociągnę je troszkę wtedy moje zusy będą małe a i kaskę jakąś będe miała. Taki miałam stres, że piątek i sobotę do południa starsznie bolała mnie głowa. W sobotę przespałąm się z Kubą 4 godziny!!! Zdarzyło to się 2 raz w życiu! A jak wstałam nadal bolała mnie głowa, dopiero jak wzięłam prochy przestało.
Tak więc teraz będe maiała więcej czasu, aby wpadać do Was Cieszę się z tej decyzji, choć pewnie to nie koniec niemiłych sytacji z pracą, pewnie jeszcze będzie się mnie czepiała, taki ma charakter, że jak nie umie sobie z czymś poradzić, albo coś nawali to zrzuca na innych. Szkoda mi tylko samej pracy i ludzi. Nauczycielki były zawiedzone moją decyzją, szkoda mi natomiast ich bo wiem co teraz będą musiały przejśc siedząc z nią w biurze. Będzie niezły bałagan.
W piąyek byłyśmy na rozmowie z dyrektorem portalu e-wesele. Rozmowa pozytywna, chodziło mu o forme rekalmy, dał nam fajne propozycje. Musimy wykupić juz miejsce na Galę ślubą w 2009 roku!!!
Wszystkie sprawy Pracowni ida w miarę pomyślnie.Dziś idziemy oglądac lokal w centum za małe pieniądze, obawiam się tylko jak będzie wyglądał... Ale chyba i tak się zdecydujemy go wyremontować bo nic nie możemy znaleźć, a tu cena i lokalizacja jest kusząca.

Buziele

Atena
Tak się tylko wydaje, a fotki pokazuję te ładne. Chciałabym ważyć 60 kg. Jestem taka mięciutka po prostu ;)

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

hej hej

Atena, Ula śliczne foteczki wiosenki:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
Dziekuje za opiekę!!! chyba uda mi sie wziąć wolne, w razie czego dam znac:Oczko:

Galopek duzo zdrówka dla Was!!!!!!! wracajcie do zdrowia, na pocieszenie powiem ze pogoda ma sie popsuc:Oczko:

Madzia ciesze sie z Twoich sukcesów!! idziesz jak burza:Spoko: tak sie spodziewalam ze szefowa nie bedzie zachwycona, przeciez traci dobrego pracownika...zapomnij o tym zebys sie nie stresowala:Oczko:
daj znac co z lokalem:Śmiech:

gosiai nie przepracowuj sie!!

ja dzisiaj jestem taka zdezelowana jakby walec mnie rozjechal, nie bede zwalac na "przesilenie" wiosenne, ale nie mam humoru, checi i w ogole...dół:Zakręcony:

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Wróciłam ,jestem zmęczona na maksa !!,ale sklepik jest ładniutki !!

Madziu Wiem co przeszłaś zwalniając sie z pracy :Szok:Zycze żeby wszystko wam sie ułożyło ,i duzo ,duzo sukcesow :Śmiech::Śmiech:

Galopku ,dużo ,dużo zdrówka

KIm znam to uczucie, Trzymaj sie i może jakis masażyk by Tobie pomógł :Oczko:,te zmiany pogodowe wszystkim Nam dokuczają.

Atenka i Dagles
pozdrawiam Was moocno moocno !!

Jestem wykąpana ,jeszcze oporządze młodego i lulku ,jutro na 9 i czekamy na decyzje sanepidu papapapapapa

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

hejka

Kasia co sie stało ze smutna?????
Jak w pracy zareagowali na dzien opieki??
Daj znać jakby co!! Jest u mnie mama Piotra, więc mam pomoc podczas nieobecności Piotra w czwartek chyba.

Gosia super ze zaczynacie i ze podoba Ci się sklep!!!!

Magda smutno mi ze tyle się wystresowałaś... :Płacz: zycze Ci duzo, duzo sukcesów!!!!! Daj znać o lokalu!!!!!!!!!!!!!

Galopek Jak sytuacja u Was???

Ja byłam na tancu brzucha, było super!!!!!!!!!!!!!!!! te kobiece kroki... ech :Śmiech:

Dagles

Ja byłam na tancu brzucha, było super!!!!!!!!!!!!!!!! te kobiece kroki... ech :Śmiech:

fajnie ,ze ci sie podoba i masz chwilkę żeby z domku wyskoczyć ja kupiłam gaztete do której była dołączona płyta Dvd z nauką tańca w stylu indyjskim ,ale nie mam kiedy poćwiczyć :Płacz::Płacz:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

gosiai
Dagles

fajnie ,ze ci sie podoba i masz chwilkę żeby z domku wyskoczyć ja kupiłam gaztete do której była dołączona płyta Dvd z nauką tańca w stylu indyjskim ,ale nie mam kiedy poćwiczyć :Płacz::Płacz:
No to naprawde super ralaks. tez planuję zakupić jakąś płytkę :Śmiech: w szkole jest super lustro, ja na razie męczę męza bo nie mamy duzego lustra w przedpokoju, a to zawsze coś....

