Skocz do zawartości
Forum

Stół do jadalni


Rekomendowane odpowiedzi

Gość marina39

Podstawa to dobry olej (np. Osmo) przestrzeganie instrukcji w zabezpieczaniu i czas by olej się wchłonął zanim zacznie się użytkować stół w pełnym wymiarze (ok 3tyg od olejowania)
[reklama usunięta]

 

6438750637df4d279bf3daeef6d8afc9.jpg

Edytowane przez Dziubala
[reklama usunięta]
Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...