Skocz do zawartości
Forum

Damskie buty sportowe

Gość JoasiaM

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam sobie do treningów biegowych dobrych butów sportowych, które będą dobrze wykonane i co najważniejsze po prostu dobrze przygotowane właśnie do takich wyzwań na zewnątrz. Dlatego czy macie może dla mnie jakieś konkretne propozycje w tym zakresie i czy chcecie się nimi podzielić, oczywiście nie musza być to najnowsze propozycje ale zależy mi na tym aby były przede wszystkim sprawdzone już na treningach outdoorowych. Pozdrawiam i od razu dziękuję za wszystkie informacje! 

Jeśli chodzi o mnie to mogę podrzucić Ci mój sposób na łapanie okazji jeśli chodzi o ubrania, ale również obuwie w sieci. A mianowicie do tego wykorzystuję Allani i dlatego jeśli chcesz mieć większy wybór obuwia sportowego to zerknij tutaj https://allani.pl/wyszukaj/buty-sportowe mi na przykład z tą pomocą udało się kupić bardzo wygodne i też dobrze wyglądające na nodze buty New Balance w niebieskim kolorze. No i też od razu można wyselekcjonować odpowiednie rozmiary i też obuwie w budżecie jaki sobie na ten cel przeznaczyłaś. Daj znać na co się zdecydowałaś jak będzie po wszystkim :D