Witajcie!

My dzisiaj jedziemy na pogrzeb, mała kaszle, Oliwia chyba już prawie na prostej a ja różnie...chyba powinnam iść do lekarza ze sobą ale nie chce mi się, wydaje mi się,że jak tyle już przeszłam to mój organizm sobie poradzi...nie lubię brać antybiotyków.
Wczoraj dzwoniłam w sprawie naszego zagrzybienia i w dwa dni maja dać mi odpowiedź.Jak nie powiadamiam media.

Co do chorób to zaczęłam sie zastanawiać nad pracą w kolejnym roku szkolnym...denerwują mnie te stresy związane ze zwolnieniami...a nie potrafię swoich dzieci olać i zajmować się rozwydrzonymi małolatami.

Gosia Ty pewnie też padasz na ryłko w związku z otwarciem sklepu....oby szybko zamęt się skończył.

Madzix a Ty luzujesz sobie teraz z Kubusiem, jeszcze taka super pogoda...szybko zapomnisz, wsiąkniesz

...i widzę,że mamy miłośniczki tańca brzucha ...WOW....mój bęben okropny więc nawet nie śni mi się taki relaks:Oczko:

Wszystkim dziękujemy za zdrówko!

Kim a pogoda niech się nie psuje...mam dość kozaków!!!Załatwisz to? :Śmiech:

...mam od kilku dni awersję na galopka czyli padolinka...czekam aż przejdzie...nie lubię siebie takiej...rozlazła,bez życia, na pierwszym biegu.....

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

Cześć Ciotki.
Kuba u niani juz, bo rano byłam po szafki kuchenne, akurat jechał transport z Ciechanowa i zabrał dla nas meble, które zrobili ojcowie. Wreszcie będę miała dośc miejsca na rzeczy kuchenne.
Zaraz jadę nadal walczyć z przeciwnościami losu. Z lokalem nie wyszło, bo okaząło się, że babka nie ma tego na własność i nie może umowy, chce na czarno :/ Nieźle nie?

Galopek
Jest mi bosko, ale stresa mam nadal, dostałąm wczoraj nieprzyjemnego smsa od męża Olki... Nie odpisywałam, aby tego nie przeciągać. Lektorki zdają mi relację z tego co się w szkole dziej i kochane są po mojej stronie. Ze zwalnianiem z pracy to faktycznie kicha, teraz nie będę miałą takich problemów z czego się cieszę.

Dagles
Tak to jest już w pracy. Nie przejmuj się. Mam nadzieję, że nie odbije się to na Waszej znajomości.

Gosia

Trzymaj się i rozkręcaj ten sklepik.

Atena, Dagles

Ale piękne fotki, nie wiedziałam, że na Błoniach jest juz tak pięknie. W weekend musimy się wybrać!

hej hej

ze mną dzisiaj juz lepiej:Oczko:

Ula siostra była u magika i diagnoza sie potwierdzila!! wyniki ma b.dobre a to dlatego ze stosuje paraprotex!! cos tam wynalazł, ale kto z nas jest czysty jak łza:Oczko:
Dziekuje za troskę!! juz mam dosc zimy, a i w domu było burzowo wiec to wszystko sie odbija na psyche:Spoko:

galopek chcesz słoneczko - prosze bardzo !! :Śmiech: chcialam Ci poprawic nastroj, wiedzac ze nie mozesz na spacerki chodzic:Oczko:
czasem fajnie pojechac na "1" ale jeszcze lepiej na luzie:Spoko: przyjdzie czas na "5", byle nie na wstecznym:Oczko: pozdrawiam cieplutko i powodzenia w sprawie muchomorków!!

gosiai oj masażyk jak najbardziej wskazany!! juz mam nawe namiary w policach na fajna kobitke!! Tobie tez polecam, przyda sie na pewno!!!!!

MAdzia super ze z Kubulkiem macie wiecej czasu!! ucałuj chorego Księciunia na zdrówko!!! nadal trzymam kciuki za biznesik - a praca sie nie przejmuj, tak bywa...

Atena co u Was????

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Ja z opóźnieniem jak zwykle
Gratuluję raczkującej Jagódce (jak tam Dagles kontakty już osłonięte?)
Galopek zdrowiejcie
Atena przeczytałam Twój post jeszcze raz i chyba jednak powinnam gratulować jak rozumiem :brawo: Foty cudne, pewnie niebawem tez bede mogla tam pospacerowac :Oczko:
Madzix niech interes kwitnie i fajnie ze wolna (ja jeszcze na wychowawczym)

My dziś po szczepieniach Szymka (waga nie zmieniła się przez ostatni miesiąc - 9400), ale klata i głowa urosly. I dobrze bylo uslyszec ze dzieci zdrowe, niech ten stan juz trwa.
pozdrawiam Was gorąco

atena
boję się mówić głośno, bo jeszcze czar pryśnie... ;)
Kochana! Ileż Ty konkurencji wykosiłaś!! Brawo!!

