Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!
Sweetko my z dziewczynkami jesteśmy u Torbe ..tez ja bardzo lubię....do tego Maję prowadzi od początku i zawsze nas kojarzy...zna historię...ze wszystkim mogę do niej uderzyć...
Myślałam,że w gabinecie dentystycznym w pobliżu masz staż:)

Co do ułożenia, to chodzi mi bardziej o plany zawodowe...męczy mnie brak możliwości większego mieszkania, normalnych wakacji na wyjeździe czy odłożenie na przyszłość dziewczynek...ile można żyć z dwóch normalnych pensyjek???...nie mam pomysłu aby to zmienić...odwagi...i w moich planach bardziej pojawia się opieka nad schorowanymi rodzicami i chorą dorosłą siostra jak ich zabraknie...plany...plany ...plany...ciężko mi coś zaplanować...ale ogólnie chyba jakoś rozlazła jestem teraz,koniecznie muszę zbadać znowu tarczycę i ginekolog koniecznie....no ale co...czekam na wypłatę...heheh

No właśnie znacie gina co zrobi mi oprócz cyto i 'macanka" usg piersi i jajników???

Kim wypoczęłam...z dziewczynami i dziećmi kupa zamieszania...normalnie domowe przedszkole :)...bułeczki,ciacha,karmienie kaczek...potem wieczór w pizza hut...oczywiście siara,jak przystało na grono pedagogiczne ;) jedna to nawet cukier za stanikiem i sół w majtach...ciekawe czy ktoś po spotkaniu doprawił i nie przepieprzył za dużo:sofunny:...więc zabawa na całego:Święto:
A po powrocie do domu po kilku dniach mojej obojętności mężuś zmiękł i do 3 nad ranem nocne rozmowy...padam na ryj...a dziś zajęcia do 21,egzamin z anglika i jutro ostatni egzamin i TO JUŻ OSTATNI WEEKEND NA UCZELNI...JUPI!!!!!!

Dagles Jagódka 10...u mnie już od kilku miesięcy 12 kilosów...krzyż pęka...dziś sobie wcinała sama maślankę, wczoraj naleśniczki z jabłkiem...dla mnie to ulga przy Oliwii niejadku...Maja je kanapkę 3 razy szybciej od Oliwii i pilnuję się bardzo aby na głos ich nie porównywać i wprowadzać rywalizacji...ale ciężko mi

...oj a dziś zakręcona jestem na maksa...przecierając po śniadanko blaty ścierką gąbeczkową chciałam pociągnąć i Mai przetrzeć buziaka...bułki schowałam do lodówki...wczoraj w pizzy hut bym klosz rozbiła tak sobie nakładałam pizzę...zachowuje sie jak kobiałka w ciąży...hm???

...humor wraca...:Śmiech:

POZDRAWIAM MOCNIUCHNO WSZYSTKIE!

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

Galopek pięknie je Maja!!!!!! Moja odpukać tez łakomczuszek!!!! na początku miałyśmy problemy bo cyca nie chciała i chudziutka była... a jak zabraliśmy smoczka to od razu zaczęła przybierać :Oczko:

a tego gina chcesz prywatnie czy panstwowo?? ja chodze do Kuligowskiego prywatnie, usg robi ale nie wiem czy piersi... ale mysle ze powinien tez.

super ze spotknie udane!!!
Moze zrób test!!! :Śmiech:

A po powrocie do domu po kilku dniach mojej obojętności mężuś zmiękł i do 3 nad ranem nocne rozmowy
ee no to jest dobrze!!!!!!!!! :Spoko:

hej ...

kurcze Ninus mi sie rozklada!! ma taki kaszel ze szok, bardzo mokry!!!!:Płacz:
teraz spi, poklepalam jej plecki, wysmarowalam pulmexem, gar z inhalacjami stoi obok, ma tez podwyzszona temp...
ciekawe czy to przeziebieniowe czy jakas infekcja??
do tego sama w domu do północy
do bani:Rozgniewany:

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Kim zdrówka dla małej
Dagles mnie w ogóle leczyć nikt nie chciał jak widzieli wyniki, jeden gin powiedział mi nawet, ze nie mam szans, no może z 5% za pomoca in vitro, ale lepiej, żebym pomyślała o adopcji, jego poleciła mi moja pacjentka, zadzwoniłam, powiedziałam co i jak, kazał przyjechać z wynikami, już na pierwszej wizycie dostałam tabletki, potem kolejne, potem zastrzyki, monitorowania HSG i po prawie roku byłam w ciąży :) Wiele zawdzieczam temu facetowi, chociaż raz o mało sam przeze mnie nie zszedł na zawał jak mu odleciałam 3 razy podczas HSG i nie mogli mnie docucić hehehe

