Skocz do zawartości
Forum

Mamusie z przełomu 2007/2008

Gość kwiatuszek9876

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc dziewczynki.
Monika super ze jestes.Cale szczescie ze jest ok.
Magdusia gratulacje.
Dziewczyny jaki mialam dzis dzien to masakra.Oskar poszedl rano do szkoly a tu zaraz po 8 telefonuje jego wychowawczyni ze krew mu z noska poszla i mam po niego przyjechac.:Histeria:Mowie jej ze mam male dzicko i zeby puscila go do domku.(Dziewczyny on ma te krwawienia juz od okolo 6 lat wiec przyzwyczajona jestem i Oskar tez.Poprzednia wychowawczyni nigdy takich checek nie robila,poprostu tamowala krwawienie i bylo ok.)Ta mi mowi ze ok i ze zaraz go wypusci.Chwilke potem dzwoni ze one go w takim stanie nie wypuszcza sameg.No to ja juz sie zastanawiam jaki to stan bo mi nie powiedziala,czy dalej krwawi czy moze juz przytomnosc straci;.Dzwonie do kumpeli sciagam ja z wyra,malego z tata w wozku zostawilam i pojechalam do tej szkoly.Szukam mojego dziecka po gabinetach a tu okaZuje sie ze panie puscily juz go do klasy.:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Wiec ten stan nie byl taki zly:8_1_221::Wściekły:Spotkalam wychowawczynie Oskara i ona mi opowiada co ona przezyla i takie tam.No i oczywiscie wspomina ze w piatek wywiadowka jest wiec jej mowie ze nie wiem czy przyjde bo nie mam co z Kordianem zrobic a ona mi na to :To nic niech pani przyjdzie moze sie pani spoznic.Zastanawiam sie co mi da spoznienie?Moze ona mysli ze kordian przez chwilke tak podrosnie ze bedzie mogl sam w domu zostac:36_1_19:No nic z Oskarem jest ok.Zadowolony ze w szkole nie byl.:smile_jump:
Pozatym to wszystko ok.Kordian jak zwykle w nocy budzil sie trzy razy i wstal o 7 rano.Dzis zasnol nie i 20 tylko o 21 wiec kaszke pewnie bedzie chcial o 24 wiec spac nie ide bo mi sie nie oplaca.

Wiecie tak sobie myslalam ze troszke sie nas wykruszylo,przeciez miedzy innymi nie ma Haromitki,Myszki.:big_whoo:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21916.pnghttp://suwaczki.maluchy.pl/li-21915.png http://s2.pierwszezabki.pl/012/012048980.png?3058

magduska
Szani,nie martw się głowa do góry:]]Jak mąż nie chce to ja Cię przytulę:11_2_114:
:D:D:D

magdusia maz chce ale w pracy jest :( i tak od dwóch lat co dziennie wieczory spedzam sama ,.... no sobota niedziela razem ale jak wracam z uczelni jestem tak padnieta ze niemam sily ....wiec w sumei tak jakby osobno :P

regina224
Szani ja za to tylko w dzien moge pozadki porobic bo wieczorem to u nas juz cicho musi byc:Psoty:

reginko w dzien ? niema szans u mnie ...ja posprzatam zabawki np a maly zaraz mi je wyrzuci ;) podlogi moge umyc i kuchnie tez ale pokoj w dzien niema szans chyba ze jak maz wezmie malego na spacerek to mam czas ale...tak to tylko pod wieczor :)

pozatym maly boi si eodkurzacza wiec odkurzanie przy nim jest nei mozliwe

Gość kwiatuszek9876

magduska
A co Gabi taki nocny marek,że jeszcze nie śpi??:]

Magdus FGabi spi tylko jak wypluje smoka i chce go znowu to sie obudzi ale jak zasnie juz snem niedzwiadka to bez smoka :) A jak tam sukienke ta zamowilas co nam pokazywalas ??
Reginko ja jestem przy koncu ale jakos jej nie moge skonczyc . A czytalas Obietnica i radosc przez lzy ?