Skocz do zawartości
Forum

Facet ma problemy z erekcją

Rekomendowane odpowiedzi

Czasami stres, zmęczenie czy presja tego że chce się mieć dziecko się potrafi przyczynić do tego. Jeżeli to nie jest sytuacja standardowa, a zdarzyło się raz to nie ma co panikować. Jeżeli się powtarza to warto zrobić badania ale też porozmawiać czy coś go nie hamuje, przede wszystkim wykazać się empatią i zrozumieniem.

40 lat to nie tak dużo ;/ A jak on na to reaguje? Czy próbowałaś z nim o tym porozmawiać? Myślę,że powinnaś byle delikatnie bo wiem ,że faceci są totalnie przewrażliwieni na punkcie swojego penisa i aby się tylko nie obraził,ze masz do niego jakieś pretensje czy coś. Poza tym powodów może być masa. Stres, brak sportu, złe odżywianie się. Nie proponuj mu od razu wizyty u lekarza ale może dobrze byłoby jakby wspomógł się jakimiś witaminami?

Jesteśmy ze soba już długo.Prawie 5 lat. Do niedawna wszystko było ok. Problem zaczął się jak zmienił pracę.Ma trochę stresu ale czy ten stres rzeczywiście był w stanie spowodować aż takie problemy jak te? Rozmawiałam z nim o problemie oraz do lekarza na pewno się nie wybierze.Pokłócilismy się ze sobą bo powiedział,że nie jest chory .Nie wiem czy bierze jakieś wspomagacze. Może powinnam mu podsunąć w sumie jakiś środek reklamowany w tv...

Nie chcę aby brał viagrę ;/ Jeszcze się uzależni oraz nie będzie mógł uprawiać seksu bez wiagry.Jeśli stan będzie się utrzymywał to pewnie po to sięgnie ale wolałabym aby raczej tego nie robił. Gdzie kupowałaś ten środek o ktorym tutaj piszesz? W aptece? No i czy jest to na receptę? Bo sama przecież nie pójdę do lekarza oraz nie poproszę o receptę na środki na potencję