Skocz do zawartości
Forum

Będzie okres czy będzie ciąża?

Gość dafnee

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocy ! Od 13 roku życia miesiączkuję bardzo regularnie (obecnie mam 30 lat ). Nie pamiętam aby kiedykolwiek spóźniał mi się okres. Wczoraj miał być jego pierwszy dzień i ...nadal go nie ma. Czułam ból w podbrzuszu jakieś dwa tygodnie temu (owulacja? ) Czułam go leciutko nawet wczoraj. Ale nadal brak krwawienia. Dodam tylko,że wraz z mężem uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia  (na zasadzie kilku ruchów) a poźniej już wszytsko odbywało się w zabezpieczeniu. Nie było wytrysku w środku.  Zastanawiam się czy możliwe jest zajście w ciąże co byłoby skutkiem braku tej miesiączki ? Od tygodnia odczuwam zaparcia, zgagę i wahania nastrojów. Pomocy bo nie wiem czy sobie tej ciąży nie uroiłam....

Gość Gość Martyna

Jestem ciekawa zakończenia sytuacji ponieważ mam podobną sytuację zawsze tak jak miał przyjść przyszedł a tu bach 4 dni i go nie ma 😩 dziś robiłam test i jest czysty brzuch pobolewa jak na okres ale nie mam nawet plamien nie planowałam jeszcze ciąży i nie potrafię się z tą myślą oswoić :( postąpiłam identycznie jak autorka postu