Skocz do zawartości
Forum

Petting a ciąża

Rekomendowane odpowiedzi

witam, przychodzę z pytaniem ponieważ nie daje mi to spokoju. uprawiałam z moim chłopakiem petting i chce dowiedzieć się jakie prawdopodobieństwo ciąży jest w moim przypadku. zacznijmy od tego ze robiliśmy to 4 dni przed dniem w którym niby miałam mieć owulacje. chłopak robił mi placówkę i w miedzy czasie kilka razy poprawiał sobie …… w majtach, twierdzi ze miał wtedy sucho, ale boje się ze miał na nim nawet minimalne ilości preejakulatu i wprowadził mi go na palcach do pochwy. później w miedzy czasie robiłam mu loda i waliłam konia, do momentu aż doszedł. po dojściu minęło kilka minut (około 2/3 minuty), zdarzył się w tym czasie ubrać i wytrzeć spermę w papier. i znowu zaczął robić mi przez krótki czas palcówkę, twierdzi ze nie miał spermy na rękach, ale jednak obawiam się ze coś mogło się tam pojawić . dodam, ze robiliśmy to na dworzu przy tem ok. 4 stopni. jeden dzien później pojawiło się u mnie lekkie plamienie, myśle ze spowodowane to było zbyt można palcówką. 60 h po zdarzeniu wzięłam tabletkę dzień po(escapelle). bardzo się stresuje. po tabletce zaczął bolec mnie brzuch i przez krotki czas głowa, wystąpiła tez u mnie suchość w pochwie. nie wiem czy to przez tabletkę czy po prostu przez ogromny stres, który mi towarzyszy.  proszę o szybka odpowiedz jakie jest prawdopodobieństwo ciąży przez wprowadzenie spermy na palcach. zaraz oszaleje :///

Edytowane przez yummyyummu