Skocz do zawartości
Forum

Po jakim czasie zrobić test

Gość Kacha

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Gość Ogvh napisał:

Zależy ilu dniowe masz cykle...najlepiej jeśli @się nie pojawi. Ale możesz też z dzień wcześniej. 

Cykle mam różnie. 25 - 30 dni. Współżyłam bez zabezpieczenia 30.03, 31.03, 4.04. Ostatnia miesiączka była od 17.03 do 23.03. 

Ja miałam okres od 18.03 (5 dni trwał), współżyłam 28.03 dzień płodny. Mam 9 dni do okresu, też mnie korci by zrobić test, ale poczekam jeszcze może 5 dni.. @ powinna przyjść 15.04, choc mam nadzieje wielką, że nie przyjdzie!!

T42 minuty temu, Gość Malinka napisał:

Ja miałam okres od 18.03 (5 dni trwał), współżyłam 28.03 dzień płodny. Mam 9 dni do okresu, też mnie korci by zrobić test, ale poczekam jeszcze może 5 dni.. @ powinna przyjść 15.04, choc mam nadzieje wielką, że nie przyjdzie!!

Trzymam kciuki. Oby się nie pojawiła. 

U mnie nie wiadomo kiedy może się pojawić. Liczę jednak że się nie pojawi. Chociaż tyle razy już tak myślałam.

W styczniu niestety przedwczesne poronienie 😔. Teraz wolę dmuchać na zimne.

8.04 mam wizytę u ginekologa, ale i tak się niczego nie dowiem podczas badania bo to za wcześnie. 

Ja robiłam test o czułości 20 tydzień przed miesiączką i wyszła ledwie widoczna kreska, 6 , 4 i 2 dni przed robiłam 10 i wychodziły negatywne, a w dniu miesiączki pozytywne. I też byłam pewna, że się nie uda, a jednak:) i też miałam objawy jak na okres. Zmierz sobie temperaturę, ja miałam podwyższoną i to mnie trzymało przy nadziei:)

Godzinę temu, Gość Kajka napisał:

Możliwe że okres się rozkręca 

Możliwe że to okres. Chociaż cały czas mam nadzieję, że się nie pojawi. Plamienie trwało z 5 godzin, było delikatne, teraz od dwóch godzin ani śladu. Mam nadzieję, że tym razem mi się poszczęści. 

34 minuty temu, Gość Karola napisał:

Ja robiłam test o czułości 20 tydzień przed miesiączką i wyszła ledwie widoczna kreska, 6 , 4 i 2 dni przed robiłam 10 i wychodziły negatywne, a w dniu miesiączki pozytywne. I też byłam pewna, że się nie uda, a jednak:) i też miałam objawy jak na okres. Zmierz sobie temperaturę, ja miałam podwyższoną i to mnie trzymało przy nadziei:)

mam nadzieję, że małpa się nie pojawi. Plamienie było delikatne i trwało ok. 5 godzin. Teraz od 2 godzin ani śladu. Czuje jakbym miała podwyższona temperaturę, jakaś taka senna i bez sił się zrobiłam.

Kupiłam przed chwilą w aptece dwa testy ciążowe, płytkowe pink, o czułości 10. Ale chyba powstrzymam się jeszcze kilka dni. To czekanie jest straszne. ☹️.

Zobaczę co jutro powie ginekolog. Staram się o dziecko od grudnia. W styczniu przedwczesne poronienie, a potem nic. To pewnie dlatego, że mam nieregularne cykle. Sama już nie wiem. 

cały czas mam jednak nadzieję.