Ann Ładnie Szymek wazy!! :) Jagoda 10,5 więc juz za chwilę ją przegoni!
Kontakty zabezpieczone. dziś uczyłam ze nie wolno majstrować przy sprzęcie (dvd itp). popłakała troszkę ze złości, ale zrozumiała.

Kasia Super ze wyniki ma dobre!!

Magda pokaz kuchnię koniecznie!!
O znajomość się nie ma co martwić, za blisko się nie przyjaźnimy!! Widzieliśmy się z nimi chyba w maju.... ;)

Galopek trzymajcie się!!

Atenko gratulacje!Wykosiłaś tyle ludzi bez protekcji....:brawo::brawo::brawo:
Od kiedy zaczynasz? Pewnie teraz rozpoczniesz poszukiwania niani...powodzenia!

Madzix jak dzisiaj...lepiej?Zmienialiście całą kuchnię czy tylko dodałaś szafek?

Ann Szymońcio PUDZIAN, nasza Maja to Agatka Wróbel :)
Aniu czy Ty masz w planach odwiedzić Sz-n?

Dagles powykręcałaś już uchwyty od szafek, tudzież szuflad?Jagodzia mocno grandzi?

Kim chyba z ta pogoda nie wyszło...dziś byle jak....ale za to pod kopułka u mnie jaśniej:smile:

Dziewczyny nadal chyrchlają, z moim gardłem coraz gorzej ale zadzwoniłam do szkoły i zapowiedziałam się,że jutro już będę. Wczoraj bardzo byłam zadowolona z niani, bo my pojechaliśmy na pogrzeb i długo nas nie było a ona fajnie z obiema dziewczynkami sobie poradziła...kiedyś Wam pisałam,że Oliwia dała jej popalić i w sumie od tamtej pory bałam sie na dłużej jej zostawiać dziewczynek.Oliwia tez teraz tylko mówi o niej pozytywnie więc chociaż jakiś plus ostatnich fatalnych dni.

Wczoraj rozgrzebałam cały pokój Oliwii....jeszcze dziś muszę posegregować rzeczy dziewczynek...ja mam full na zapas ciuchów, za małych...muszę wszystko popakować oddać i wywieźć.

Niebawem czeka mnie wizyta u lekarzy...boję się...ale jak będzie wszystko ok to zdecydowaliśmy się na 3 baby...MÓJ MAŁŻ MNIE WCZORAJ ZASKOCZYŁ, bo on nie chciał przed długi czas,a wczoraj podczas podróży coś go wzięło:Śmiech:...w sumie jak nie w tym..więc ja u lek roku szkolnym to potem dopiero za 3 lata a wtedy mi się chyba już nie będzie chciało :( więc jak u lekarzy nie pójdzie dibrze, to będzie mi smutno :(

Stawiam kawę :kawa: a może dwie dla zbłąkanego wędrowca :kawa: i zmykam porządki kończyć, póki mała bestyjka śpi.

Wszystkim miłego dnia!

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

hejka

Galopek duzo zdrówka dla Was!! mam nadzieję ze u lekarzy pójdzie dobrze (trzymam kciuki) i zaczniecie starania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Święto::Święto::Święto:
Jagoda na razie zrozumiała ze dvd nie dla niej :Spoko: szuflad jeszcze nie wyczaiła. wywala wszystko spod ławy (książki) i odwiedza przedpokój niestety...

Magda jak atmosfera????? niestety na wiosnę najłatwiej o stłuczki itp... :Smutny: ja niedoświadczony kierowca jade dziś z Jagodą do kolezanki... całe szczescie ze to blisko...

Atena poleć mi ortopedę, który mi będzie wystawiał zwolnia przez 3 miesiące.

Mój Pan nadal obrażony, a ja jak dziś zobaczyłam jeszcez raz co tams ię stało to prawie tego nie widać, ale już pogadałam z mamą i da mi pieniądze, zrobię mu to u mechanika, niech się wypacha. Teraz tylko tatę poproszę, aby mi auto kupił w prezencie na 25 urodziny (tylko trochę za wcześnie), w końcu to ćwiećwiecze!

Ann
Koniecznie daj znac, to może wtedy uda nam się spotakć wszystkie razem!

A w ogóle Kochane to Wam jeszcze powiem, ale zapraszam Was na otwarcie, zrobimy małą uroczystość!

Kim
Poradziłaś sobie z opieką nad Niną?

Dagles
No własnie Olka mówiłą mi, że nawet jeszcze Jagodzi nie widziała!