Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

hey !!!!!!! i konczy sie niedzielka,szybko mija wolny dzionek,ale wieczor bedzie tylko z mezusiem ,Juniorek idzie do babci na noc i chatka wolna

Atenko serdeczne życzenia dla meża duzo szczescia i milosci!!!!!!

Madzix fajnie Ci z dwojeczka dzieciaczkow

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

Hejka...ale lekko mi na duszy...ja znowu przy likierku kokosowym...komu komu???

Sweet jak Mateuszek?Może to angina?Maluszki często przy niej wymiotują...pewnie martwisz się bardzo..trzymaj się, taka już nasza rola z tym zamartwianiem się.Na mnie od zawsze choroby czy Oliwii, czy teraz obu dziewczyny działały jak płachta na byka.

Madzix jeśli Kubi zdrowy dajcie go do nas albo znowu go wieczorem przypilnuję, ja teraz wolne więc korzystaj :)...co do toksycznych znajomych...ciekawe które mam miejsce po tylu naszych spięciach...hehehe

O tym co piszesz to chyba nie dogadaliście się, trzeba było wcześniej ugadać dokładnie co i jak..głupio,że poszli sami....
Madziu dwójka jak najbardziej Ci pasuje...niezłe przymiarki :)

Madzix
Do czasu kolejnego zawodu U mnie chyba juz taki czas, aby poodcinać się od toksycznych ludzi.

Tak jak pisałam nabrałam dystansu i przywiązuje sie dopiero jak życie pokaże,że jesteśmy jednością mimo przeciwnościom losu.Wiele znajomości jest super, pomagają w przetrwaniu ciężkich dni, kształtowaniu poglądów, nabywania rożnych doświadczeń...to tez jest piekne,choć nie jest wielka przyjaźnią...

Foteki Oliwi w aparacie jeszcze ale wkleję zaraz coś innego, o nich pisałam wczoraj:
nasze wspólne ciasteczkowanie
http://img139.imageshack.us/img139/2272/ciacha6hh7.jpg
Oliwia pomaga robić tosty
http://img507.imageshack.us/img507/1885/tostvg1.jpg
zobaczcie z jaką precyzją;)
http://img529.imageshack.us/img529/9384/precyzjafs4.jpg
...a oto towarzysze Oliwii przy śniadaniu :sofunny:
http://img233.imageshack.us/img233/5505/resizeofp1040543un4.jpg

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

Sweet Jak Mateuszek?????

Galopek fajne foty!!!!!!!!!!!! Oliwia taka duza :Zakręcony::Spoko: Ładna fryzura!!!!!
dzieła ciasteczkowe i tostowe piękne!!!!!

Gosia fajne ze chałupka wolna!!!

Jagoda wieczorem znów płakała na mój widok... jak tata się zajmował - aniołek. jak zobaczyła mnie - ryk!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzcie co to moze być?????????????? :Płacz:

DaglesŚwietne zdjęcia, chcę jeszcze !!! Jagoda to już nie taki okruszek, jak ją widziałam miała 3 miesiące?
Nie wiem co to może być, że Jagodzia płacze na Twój widok, nie krzyknęłaś na nią, albo może jakoś się ubrałaś... Pocieszę Cię, że jak Kubi był mniejszy to tylko tata i tata było, a jak mama poszła do pracy to się zmieniło :)

Galopek
Dawno nie dawno, mi się wydaje, że nie dawno, ale dziś odłożyłam tego bodziaczka Kubusia do oddania ...
Spotaknie było ugadane, mi się tak bynajmniej wydawało... Teraz kolejne plany na wyjście na nast week, dzięki za propozycję, przyjaeżdza do nas brat M z żoną, może wybiorę się z nią, zobaczę, poza tym jak się z Arlą umówię to ona też bez problemu zostaje nawet w week.
Jakie fajne foremeczki do ciastek, a podglądacze jedznia...jak u nas:)

Gosia
Wykorzystajcie chatkę :)

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Magda
Dzięki!!
no coś koło 3 miechów, bo jak miała 3,5 to przeszliśmy na spacerówkę.
pulpet jest! 9,5 kg :Spoko: fajnie się gramoli z lezenia na brzuszku do siadu (wczorajszy postęp!!) ruchliwa nie jest, wiec mało zrzuca z sadełka :Spoko:
co do pracy i przyjaźni... mogłam godzinami gadać z kolezanką, ale teraz zero tematów :Padnięty:

w mojej chuście do belly dance
http://images32.fotosik.pl/138/6b204982ff38e4ac.jpg

mała gospodyni
http://images28.fotosik.pl/156/0fb4774ec52576f0.jpg

Dagles foty super, ale jakie miny, oj można sie posmiać, no i klocuszek z Jagodzi :)
Madzix oj pasuje Ci drugie, pasuje :)
Galopek ciasteczka wyglądają smakowicie, Oliwka gosposia i pomocnica fiufiu...

