Skocz do zawartości
Forum

Kiedy dowiedzialyscie się ze jestescie w ciazy

Gość Dorota

Rekomendowane odpowiedzi

Brak @ 24.03, ddzień później test o czułości 10-pozytywny. Beta tydzień później 31.03 (5t1d) O wyniku 2230

07.04 usg 6t1d. Teraz idzie już 8t1d. Prucz 2 dniowych nudności które miałam 8-9.04 nie dolega mi nic. Nie miałam żadnych objawów, nawet piersi mnie nie bolaly.

Kolejna wizytę mam jutro. 

Gość Paulina 28

Ja zrobilam test ciążowy 4 dni przed okresem, w dniu okresu zrobilam bhcg wynik 190. 

Jeżeli twoja beta jest ujemna i po terminie okresu to ciazy nie ma, też kiedyś mialan taka sytuacje okres spoznial mi sie okolo 2 tygodnie i poszłam do lekarza i dostalam tabletki na wywolanie okresu i dostalam. Także czasami może się zdarzyć i zawiesi się okres. 

Gość Paulina 28

Oczywiście 4 dni przed okresem test był pozytywny, robiłam codziennie do okresu nawet 2 testy innych rodzai w ciagu dnia bo nie wierzylam ze jestem w ciazy. 😊😊😊 Także jeżeli jest ciąża to w dniu okresu bhcg z krwi powinna wyjść dodania, oczywiście przed okresem. Ale jeżeli jest po terminie i negatywna bhcg to nie ma ciazy. 

Ogolnie powiedzieli mi ze jak do konca tyg nie dostane okresu to mam powtórzyć test jedno dziecko urodzilam i mialam podobne objawy ddo tego nie wiem konkretnie ile mi sie spoznia bo w przyblizeniu obliczylam a stosunek uprawialismy  wspomagajac sie testami owulacyjnymi

Mi w 1 ciąży test pokazał dzień po @ || kreski, a dniu @ był negatywny, objawy to mega bolące piersi

aaa drugiej ciąży pozytywny 3 dni przed @ (6 dni po owulacji miał plamienie implantacyjne więc dlatego zrobiłam wcześniej test) objawów zero

No nie wiem, wydaję mi się że beta z krwi nie kłamie i nie jesteś w ciąży☹️