Skocz do zawartości
Forum

Ciąża...?

Gość Gosc

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mam 20 lat i ostatnio zauważyłem że wiele moich koleżanek ma już dzieci i te starsze  21-22 lata i te młodsze 17-19. Najprawdopodobniej to ciąże Z wpadki. Obserwuje je  na fejsie/ insta i widzę jak publikują te wpisy , zdjęcia  i czuje w sobie taką jakąś chęć posiadania dziecka w głebi serca trochę im zazdroszczę. Obecnie znam około 10 które już urodziły A 2 jest w trakcie. Proszę was o pomoc: od jakiegoś czasu myślę bardzo intensywnie o ciąży,dziecku, chęci posiadania i opieki,czytam dużo artykułów na ten temat, kiedyś gdy masturbowałem się (już tego nie robię bo się trochę uzależniłem ) oglądałem filmy z udziałem ciężarnych, i do zdjęć  w okolicy 5-6 miesiąca/zdjęcia usg. (chyba jakiś fetysz)   Mimo że jestem młody i nie mam partnerki i nie miałem styczności z dziećmi,  to chciałbym dziecko no i oczywiście zdaje sobie sprawę z tego że to duża odpowiedzialność. Dlatego mam pytanie czysto hipotetyczne gdybym w obecnej sytuacji: mieszkam w 4 pokojowym domu Z rodzicami i siostrą ,zarabiam 2,5 tyś  to dałbym sobie radę?  

1. Skąd waszym zdaniem takie moje zainteresowanie ciążą 

2. Czy dałbym sobie radę opieką nad dzieckiem/dziećmi.