Skocz do zawartości
Forum

Pomocy

Gość koteczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od kilku dni bola mnie piersi, tak bardziej od boku i sa nabrzmiale.

Do tego mam mdlosci, wydzieline biala dosyc gesta z pochwy, bole i klucia w podbrzuszu.Do tego również zdarzają sie praiwe omdlenia

Jestem bardzo słaba. 

4.11 rano jak zawsze zrobiłam sobie kawe,ktorej nie wypiłam bo po dwóch łykach zrobiło mi się bardzo nie dobrze. Wtedy postanowiłam,że zrobie test ciążowy jak zaprowadze starszego syna do szkoly. Okolo godziny 11 zrobilam test ciążowy,który wyszedł pozytywnie, jednak po jakiś 10 minutach ta kreska druga zniknęła.?hash=ea1ce39ebde76a8d42775f6d0335d126Odczekalam dwa dni zrobilam dzisiaj rano test z pierwszego moczu i wyszedl negatywny. czy któraś z dziewczyn tak miała?  dodam,że  @ mam dostac jutro to znaczy w niedziele. Nie wiem  czy mam sie cieszysz czy jednak to była pomyłka. Dodam,ze te testy były kupione w dwoch różnych aptekach jednak firma była ta sama. Wizyte u lekarza mam dopiero 15.11 bo wcześniej nie było miejsc,żebym mogła sie zarejestrować. Czy któraś miała podobną sytuację?  bardzo sie boję juz zaczynam myśleć ze może to jest ciąża urojona. to nie pewność jest najgorsza.