Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby nie było,że na krzywy ryj przylazłam
http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg

...ale się nie wyspałam...Atenko dzięki za kawkę ...jeszcze dziś ze dwie poproszę...dasz radę?;)

A może jakiegoś rogalika...chociaż wirtualnie?:((

Jak dzisiaj Twoje myszki?Lepiej z chyrchlankiem?

A gdzie reszta???W łóżkach???W ciepłych bamboszach przy śniadanku?

Oby pogoda dopisała,bo jak nie wyjdę to zasnę na siedząco :Spoko:

Wszystkim miłego dnia...choć ja dziś nie zaczaruje nikogo uśmiechem :Płacz:

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

hej hej

Młoda panna okupuje nocnik:Spoko:
my dzisiaj mamy spotkanko z forumową Jagódką i Ula - zobacze ten kolor osobiscie:Śmiech:

galopku gdzie sie podział Twój optymizm??? zawsze nas tu nim zarażasz, chyba pora na nas:Oczko: ja czytalam te ksiazke i bardzo mi sie podobala!!!:Śmiech:
mam nadzieje ze szybko wróci do nas usmiechnieta galopek:Spoko:
wykorzystaj jeszcze te pare dni na poprawe nastroju!! na pewno szybko wróci:Spoko:

Atenazdrówka dla dziewczynek!!!!! wczoraj poczytalam troche jezyk dwulatka i trudne jest wychowanie jednego chodziaczka a co dopiero dwóch:Padnięty: naprawde podziwiam i gratuluje dzielnej mamie!! a z pracy sie odezwali????

sweet super ze w pracy i w domu sobie dobrze radzisz!!!!

uciekam sie szykowac i sprawdze co tam w nocniku:Oczko:

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Witam.
Obiecuje nadrobic chociaż część ... Ale jestem przemęczona po tym mini remoncie.
Szafa stoi, ale i tak musiałam zamówić komodę, bo nie da się tak wszystkiego na wieszaki.

Dziś jestem podekscytowana bo... no własnie nie chcę na razie mówić, ale byc może przede mną duże zmiany... Ważna decyzja... Chcę, ale i boje się. Mimo wszystko chęci chyba zwyciężą :Oczko: Dziś ok 17.00 podejmę decyzję, mam nadzieję :Oczko:

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Zdradzę Wam, choc nie powinnam, w rodzinie na razie nie mówie nikomu...
Prawdopodobnie zacznę pracowac na własny rachunek. Na razie robimy z koleżanką rozeznanie. Ale to bardzo realne. Nic więcej nie powiem, poza tym, że zrealizuję marzenie i swoje załozone na później plany :)

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

kim30

galopku gdzie sie podział Twój optymizm??? zawsze nas tu nim zarażasz, chyba pora na nas:Oczko: ja czytałam te książkę i bardzo mi sie podobala!!!:Śmiech:
mam nadzieje ze szybko wróci do nas uśmiechnięta galopek:Spoko:
wykorzystaj jeszcze te parę dni na poprawę nastroju!! na pewno szybko wróci:Spoko:

...oj Kasiu ja potrzebuję ludzi do optymizmu...a ostatnio czegoś mi brak...bardzo brak....męczy mnie sytuacja z mężem i tyle, ale trzymam sie :)

Zrobiłam dziś sobie śmieszny banerek na poprawę humorku..zaraz dołączę.
Poza tym u nas nic ciekawego..wysyłam gady na spacerek a ja zabieram się za sprzątanie...

Madzix
Zdradzę Wam, choc nie powinnam, w rodzinie na razie nie mówie nikomu...
Prawdopodobnie zacznę pracowac na własny rachunek. Na razie robimy z koleżanką rozeznanie. Ale to bardzo realne. Nic więcej nie powiem, poza tym, że zrealizuję marzenie i swoje załozone na później plany :)

...to tylko pogratulować:brawo:

...dziewczyny,Wy też takie "ułożone" jesteście...co i jak, kiedy...ja nie mam żadnych planów...czasami życie z dnia na dzień mnie przytłacza, a z drugiej - cieszy.

ehhh witam kolezanki
Moaa moje gratulki oby tak dalej...w zyciu jezeli sie ma jakies mozliwosci to powinno sie realizowac marzenia:Śmiech::Oczko:

galopek
...dziewczyny,Wy też takie "ułożone" jesteście...co i jak, kiedy...ja nie mam żadnych planów...czasami życie z dnia na dzień mnie przytłacza, a z drugiej - cieszy.

ehhh ulozona???no coz moze i tak..teraz ...mąż, dziecko....marzenie spelnione,jestem stomatologiem , ale uwierz mi czasem mam takie samo podejscie do zycia...czlowiek mysli, ze potrzebuje rozrusnika do zycia...zmiany ...jakiegos kopa w ....d:Oczko:
Atena
Madzix kurde ziarno ciekawości zasiałaś co będzie o 17 ?
owulacja?

