Skocz do zawartości
Forum

Ciąża kiedy poczęcie

Gość Jagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępię proszę o nieocenianie. Dziecko będzie moje i wychowam sama.

Moje cykle są bardzo regularne 28-29 dni. Okres zaczął mi się 02.02, 05.02 odbyłam stosunek z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Drugi stosunek z innym partnerem miałam dnia 13.02 (wiedział, że chcę mieć dziecko, że prawdopodobnie mam dni płodne i nie mamy zabezpieczenia). Dnia 04.03 wykonałam test elektroniczny który pokazał ciążę plus wynik 2-3 od poczęcia. Czy to wskazuje na drugiego partnera? (Wie o ciąży i chce w niej uczestniczyć).

18 minut temu, Gość Magda napisał:

Gratulacje Kochana . 

Nie oceniam i tyle myślę ze drugiego partnera dzieciątko jest . Chociaz prezerwatywa nie daje 100% pewności

dziękuję Ci, oczywiście, że nie daje, ale pocieszam się, że była użyta w dniach „niepłodnych”, użyta prawidłowo, test elektroniczny ze wskazaniem 2-3 tydzień po poczęciu wskazuje numer 2, przy numerze 1 musiałby chyba pokazywać +3 tygodnie.

6 minut temu, Gość Ogvh napisał:

W twoim przypadku 4dc nie jest twoim dniem plodnym. Lecz12dc który wypadł 13.02. 

Gratuluję już prawie 7tc🙂

Tak, prawie 7 tc licząc od ostatniej miesiączki. Lekarz potwierdził, dziecku bije serce i wszystko jest w porządku 🙂 prawie 5 od poczęcia 🙂 

czyli myślisz, że to numer 2? 😅

12 godzin temu, Gość Magda napisał:

A jak obliczylas ze to 7tc?

Tygodnie liczy się od dnia ostatniej miesiączki czyli od 02.02, wychodzi 6tygodni że sporym kawałkiem więc prawie 7

Jagoda zdecydowanie myślę że to nr 2.

9 godzin temu, Gość Ogvh napisał:

Tygodnie liczy się od dnia ostatniej miesiączki czyli od 02.02, wychodzi 6tygodni że sporym kawałkiem więc prawie 7

Jagoda zdecydowanie myślę że to nr 2.

Dzięki za odpowiedź, nie chciałabym mu czasu zajmować gdyby się okazało, że to nie on. Jeszcze tydzień temu myślałam, że będę samotną mamą 🙂