Skocz do zawartości
Forum

Kurtka damska w kratkę

Gość Beatka87

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzi czas kiedy trzeba będzie w końcu nosić ciepłe kurtki, a ja jeszcze na nic ciekawego nie trafiłam. Tylko teraz pytanie na co zwrócić uwagę czy lepsze będą długie, czy może jednak krótsze modele i też słyszałam że teraz bardzo modne są wersje kurtek w kratkę, a gdzie można je znaleźć w dobrej cenie i promocjach. Chętnie sprawdzę sobie większą ilość bo jednak chciałabym ją kupić przynajmniej na dwa sezony. Czekam w takim razie na rozwój tematu i mam nadzieję, że ten zakup mi ułatwicie!

Ja przyznam, że naprawdę dużo więcej uwagi zwracam na wybór odpowiedniej kurtki na jesień aby było mi ciepło i przede wszystkim żebym również się dobrze prezentowała. Odnośnie poszukiwań nowych propozycji dla siebie to mogę oczywiście podrzucić Wam bardzo dobry artykuł https://allani.pl/wyszukaj/kurtki/wzor-kratka z którego będziecie mogli dowiedzieć się więcej i też znaleźć świetne propozycje w kratkę. Mi na przykład udało się tak upolować kurtkę koszulową LAMBY, beige. Mega się prezentuje, no i na chłodniejsze dni idealnie :)