Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Krysia

Jak wybrać kolonie dla dziecka?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Krysia

Chcę wysłać swoje dziecko po raz pierwszy na kolonie (8 lat). Proszę o polecenie biur z którymi wysyłacie dzieci? :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Justyna

W zeszłym roku córka z koleżankami była na wakacjach z Tripky, bardzo nam się podobała organizacja, dziewczynki też były zadowolone, więc w tym roku również z nimi jadą, tym razem do Niechorza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Songo

www.hajdasztravel.pl 

Oni specjalizują się w obozach dla dzieci, które pierwszy raz wyjeżdzają na obóz. Cała kadra kierownicza to ludzie, którzy codziennie opiekują sie dziećmi zawodowo. Zresztą co będę mówił sama sobie sprawdź www.hajdasztravel.pl 
Wiadomo jak to jest my lecimy z polecenia, ale wiesz co ważne, że nasz szkrab był rok temu pierwszy raz, a teraz chce jechać i truje nam od stycznia o tym. Tzn. że wykonali dobrą robotę bo nie zabili w nim wyjazdów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość JulianaMM

W mojej ocenie przede wszystkim szukając profesjonalnej pomocy w zakresie wyboru ciekawych wyjazdów wakacyjnych dla swoich maluchów  to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Quatromondis m.in jeśli chodzi o kolonie sportowe, czy w świecie magii o których będziecie mogli dowiedzieć się więcej bezpośrednio na ich stronie sprawdzając m.in Zamek w Lesiu https://quatromondis.pl/zamek-w-lesku mam nadzieję, że również pozytywnie się przekonacie i przede wszystkim wasze maluchy spędzą tam świetny czas i jednocześnie naładują baterie. Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Trinity26

Hey. Mam nadzieję, że Ci się udało z tymi koloniami i twoja pociecha była zadowolona. Generalnie chyba w dobieraniu kolonii i obozów warto się kierować zainteresowaniami dziecka. Np. jeśli lubi ono konie, to obóz jeździecki. Przy okazji, skoro jesteśmy w wątku, to czy istnieją kolonie i obozy ogólno-edukacyjne - gdzie dziecko które w minionym roku szkolnym uzyskiwało nienajlepsze oceny mogłoby się trochę podciągnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie babcie i dziadkowie to nie wiem co bym zrobiła w wakacje.

Planuje urlop na 3 tygodnie, a pozostałe 5 to zagadka.

Półkolonie są super, dzięki temu dziecko nie będzie się nudzilo.

Jeśli szukacie ciekawego miejsca na wysłanie malucha w Krakowie, weźcie pod uwagę Park Wola

https://parkwola.pl/sport-sodowa/polkolonie-park-wola-sodowa-2/

Mają sporo turnusów na wyspie sodowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi