Skocz do zawartości
Forum

Ciąża siostry

Gość Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Moja  starsza  siostra  23 lat  dziwnie się zachowuje.  

Od marca siedzi w domu wcześniej studiowała.  Ma chłopaka  poznali się na studiach z rodziny nikt go nie zna.,Rzadko wychodzi z domu a jak już to na długo kilka godzin (nie mówi gdzie z kim i kiedy będzie) kiedyś usłyszałem jej rozmowę przez telefon  (to było gdy mieszkała w Katowicach- studiuje tam i mieszka  w akademiku a do domu przyjechała na święta grudzień 2019) z tej rozmowy wynikało że się kochają i  zrobiła test ciążowy i była cudowna noc .   Byłem tym przerażony  sprawdziłem test (nie powinienem ale to w dobrej wierze). Wyszedł  negatywny.  Zmierzam do tego że siedząc od marca zmieniła się w takim sensie,że roztyła się  trochę  : kiedyś była jak inne dziewczyny w jej wieku (w marcu /kwietniu) a teraz drugi podbródek,większe/szersze pośladki , zaokraglona twarz, lekko wystający brzuch,rozstępy brzucha  i wałki na plecach,masywne uda i większe piersi . Mimo tego wygląda bardzo atrakcyjnie. Wygadała mi się raz że jest 8kg na pulsie, I chce schudnąć.  Dotykała wiele razy i oglądała przed lustrem swój brzuch ,robiła też sobie zdjęcia. Była z 3 miesiące temu u ginekologa. 

Mamy wspólny pokój,rozmawiamy praktycznie codziennie o wszystkim.   Mamy do siebie pełne zaufanie  i jest mi jak najlepsza przyjaciółka . Stąd o tym wszystkim wiem.  Nie zauważyłem by powiększył się brzuch 

Mam 2 teorie :

1 . Podczas tych spotkań była u faceta i mogła współżyć.                                                                  2. Przytyła na lockdownie. 

Bardzo proszę o wasze porady co o tym wszystkim sądzicie i czy jest czy nie. A mi niezręcznie jakoś pytać. 

Drogi bracie. Jeśli twoja siostra jest w domu od marca na nauczaniu on line to prędzej przytyla niż jest w ciąży. Ponieważ gdyby była w ciąży to już dawno by urodziła. I raczej nikt by nie przegapil ciazowego brzucha. A ona o ciąży by powiedziała.  Tak więc nie ma co rozmyślac i trzeba żyć sobie dalej. Byle do lata 😊