Kim wypoczęłam...z dziewczynami i dziećmi kupa zamieszania...normalnie domowe przedszkole ...bułeczki,ciacha,karmienie kaczek...potem wieczór w pizza hut...oczywiście siara,jak przystało na grono pedagogiczne jedna to nawet cukier za stanikiem i sół w majtach...ciekawe czy ktoś po spotkaniu doprawił i nie przepieprzył za dużo...więc zabawa na całego
A po powrocie do domu po kilku dniach mojej obojętności mężuś zmiękł i do 3 nad ranem nocne rozmowy...padam na ryj...a dziś zajęcia do 21,egzamin z anglika i jutro ostatni egzamin i TO JUŻ OSTATNI WEEKEND NA UCZELNI...JUPI!!!!!!

galopku ciesze sie!!!! az czuc przez monitor ze humor lepszy:Spoko:
trzymac kciuki za egzaminy?? pewnie ze tak, hihihi,
z męzulem super ze zaczeliscie rozmawiac o powaznych nocnych porach:Oczko: rozłąka robi swoje, moj M po 3 dniach kwarantanny juz sie nas nie moze doczekac:Śmiech:

co do pytan ginekologicznych to chyba takie usg robi kazdy co ma sprzecior w gabinecie...

Ula pytalam sie siostry o te badania!! dam znac !! kurcze musisz cos z tym zrobic bo sie wykonczysz!! zycie z takim bólem co to nie wiesz kiedy Cie dopadnie:Płacz:
jak fotelik i jak wsiowe życie??:Spoko:

Atena
ależ mialaś chwile grozy!!!!!! jak to przeżyłaś i twoj M ???
co do lekarzy to po prostu nóż w kieszeni sie otwiera na ich wspaniałe diagnozy!!!!
ja w czerwcu 2005 mialam podobno zespół policystycznych jajnikow, zero pęcherzykow zdolnych do zaplodnienia!! a zobaczyl to na usg żebiełowicz - podobno swietny w rozrodczosci:Rozgniewany: tak sie załamalam, ze juz siedzialam na bocianie...potem trafilam do mądrej lekarki i w sierpniu bez leczenia!!zaciążyłam:Oczko:

sweet ale masz kawał ciałka do kochania!!!!

gosiai i jakie wrazenia z ogledzin lokalu??

Madzia jaki biznes rozkręcasz??? stawiam na domowe przedszkole:Oczko:

a co u nas??
mała marudna, nic nie zjadla poza mlekiem przed spaniem, nie chciala schodzic mi z rąk, po stodalu jakby lepszy kaszel, goraczka jakas tez jest, ale śpi ładnie, zobaczymy jak jutro!!
mozecie polecic jakiegos pediatre prywatnie???

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

hejka

Kasia oj niemiło słyszeć ze Ninka kaszląca i gorączkująca... :Płacz::Płacz::Płacz:
Teraz beda cieplejsze dni to tez łatwo o infekcje! Mam nadzieję, ze to tylko przejsciowe!!!!
Daj znać jak nocka i jak teraz się czuje!!!

Fajnie ze zapytałaś siostry!!!! ja juz mam to od paru lat ale teraz mi sie nasiliło bardzo. morfologia OK. wiem tylko, ze mam zrobic białko CRP. czekam na info!

życie na wsi spokojne!! jagoda spała w podróży, więc zasnęła nam o 23.10 :Szok: wczoraj!!!
Teraz jest na spacerku z dziadkami :Spoko:

Ja chodze do Sokali z Jagoda. Ona przyjmuje na Pogodnie, wiem tylko ze u niej cięzko z terminami... (tzn czeka się np. 3 dni)

Tez słyszałam ze żebiełowicz jest dobrym specjalistą :Zakręcony::Zakręcony::Zakręcony:

Atena Boże co Ty musiałaś wycierpieć! :Płacz::Płacz::Płacz:

Kim ja własnie mam PCO, a Żebiełowiczem też miałam okazję popracować ;)

jak to przeżyłaś i twoj M ???
jakoś szło, głównie nadzieja trzymała, najgorzej było po HSG, siedziałam wieczorem z lampką wina i ryczałam cały wieczór ...
Madzia jaki biznes rozkręcasz??? stawiam na domowe przedszkole

o miałabym gdzie dziewczyny zawozić ;)
co Ty musiałaś wycierpieć!
było minęło, najważniejszy jest efekt :) jeden właśnie stoi obok i krzyczy "daj dudopiś!"

miłego weekendziku kochane!