Skocz do zawartości
Forum

Proszę o pomoc ?

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim zadam pytanie chciałbym przeprosić wszystkie kobiety w ciąży lub te co urodziły. I mam nadzieję że was to nie urazi. Zdaje sobie z tego sprawę że to nie jest forum na tego typu pytania i moje postępowanie jest złe  ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi.

Mam 21  lat nigdy nie byłem w związku i jestem prawiczkiem.
Od około roku zauważyłem że posiadam  fetysz ciąży polegający na tym,że podniecają mnie ciężarne kobiety w różnym wieku. Gdy widzę taką załóżmy na ulicy to erekcja i myśli jaka jest w łóżku jak wygląda bez ubrań.
Również mam fikcyjne konto na instagramie gdzie obserwuje ciężarne: aktorki,celebrytki,youtuberki (polskie i zagraniczne) ,moje koleżanki ze szkoły i gdy urodziły   szukałem innych i tak trwam w tym od paru miesięcy. tych kont co obserwuje jest bardzo dużo (około 100) 
Do tych fotek i do por*o ( z ciezarnymi ) masturbowałem się wielokrotnie (3-4 razy w tygodniu) Oglądałem filmy z porodów,jeki seksu i przy porodzie. Kilka razy śnił mi się stosunek a gdy dochodziłem to miałem mokro.  Postu mnie to kręci.Nie chce dzieci a lubię taki widok. Proszę o pomoc co mam zrobić jak się z tego wyleczyć.
Na dodatek siostra z którą mieszkam jest w 2 miesiącu co prawda nic jeszcze nie widać ale się boję że gdy zacznie jej widać brzuch to nie wytrzymam stanie mi a w najgorszym przypadku zwale sobie myśląc o niej.
Jak sobie z tym poradzić? Starałem się powstrzymywać ale to bardzo trudne.

Sam na pewno z tym się nie uporasz.

Jedynym lekarstwem jest Jezus. On Ci może pomóc.

Mimo wszystko zawsze Cię kochal i będzie kochać.

Poproś Jego, a na pewno postawi ci kogoś na drodze kto w tym nałogu pomoże.

Może porozmawiaj z kimś, np. przez katolicki telefon zaufania.

Trzymam kciuki i pomodlę się za Ciebie.