Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

To jest numer do Izy +48 693 295 641 możesz śmiało powiedzieć ze masz go od Natali i Łukasza ze rodziła z nami w grudniu Karolka:) jeszcze w razie czego mam dwa inne. Jak nie bedzie odbierać to próbuj w rożnych godzinach bo moze byc w pracy. A i od razu pogadaj o szkole rodzenia na NFZ i przy okazji zapytaj o poród. Ona jest bardzo miła także śmiało.

Właśnie słyszałam wiele dobrego o Emolium. I o Bepanthenie też.
Zresztą każde dziecko jest inne, jednemu nic nie będzie, a drugie będzie miało uczulenie.
My mamy wielki kłopot jaki wózek... Tak jakby samochód się kupowało :) Chcemy też zmieścić sie najlepiej do 2000zł.
Przeglądałam internet, byliśmy już nawet w 3 hurtowniach i jakoś tak wszystko nie takie... A to wizualnie taki sobie, a to ciężki, a to jeszcze co innego..

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

CZesc wczoraj wrocilam ale bylam zajechana i poszlam spac:) Pisalyscie o poloznych itp. JA naleze do innej przychodni a maly do innej, poniewaz siebie nie chcialo mi sie przenosic a malego dalam tak zeby bylo najblizej miejsca zamieszkania. Po drugie w szpitalu podalwalam tylko do jakiej przychodni bedzie nalezec maly zadnej poloznej nie wybieralam(moze dlatego ze to panstwowo a nie prywatnie ,nie wiem) Szpital wysyla do przychodni cynka ze dziecko sie urodzilo ty po wyjsciu informujesz przychodnie ze ze wyszlas i oni sami ci polozna wysylaja. JA tak mialam. Co do lekarzy prowadzacych a szpitale ,moj lekarz pracuje w Policach ani nie mialam dzieki temu lepiej a i raz go tylko spotkalam (mimo ze lezalam 6dni) bo zalezy od jego dyzuru. Moj np mial na oddziale patologii obchod wiec spotkalam sie z nim na korytarzu:) Roznie to bywa:) Ja jakos szlam z nastawieniem pozytywnym bez stresu i nie zawiodlam sie :)
CZesc LAura:)
Pojechalam na 3 dni wrocilam i bylam na maxa zmeczona z 3 dzieci nie wytrzymalabym :) Mialam dosyc .

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

laura8601 łóżeczko jest określone jako kolor teak, chociaż to taki bardziej ciemno brązowy, trochę jakby pod czerwony jeśli wiesz o co mi chodzi.
Co do imienia to myślałam Ksawery, Nikodem albo Oskar. Ale to tylko takie na razie domniemania, pewnie zmieni się ze 100 razy jeszcze pomysł :)
monika1709 tak się zastanawiałam czy wróciłaś już :) No my tutaj taką dyskusję rozpoczęłyśmy o położnych, głównie to ja drążę temat, bo Wy już po wszystkim, a przede mną te ważne wydarzenie, czyli poród i chce żeby jak najlepiej wyszło ;)

No jak to teściowa musi swoje powiedzieć:) ja sie cieszę ze moja pracuje za granica i rzadko sie widujemy bo jej komentarze czasami tez powalają:) No wiadomo kiedyś było inaczej ale idziemy do przodu nie cofamy sie do tego co było kiedyś :) A Ty zrobisz jak uważasz czy prywatnie weźmiesz czy nie urodzić musisz a one musza Ci w tym pomoc.
To jak mały sie urodzi może sie wtrącać do tego jak masz opiekować sie nim? A może przemilczy zależy co to za charakter:)

Raczej będzie sie wtrącać. Przecież jak coś tam wspomnialam o przewijaku to co ja sie nasluchalam! Ze kiedyś nie było i czworke dzieci wychowała! Jezu kupię co mi sie podoba! Nie wiem jak to będzie... najchętniej bym sie wyprowadziła ale chcemy sie budować i szkoda pieniędzy na wynajem. Ale szczerze juz teraz mnie denerwuje a co będzie potem.

Z sikaniem to pod koniec bedzie już w ogóle często:) Kurczę to dziwne widza ze w ciąży to mogliby iść Tobie na rękę z ta jazda. Moze pogadaj z kimś kompetentnym w firmie której sie uczysz i poproś zeby Cię zrozumieli ze chcesz teraz bo nie wiesz jak bedziesz czuć sie za tydzień miesiąc. Koleżanka Monika chyba po weekendzie odpoczywa bo z trojka dzieci to wierze ze lekko nie było :)