o :lol: dobre dobre ...Aneta potrafisz rozbawic towarzystwo:Oczko:

maly spi nareszcie...mnie bola plecy niemilosiernie:Męki: czekam az mi malzon pomasuje:Nieśmiały:
milego wieczorku i nocki:)

hejka
spotkanie suuuuperrr:
http://images34.fotosik.pl/151/b53509f748094fe1.jpg
http://images31.fotosik.pl/151/0ca8b157b480d59c.jpg
http://images23.fotosik.pl/162/ccf846f37990795c.jpg

Kolor i fryz (bez wiekszych zmian...)
http://images26.fotosik.pl/162/2b2a0f7c61226d4e.jpg

Kasia po zakupie fotelika Jagoda zasnęła w aucie (około 18.00) i poszła spać dopiero o 22.00 :Szok: a jak Ninka po spotkaniu????????
Kupiliśmy nie ten fotelik... wzięłam taki z napinanymi pasami i w domu okazało sie ze to troszkę inny model (9-18 kg) a ja chciałam 0-18 kg - aby Jagoda do pierwszych urodzin jeździła tyłem do kierunku jazdy... wkurzona jestem... :Rozgniewany: chyba wymienię...

Galopek
czy ułożenie mozna nazwać to ze planuję wychowawczy do 2,5-3 roku życia Jagódki????
Fajnie ze wróciłaś!! Gratuluję zmiany na wadze!!!!!!!!!!!!
Nie smutasaj się!!!!

Magda Gratuluję decyzji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale chyba to nie bedzie zawsze tajemnicą jaka branża??????????

Atena niezła posada skoro tyle osób na to stanowisko!! trzymam kciuki!!
Jak kaszelek u Milki??????

Sweet stomatologiem???? no no!!! :Śmiech::Zakręcony:

Sweethope a ja miałam już dawno zapytać, te fociaki w podpisie to Ty ??
Dagles a dlaczego chciałaś tak długo tyłem, przecież dla malucha fajniej jest przodem jechać....ja swoje szybciutko przekładałam do fotelików 9-18 i jeżdżą w nich do dziś, zadowolone, nie powiem...
a fotki swietne :)
Madzix a już myślałam, że rodzeństwo zaplanowane z taką precyzją ;) a to biznes, hehe w każdym razie trzymam kciuki za powodzenie w tym biznesie, jak już będziesz mogła to zdradź chociaż jaka brańża ;)

Atena Ty masz takie regularne owu, że wiesz nawet o której godzinie ?????
kochana szczerze Ci powiem, że przed urodzeniem Nikoli nie miałam wcale, potem jedną ale na 5 hormonach więc dokładnie co do godziny, z resztą przy tej drugiej, również na lekach co do godzinki była majstrowana Nikola :) potem cóś sie musiało odblokować, bo nie wiem ile owu miała :) o Milce dowiedziałam sie jak kończyłam 12 tydzień ciąży z nią w roli głównej :sofunny:

Atena
Sweethope a ja miałam już dawno zapytać, te fociaki w podpisie to Ty ??

u lalala chcialabym Anetko...ojjj chcialabym...ale niestety:Oczko::Oczko::Oczko:
to ulubiona postac z gry online w ktora gralam kiedys...a takie male spaczenie:glupsz:
Dagles
Sweet stomatologiem???? no no!!!

ano jakos mi sie udalo...chcialam byc lekarzem, nie wiedzialam jakim, myslalam o pediatrii a skonczylo sie na stomatologii, ale jestem zadowolona tak czy inaczej:Śmiech:

hej hej!!

nadrobiłam losty i prisony:Spoko: Dziunia spi od 14, zaraz stukna 3 godzinki:Oczko:

Ula Nina spala w samochodzie od 15.40-16.10 wiec 30 minut i byla zakrecona do konca dnia:Oczko: padła cos po 20 i spala do 7 rano:Spoko: dzisiaj nadrabia:Śmiech:
ale udalo mi sie odwiesc M na dworzec, a jak sie ucieszyl z niespodzianki:Spoko:
a moze sie przekonasz do fotelika jak Jagodzi sie spodobał??:Śmiech: no i M zadowolony:Oczko:
fajne fotki wyszły!!

Atenaoj to w tym konkursie o prace faktycznie duzo etapów przed Toba i trzeba konkurencje wykasować:Spoko:

Madzia wow, jestem pod wrazeniem mam nadzieje ze wszystko wAm sie uda!!!!

sweet ale niespodzianka z lekarzem dentysta!! jakbys szukala pracy to daj znac:Oczko:

galopek i jak humorek?? ja tez najbardziej przezywam jak cos z M mi nie wychodzi, czasem ciezko przelamac lody...obys znalazla optymizm mimo sytuacji, napisz jak po babskim spotkanku:Śmiech:

pannna sie obudzila i wola!!

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png