Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

witamy sie i my!!

Znow cale popołudnie sama z juniorkiem,duzy zrobił Adasiowi spacer ,zjadł obiad i do pracy poszedł.Młody wstał o 7.30 ,zaraz dostanie zupke i lulku (a mamusia z nim:Oczko:) ,a jak wstaniemy pojdziemy na spacerek i do tesciowej moze na kawke

Zycze miłego niedzielnego popołudnia papapa Gosia

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

no hej!!

Ula powiedz o której Tobie, bo u nas teraz jakas zmiana w drzemkach nastepuje...dzisiaj zasnela o 15 do 16.30, a zwykle bylo o 13-15, wiec juz sama nie wiem co bedzie w srode:Oczko: zgadamy sie jeszcze:Śmiech:
swoja droga tez mieliscie niezla nocke, ja najbardziej nie lubie takich pobudek w srdoku nocy bo potem rozbita jestem:Męki:

atena rozumiem ze pierwszy zawod to analityk med. a drugi?? zdradzisz??
u nas jakas zmiana w spaniu sie szykuje oby u Was nie:Oczko: dla mnie drzemka to chwila dla siebie, ja przestanie spac to nie wiem kiedy odpoczne??:Oczko:
niezle Milka juz mówi:Śmiech:

gosia Wam tez miłej niedzieli:Spoko: obiadi sie udaly??:Oczko:

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

witajcie!!!

kim u nas mały tak sobie spanie przestawił ,chyba zlitował sie nad nami ,bo wczesniej spał od 12 do 15 teraz od 14 do 17 ,to dobrze bo jak wracamy z pracy to jeszcze pokimamy z nim ,wstajemy i mamy cały wieczór na pobycie z młodym.Idziemy spac po 22 i Adaś spi całą noc do 7.30

Co do obiadków wyszły ok ,tylko zjedzone na szybkiego przed praca Adama dużego straciły urok uroczystego niedzielnego obiadku w trójke.

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

a drugi?? zdradzisz??
hehe drugi to socjolog
niezle Milka juz mówi
ha, przed chwilą przyszła i pyta "mamisua...dzie pijot?" zobaczyła "aa tutaj" wzieła i sobie przełączyła TV na MIniMini

co do spania, Milka dzisiaj spała w dzień całe 20 minut ;) więc powoli kończymy, w sumie i tak powinnam się cieszyc, ze tak długo spała w dzień, bo Nikola skończyła dzienne drzemki jak miała 14 miesięcy :)

hejka

u nas się szykują tez zmiany w spaniu, dziś wytrzymała od 15 do 20 i jeszcze gada w łóżeczku :Śmiech: czyli wytrzymuje spokojnie nie 4 h a ponad 5 h. :Śmiech: No i drzemka jest około 13 a nie 11 :Śmiech:

Na tańcu brzucha było bajecznie!! oczywiście kręcenie bioderkiem i wykonywanie kroków mi nie chciało wychodzić, ale bede się uczyć :Oczko: Przed nami piękne tanczyły dziewczyny zaawansowane!!! Normalnie cudo!! :Spoko:

Kasia My jesteśmy w domku, jezeli bedziecie po drzemce Ninki, to rano pojechalimyśmy po fotelik do auta. Chyba ze wolicie rano?

czesc ,witam w deszczowe [popołunie ,ja juz do pracy ,zaraz lulu z młodym :Oczko:,jest mi strasznie miło bo moi klienci jak sie dowiedzieli ze odchodze powiedzieli że petycje napisza żebym została ,czuje sie doceniona i jest mi bardzo miło pa ,

Hejka
dziś byłam w galaxy po spodnie :Oczko: :Śmiech::Śmiech::Śmiech:
Połaziłam za butami tez, ale niestety nie było fajnych dla mnie... jedne były super, taki obcas jak do flamenco, materiałowe w kwiatuszki, ale mi spadały z pięty :Smutny: za 99 zł.

Gosia super!!!! Miło słyszeć ze klienci zadowoleni!!!!!

Galopek :Smutny: czemu nie piszesz? jak dziewczynki?

Aneta Jak chorowitki????

Magda pochwal się szafą!!!

jestem,pospalismy z juniorkiem ,do 16,40,a Adaś jak wstał mowi TAWAJ GODNY JETEM(wstawaj głodny jestem) w szoku byłam bo pierwszy raz zawołał

Mlody trzyma butelke z piciem i sobie spiewa to jat to jat zije nam,zije nam(sto lat,sto lat żyje nam ,żyje nam), po imieninach mojego brata utkwiło mu w pamieci:Nieśmiały::Nieśmiały:

Anetko super że dziewczynki w dobrej kondycji :love::love:

Madziu własnie pokaż szafę

Dagles a jakich spodni szukasz jeansów czy z materiału?

