Skocz do zawartości
Forum

WAKACJE Z DZIECKIEM

Gość Agnieszka

Rekomendowane odpowiedzi

Odkąd starszy syn miał 2 lata młodszy rok wyjeżdżamy nad Polskie morze, zawsze na 4max 5 dni więcej nie możemy sobie pozwolić, w tym roku wybraliśmy się na Fuertaventurę z roczną córcią. Bałam się bo to nasz pierwszy lot, ale było super! Okazało się Tosią to fantastyczna podróżniczka, mieliśmy wykupione 3 całodzienne wycieczki,Jazda autokarem i wizyta w zoo. Zawsze szukamy atrakcji dla nas i dla dzieci. Wydaje mi się że warto zabierać dzieci na chociaż krótkie wypady, zmiana otoczenia zawsze dobrze robi dla głowy. 

Super opcja są też półkolonie dla dzieci [reklama usunięta] Gdzie można im zaplanować czas w ciekawy sposób 🙂

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Szukam informacji o sanatoriach prywatnych i natrafiłem na ofertę Uzdrowiska Solec-Zdrój https://www.uzdrowiskosolec.pl/. Z tego, co widzę, ich oferta jest dość rozbudowana, a w szczególności interesuje mnie rehabilitacja i zabiegi lecznicze. Czy ktoś z Was miał okazję tam przebywać i może podzielić się swoimi wrażeniami? Interesuje mnie głównie standard opieki medycznej, jakość zabiegów oraz warunki zakwaterowania. Dobrze byłoby wiedzieć, czy to miejsce spełnia oczekiwania.