Skocz do zawartości
Forum

Czy to początki ciąży?

Gość Dawid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie otóż od 2 tygodni moja kobieta tez dziennie wymiotuje zdarza się to kilka godzin po wstaniu , albo podczas picia herbaty czy jedzenia , od 3 tygodni zaczęła również pracować w końcu przez tego „wirusa”. Bierze tabletki antykoncepcyjne od 5 miesięcy codziennie o tej samej porze , od miesiąca zaczęła stosować tabletki na włosy „wybaczcie nie pamietam nazwy” , jesteśmy trochę poruszeni tą sytuacja , tydzień po ostatnim stosunku po moim wyjeździe była u ginekologa i stwierdził ze jest wszystko w porządku nie ma mnie teraz ok 5 tygodni. Czy to mogą być objawy ciąży czy jakieś skutki uboczne brania jednych i drugich tabletek jak i może stres ? Proszę o poradę , dodam tez , ze w poniedziałek idzie do lekarza na badanie krwi oraz kilka dni później do ginekologa . Okres powinna dostać i przestanie brać tabletki bodajże w ta niedziele , co o tym sądzicie 

Gość Paulina 28

A moze lepiej jutro z rana zrobić test ciążowy? Mi przed okresem wyszedl 5 dni... Takze powinno wyjść z testu ciążowego. Ciezko cokolwiek powiedzieć czy to ciąża czy nie... Mysle ze na poczatek test ciążowy a pozniej lekarz.