Skocz do zawartości
Forum

Pomysły na kreatywne urodziny dla 7-latki w krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny! Zbliżają się urodziny mojej córki, która kończy 7 lat. Chciałabym zorganizować coś wyjątkowego, co zapadnie jej w pamięć. Myślałam o jakichś kreatywnych warsztatach lub zabawach tematycznych. Czy macie sprawdzone miejsca w Krakowie, które oferują takie atrakcje?

Hej! Z własnego doświadczenia mogę polecić kilka miejsc. Na przykład, w Krakowie są pracownie oferujące warsztaty artystyczne, gdzie dzieci mogą tworzyć własne dzieła. To świetna zabawa i pamiątka w jednym. Jeśli Twoja córka lubi eksperymenty, warto poszukać miejsc oferujących warsztaty naukowe dla dzieci. Dodatkowo, niektóre sale zabaw organizują tematyczne przyjęcia z animatorami, co może być strzałem w dziesiątkę. Warto też zajrzeć na stronę: https://www.kochamydzieci.pl/gdzie-zorganizowac-kreatywne-urodziny-dla-dziecka-w-krakowie/ – znajdziesz tam więcej inspiracji.

Ja to szczerze powiem jestem matką wariatką i zawsze zaczynam szykować kilka miesięcy wcześniej, a że urodziny mój maly obchodzi we grudniu to raczej coś wewnątrz. Mamy spore podpiwniczenie domu, więc tam , gdzie kiedyś mieliśmy siłownię szykuję co się da, co roku oczywiście coś innego, tematycznego a inspiracji szukam w necie, więc jak masz czas to polecam taki sposob