Skocz do zawartości
Forum

Mam problemy z osiągnięciem orgazmu

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam skoncentrować sie na sobie.- doświadczanie własnych doznań, przeżywanie ich może spowodować, że przeżyjesz orgazm o wiele szybciej. Zapomnij na chwilę o partnerze, pomyśl o sobie i proś partnera o pieszczoty tam, gdzie właśnie chcesz być dotykana. Poza tym nie wiem czy stosowałaś zele intymne pobudzające doznania, ale warto jest wypróbować.Ze swojej strony polecam libi gel.

To nie myśl tak! Seks sam w sobie jest super i wcale nie musi być zakończony orgazmem aby był udany. Możesz mieć orgazm możesz nie mieć. Sama czasami mam jeden orgazm, czasami mam kilka orgazmów w trakcie jednego stosunku, czasami nie mam żadnego ale moje życie intymne jest bardzo udane. Długo docieraliśmy się z partnerem ale dzięki temu mogliśmy odkryć co nam się podoba oraz co nas podnieca. Libi gel to nie jest żel rozgrzewajacy ale poprawiający doznania. Sama również tych rozgrzewających nie lubię, ale libi gel to coś zupełnie innego 🙂 Po prostu sprawia, ze o wiele więcej czujesz.

Nawet jeżeli związek jest bardzo silny i pożądacie siebie nawzajem, to nie ma gwarancji, że w łóżku również będzie się układało idealnie. Gdy jesteście przemęczeni, doświadczacie stresu i po prostu traktujecie seks jako sposób na rozładowanie emocji – nie zawsze możecie liczyć na udany finał. I to nie tyczy się tylko Ciebie ale również jego. Warto jest budować atmosferę przez cały dzień oraz ograniczać stres. I tak, to jest ten żel. Naprawdę warto 🙂