Skocz do zawartości
Forum

Ból podczas stosunku

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny mam problem. Po seksie z moim chłopakiem strasznie zaczyna boleć mnie dół wejścia do pochwy (zaraz nad odbytem). Jest to naprawdę irytujące bo bardzo lubimy częsty i intensywny seks a ból pojawia się już po pierwszym razie i towarzyszy mi przez następne kilka dni. Sikanie to dla mnie piekło. Przy każdym kolejnym stosunku czuję szczypanie, pieczenie i kłucie w tamtym miejscu. Za każdym razem jest wystarczająco mokro ale to i tak nic nie zmienia. Mój chłopak ma dosyć grubego penisa i ostatnio zastanawiałam się czy to przypadkiem nie jest przyczyną.

Czy któraś z was miała podobny problem i poradziła sobie z nim jakoś?

miewam tak czesto, zaczelas niedawno przyjmowac moze antykoncepcje? bo ja od czasu przyjmowania tableke mam wrazenie, ze nie skurczylam (?) i czesto po stosunku towrzysza mi te same uczucia i jak ktoregos razu zerklam co jest nie tak tam na dole to zauwazylam pekniecie na sciance, takze polecam ci sprawdzic i wybrac sie z tym do lekarza jesli takie cos masz, bo przepisze ci cos na gojenie Widziałam, ze wiele osob poleca też ten krem łagodzący  https://carebylavu.com/collections/wszystkie-produkty/products/krem-lagodzacy-do-pielegnacji-intymnej-1 Sama ostatnio chciałam go sprawdzić.