Skocz do zawartości
Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Ja długo odkładałam decyzję o depilacji laserowej, bo zawsze wydawało mi się, że to jest drogie i pewnie boli. W końcu przed wakacjami stwierdziłam, że mam już dość codziennego golenia nóg i wiecznie podrażnionej skóry. Zaczęłam szukać w internecie, wpisywałam chyba wszystkie możliwe hasła typu depilacja Lublin, depilacja laserowa Lublin, czy opinie o salonach.

Po przeczytaniu wielu komentarzy zdecydowałam się umówić do Anna Clinic. Na pierwszej wizycie wszystko mi spokojnie wyjaśniono, zrobiono wywiad i rozwiano moje obawy. Sam zabieg okazał się dużo mniej nieprzyjemny, niż sobie wyobrażałam. Teraz jestem już po kilku wizytach i naprawdę widzę różnicę – włosków jest zdecydowanie mniej, a problem z wrastaniem praktycznie zniknął.

Piszę, bo sama kiedyś szukałam takich opinii na forach i wiem, że trudno odróżnić reklamę od prawdziwych doświadczeń. Jeśli ktoś zastanawia się nad depilacją laserową w Lublinie, to warto przynajmniej umówić się na konsultację i sprawdzić, czy to rozwiązanie dla niego. U mnie była to jedna z lepszych decyzji, jeśli chodzi o dbanie o komfort na co dzień.