moje obie by chciały pomagać, ale to dla mnie za dużo, a do tego sama nie cierpię siedzieć w kuchni ;)

co do pracy i przyjaźni...nie wiem nawet czy to możliwe, u Nas bywało tak, ze w pracy dwie największe psiapsióły się ścieły to cały zespól miał przekichane ;)

jednak brakuje mi ploteczek i gadania o wszystkim i niczym, chociaż ta, którą uważałam jakiś czas za przyjaciólkę ostro mi dała popalić... na poczatku grudnia sama stwierdziłam, ze szkoda mojego czasu i moich chęci na utrzymanie takiej znajomości..cóż, zrozumiałam to po kilku latach, a tyle ludzi mnie ostrzegało...ech...

atena

jednak brakuje mi ploteczek i gadania o wszystkim i niczym, chociaż ta, którą uważałam jakiś czas za przyjaciólkę ostro mi dała popalić... na poczatku grudnia sama stwierdziłam, ze szkoda mojego czasu i moich chęci na utrzymanie takiej znajomości..cóż, zrozumiałam to po kilku latach, a tyle ludzi mnie ostrzegało...ech...

Powiedzcie jak to jest, że każdy pragnie prwdziwej przyjazźni i każdy choć raz się na niej zawiódł... :(

DaglesŁadnie Jagodzie w chuście. Dziś byłaś???

A to nocne dziełko... Takie sobie, nie lubie prac gdzie się kimś zainspiruję a tak jest w tym przypadku.
Atena pytałaś czy to są gotowce, nie są, wszystko ukłądam sama i ściągam poszczególne elementy.

http://images33.fotosik.pl/139/fc006f1fe1ef4fc9.jpg

Pierwszy poniedziałek w tym roku szkolnym, na który tak się cieszę :))

Ciągnąc dalej temat przyjaźni...wiele nas pewnie się zawiodło ale mam przyjaciółkę z którą wiele razy sie pożarłyśmy i naprawdę znamy się jak łyse konie i akceptujemy swoje wady a nawet potrafimy w sobie nawzajem je wyśmiewać:)
Mnie natomiast denerwuje ten pęd, często żyje się na zegarek...przechlapane a dzień ma tylko 24h...szkoda:(

A z idealna przyjaźnią jest tak samo jak z miłością.Nasłuchamy, naczytamy sie i naoglądamy jaka ona powinna być i tworzymy wypaczony jej obraz...ciężko potem dogonić nasze wyobrażenia...dlatego cieszmy się drobnostkami a rzeczy wielkie same przyjdą...czasami nie zdajemy sobie sprawy,że dla kogoś tak wiele znaczymy...

Dagles Twoja Jagoda tez taka klusia jak moja Maja :) Też cieżko było jej raczkować a teraz ani myśli jeszcze chodzić :)Nasz bąbel już tyle czai, słucha moich poleceń, sama je jak sie jej nałoży zwięzły pokarm, jeździ na jeździku od kilku dni...ciężko tylko dla dwóch dziewczyn naraz znaleźć zajęcie ale dajemy radę :)

Jagodzia w chuście boska!!!!Nałóż jej po kąpieli w pasie na golaska i porób sesje...:)

Dziewczyny foremki do ciasteczek to foremki od ciatolinki :)
Madziu nie czaję

a podglądacze jedznia...jak u nas
...ale tak jak już pisałam przefarbowanie na blondynkę nic nie daje:)

Kim i Madzix dzięki za puszeczki, zaliczyłam dydaktykę w inny sposób...ufF...więc możecie wyrzucać :)

DZIEWCZYNY....ANDRESIOR NIE JEDZIE NA POLIGON...HURRRARARARAR!:Święto:

Dziewczyny na kiedy i komu pasuje przedpołudniowy wypad do KFC na kulki i kawkę z dzieciarkami? Dagles jak najbardziej biorę Maję, nie mam z kim zostawić albo jak będzie ładnie może spacerek na błoniach?

Atenko powielam pytanie co z pracą ?

Atenko mimo wszystko nadal trzymamy kciuki za pracę :)

Kim jak jakas grypa to polecam GreepHeel czy jakoś tak..
propolis do psikania albo płukanie azulanem...azulan okropny ale 1-2 dni i po sprawie :)
Zdrówka w takim razie...my też sie szprycujemy, bo w koło wszyscy chorują a ja już na jakiekolwiek małe gilki dostaję derylki...wrrr

...czy ktoś będzie wieczorem na pogaduchach ???

dobry wieczór
Kim pol szklanki wody po pol lyzeczki soli i sody i troche azulanu, wyzera co niepotrzebne :Oczko:
Galopek i ja juz mam nerwowe odruchy na jakis slad kataru (u Szymka cos znow a jutro kolejny termin szczepienia, zostalo nam 17 dni by zdazyc z rota :Zły:)
Atena kciuki caly czas trzymam
Dagles fajna Rodzinka
Madzix fajna ta Twoja pasja

Hej
Ja dziś taki miałam dzień, że nie pozazdrościcie mi :(
Tak się zdenerwowałam, że aż mnie kłuje w piersiach!!! Normalnie jakby się na mnie uwzięli studenci, nauczyciele, sytuacje, wrr...
Nie wiem co będę robić, marzę o kąpieli - marzenie ściętej głowy !!!
Tyle mojego co wyrzuciłam z siebie.