Skocz do zawartości
Forum

Impotencja wtórna, zerowe libido u mężczyzny

Gość Helena2021

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Helena2021

Dziewczyny mam problem z mężem. 

W lutym urodziłam córeczkę. Staraliśmy się o nią 3 lata. Między czasie nowotwór jądra u męża oraz usunięcie jednego jądra oraz 2 poronienia. I moje załamanie, które nie minęło i chyba nie minie. 

Mąż nigdy nie był żigolakiem. Ale sex 1-3 razy w tygodniu był raczej normą, po operacji długo nie mógł się przekonać do sexu. I ten sex był nijaki ale udawałam że jest fajnie by się przełamał. Od operacji on może kochać się 2 dni pod rząd a potem nawet 3 msc nic. Ja już psychicznie tego nie zniosę a on nie widzi problemu. Mówi że się poprawi ale notorycznie nie ma ochoty lub "boli go głowa". Od maja staramy się o 2 dziecko. Chodź ciężko przy takiej częstotliwości nazwać to staraniem. Od 2 tyg biorę leki na wywołanie bo nie mam jeszcze @. A on unika sexu, a ja chodzę nabuzowana i myślę o skoku w bok by rozładować emocje. 

poziomu testosteronu nie zbada, do seksuologa nie pójdzie. Proszę doradzcie bo wybuchnę. 

Gość Helena2021
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Kup testy owulacyjne,tak żeby probowac wstrzelić się te trzy dni kiedy trzeba

Tylko że ja jeszcze nie dostałam okresu i testy owu wychodzą negatywne. Co nie oznacza że nie dostanę w każdej chwili owu lub okresu. 

Musisz szczerze porozmawiać z mężem i powiedzieć mu jak się z tym czujesz i jakie masz myśli. Powiedz czego oczekujesz od niego. Mam nadzieję, że to pomoże.  Jeśli nie to może jakaś wspólna terapia? 

Musisz mu uświadomić, że jeśli nie się nie zmieni to niestety ale Was związek się rozsypie. Może to pomoże mu poszukać sposobu na rozwiązanie Waszego problemu.

Trzymam kciuki!

Gość Helena2021
Godzinę temu, Gość Magda napisał:

Musisz szczerze porozmawiać z mężem i powiedzieć mu jak się z tym czujesz i jakie masz myśli. Powiedz czego oczekujesz od niego. Mam nadzieję, że to pomoże.  Jeśli nie to może jakaś wspólna terapia? 

Musisz mu uświadomić, że jeśli nie się nie zmieni to niestety ale Was związek się rozsypie. Może to pomoże mu poszukać sposobu na rozwiązanie Waszego problemu.

Trzymam kciuki!

Niestety rozmowy nic nie dają. Dlatego zdecydowałam się szukać pomocy w sieci. 

Mówi że się zmieni itd ale na dłuższą metę nie ma poprawy