ZŁa jestem ,bo chciałam wczoraj młodemu włoski skrócić i miałam maszynke ustawiona na 4-5 mm a mały tak sie wiercił ze ostrze zjechało na 1 mm i moje dziecie jest prawie bez włosów,wrr nie dosc że ma takie piórka to jeszcze madra matka obcieła je bu:Kiepsko::Kiepsko::Płacz::Płacz:

Gosia Nie martw się, nie skróciłaś Adasiowi włosków na zawsze!!! odrosną mocniejsze!!
Ślicznie Adaś mówi!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wcześniej nie wołał jesć w jakiejś innej formie?
Imprezki są fajne :Oczko:

spodnie juz kupiłam jeansowe. Kupuję zawsze na 2 piętrze, mają rózne kroje. Tylko z butami tak było, ze chciałam popatrzeć czy coś w ogóle dla mnie jest... :Padnięty:

Atena to dobrze ze brykają :Oczko: Duzo zdrówka! oby kaszel tez przeszedł!

Dagles
Gosia Nie martw się, nie skróciłaś Adasiowi włosków na zawsze!!! odrosną mocniejsze!!
Ślicznie Adaś mówi!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wcześniej nie wołał jesć w jakiejś innej formie?
Imprezki są fajne :Oczko:

spodnie juz kupiłam jeansowe. Kupuję zawsze na 2 piętrze, mają rózne kroje. Tylko z butami tak było, ze chciałam popatrzeć czy coś w ogóle dla mnie jest... :Padnięty:

Atena to dobrze ze brykają :Oczko: Duzo zdrówka! oby kaszel tez przeszedł!

zawsze co było na talerzu jadł wołał jakies owoce ,płatki kukurydziane (zamiast jakis chipsów dajemy) a dzis pierwszy raz zawołał konkretnie obiadu i zjadł moja porcje .Co do włoskow wiem odrosna ,nawet sie wzmocnia ,ale mam złe wspomnienia i własnie sie obudziły .Jde młodemu kolacje dac papapapa

gosiai
zawsze co było na talerzu jadł wołał jakies owoce ,płatki kukurydziane (zamiast jakis chipsów dajemy) a dzis pierwszy raz zawołał konkretnie obiadu i zjadł moja porcje .Co do włoskow wiem odrosna ,nawet sie wzmocnia ,ale mam złe wspomnienia i własnie sie obudziły
:Płacz::Płacz::Płacz: Przytul sie mocno do Adasia!!!!!!!!!!!!!!
Zjadł swoją porcję i Twoją??? :Śmiech:

Dagles
gosiai
zawsze co było na talerzu jadł wołał jakies owoce ,płatki kukurydziane (zamiast jakis chipsów dajemy) a dzis pierwszy raz zawołał konkretnie obiadu i zjadł moja porcje .Co do włoskow wiem odrosna ,nawet sie wzmocnia ,ale mam złe wspomnienia i własnie sie obudziły
:Płacz::Płacz::Płacz: Przytul sie mocno do Adasia!!!!!!!!!!!!!!
Zjadł swoją porcję i Twoją??? :Śmiech:

zjadł swoja ,ale tyle co ja jem:Nieśmiały:
Atenko jak samopoczucie?????????

tak poza tym dzien dobry i miłego dnia życze!!!!!!!!

Zapraszam :) http://parenting.pl/zyczenia-gratulacje/1315-dagles-dzisiaj-swietuje.html#post75780

ja też miałam koszmarną noc, jestem mega nie wyspana, Milka cały czas mnie wołała przez sen chyba jej się coś śniło, ale co się dziecku dziwić, sama co zasnęłam to miałam koszmary wiele różnych małych, ostatni był powalajacy, ugryzłam coś i wypadły mi w kawałkach 4 zęby (2,3,4,5) więcej nie zasnęłam, aż się boję....

Witajcie!
Jakoś wytrzymałam bez Was ...dałam radę...waga też się ruszyła w dół więc tak jak obiecałam jestem :)
Poczytałam szybciutko co u Was i wybaczcie ale nie będę pisała eseju...nie o tej porze :)

Myślałam,że pobyt u rodziców będzie inny...niestety wróciłam w złym nastroju...dziewczynki zdrowe, pracy brak więc co mogło mnie wkurzyć, co???Zgadniecie?
...mam nadzieje,że jutro będzie lepiej a jak nie to czwartek mam bardzo towarzyski to wyjdę od zmartwień i może trochę sie pouśmiecham...ponuro jakoś mi w duszy...bleeee

Dagles co znowu wymodziłas z włosami...?Czekam też na fotę:) Dzięki za troskę:Całus:

Atenko zdrówka dla dziewczyn!

Sweetko :brawo: dla Ciebie!Dzielna mamuśka!

Nie mogę spać...idę pod kołdrę czytać KLUB NIEUŻYWANYCH DZIEWIC czytałyście?Mnie już wciągnęła więc pewnie jutro będę nietomna.Ciekawe kto jutro pierwszy postawi kawulca...jakby co zamawiam największy kubeł ze słodzikiem :)

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka