Skocz do zawartości
Forum

Spóźniające się miesiączka

Gość BUNNY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nurtuje mnie pewna kwestia, miesiączkę miałam 04.02.2022r. która trwała normalnie, cykle mam 24-26 dniowe i z mojego kalendarzyka wynikało ze owulacja powinna nastąpić 14.02 aczkowiek tak się nie stało i nastąpiła opóźniona 22.02 ponieważ miałam kłucie lewego jajnika i obfity specyficzny śluz, test owulacyjny dnia 23.02 wykazał dwie kreski,  22.02 w dniu owulacji doszło do zbliżenia bez zabezpieczenia, okres spóźniona mi się tydzień wiec poszłam do ginekologa dnia 07.03 i okazało się ze wszystko jest w porządku a owulacja z lewego jajnika faktycznie była później, Pani stwierdziła jedynie ze ciałko żółte jest zgrubione co jest specyficzne przy bardzo wcześniej ciąży, kazała udać mi się na beta HCG i tak tez zrobiłam o 17:00 pobrałam krew i następnego dnia czyli 08.03 wynik pokazał <2,30. 
Dziś jest 9 dzień spóźniające się miesiączki, jeżeli chodzi o objawy to 2-3 razy dziennie miewam lekkie kłucia w podbrzuszu. 
Zaznaczę ze nie miałam żadnych stresów ani wyjazdów, jedynie miałam chore zatoki 2 tyg wcześniej na które brałam ibum przez 4 dni. 
Będę wdzięczna za każde rady. 
Pozdrawiam.