Skocz do zawartości
Forum

Dziwne plamienie 20 tydzień ciąży

Gość Eni

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem tu pierwszy raz i mam taki problem, może też tak miałyście. Dziś rano, nie po pierwszym siusiu po nocy, ale po drugim, na papierku pojawiła się bura maź. Dość sporo, potem już nie było. Nie wiem czy to coś poważnego, wizytę mam dopiero z 2 tygodnie, a mój ginekolog jest teraz niedostępny... Dwa tygodnie temu gin odstawił mi luteinę, stwierdził że już niepotrzebna, może jednak się mylił :(

Gość dorota81

czesć dziewczyny:) wiem,ze troche sie tu wcisnelam, ale mam do Was ogromna prosbe. ostatni okres mialam 11 kwietnia, z mezem kochalismy sie do konca 19 kwietnia, od tego dnia boli mnie podbrzusze i wieksze parcie na pecherz. 04.05 (tydzien przed miesiaczka) bylam u ginekologa i powiedzialam o swoich przypuszczeniach, po zbadaniu dopochwowym i usg przez sonde stwierdzil, ze macica i jajniki w normie.zrobil cytologie i kazal czekac na okres. dostalam antybiotyk i globulki na stan zapalny. z testem chce poczekac na termin okresu. sama nie wiem co myslec.bede wdzieczna za pomoc:)

•  

Dorota81 masz dokładnie taki cykl co ja ! I również byłam u ginekologa 4 maja czyli tydzień przed miesiączka. 19 maja były dni niepłodne, owulacja przypadała na 27. Ginekolog potwierdził, ze owulacja była, ale na potwierdzenie bądź wykluczenie ciąży jest jeszcze za wczesnie 🙂 

06.2016 synek ❤️

05.2019 córcia Aniołek

Gość dorota81

Anna.a :) Czyli musimy czekac :), tylko od 19.04 (dni nieplodne), do 27(tez sprawdzalam,w kalendarzach ze akurat w tych dniach27/28 byla owulacja) to duuuuzo czasu,wiec moze faktycznie miala racje i bedzie okres. ona po zbadaniu mnie sonda juz stwierdzila,ze nie tym razem. wiec moze juz by chociaz po szyjce macicy cos zasugerowala, a tak mam antybiotyk i globulki. do tego niestety z mezem nie kochalismy sie caly miesiac, poniewaz go nie bylo, i ginekolog stwierdzila,ze po takim czasie plemniki mogly byc juz za slabe 😞

•  

Dorota81 poczekaj na termin miesiączki i zrób test albo leć zrobić betę 🙂 ja poszłam do lekarza ze względu na wysokie TSH, dlatego nie robię sobie nadziei, chociaż lekarz powiedział, że na chwile obecna nie może ani potwierdzić ani wykluczyć ciąży. Mimo wszystko i tak zamierzam zrobić test za kilka dni.

06.2016 synek ❤️

05.2019 córcia Aniołek