Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Domka wszystkiego najwspanialszego dla córeczki :)

Zaneta trzymam kciuki :)

A mi się dziecko pochorowało :( wstała z drzemki z prawie 39° gorączki a wieczorem doszedł zatkany nosek, nic jeszcze nie idzie odciągnąć więc dałam jej nasivin, mam nadzieję, że jej ulży i prześpi noc :( przez tą świrującą pogodę wszyscy chorują.

Lili
https://www.suwaczek.pl/cache/d407dd5760.png
Magda
https://www.suwaczek.pl/cache/34551c88a3.png

Samozycie zycze Ci zebys juz za rok obchodzila to swieto, mocno w to wierze

Paula na pocztaku bylo bardzo trudno, te pierwsze dwa tygodnie plakalam sobie wieczorem w poduszke i dalej jak sobie pomsyle to chce mi sie wyc, ale dzieki temu ze mam coreczke to nie jest tragicznie, ona zajmuje moj czas i moja glowe. bylam na wizycie kontrolnej tydzien po szpitalu (tez obylo sie bez lyzeczkowania) i powiedzial ze mozna sie starac po pierszym okresie. Nie wiem czy jestem jeszcze na to gotowa bo mam straszny strach w sobie ze znowu moze sie powtorzyc. dzisiaj mam 9dc wiec niebawem mozna dzialac, oczywiscie bardzo chce miec dzidziusia, a jak widze kobiete w ciazy to zaczynam myslec na jakim etapie bym byla ;/ szybko odganiam mysli wtedy bo teraz to juz nic nie zmieni.

Maszkaron od kleszcza nie uciekniesz. Jak ma na was wejść tj i z piaskownicy przyniesiecie. Najlepiej to wyciąga się go strzykawka. Jak się już wbije. Albo najlepiej na sor. Można do wysłać do analizy czy miał bolerioze wtedy. Niestety te robale są nieznosne. Wiem coś o tym mieszkam w lesie. Ja to nie lubię żadnych.
A z tymi myślami to i ja mam. Dumam sobie czasem jakby się już dwie dziewczynki mi bawiły. Albo klocily.jakby wyglądała itp. Ale niestety musimy z tym jakoś żyć i się nie poddawać. A panie w ciąży to i mnie się ostatnio rzucają w oczy a więc chyba jakoś wysyp :D

Rzucam się w szał pakowania. Miłej niedzieli.

Samozycie i ty się doczekasz swojego szkraba. A ja na pocieszenie dorzucam laurke od mojej 3.5latki :D

monthly_2019_05/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_75235.jpg

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Oj tak uczucie super jak składa życzenia wszystkiego najlepszego, daje laurke która pomogłam jej robić i daje buziaka. Właśnie przyniosła mi podobnego kwiatka z podwórka tylko rozewego skądś wyrwala.

Samozycie i ty się doczekasz.
Moja mama też zaskoczona i zadowolona z koszyka na rower.

Anella pogoda taka dziwna więc możliwe że głowa boli od ciśnienia. A duża dawkę luteiny bierzesz?

Kornelia a kreski to i ja widzę. Gratulacje. Piękny prezent na dzień mamy.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Madziak a wogole jak ty się czujesz bo ty już połowa ciąży Zaraz. Zdarzyły ci się jeszcze duszności? Bo z tego co pamiętam to trochę miałaś chyba od nadmiaru herbaty.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Żaneta przykro mi.

Ja mam klucia jajnika prawego? o dziwo i macicy? Takie dziwne. Ciągle oczywiście sprawdzam gacie bo coś mi leci. A mam tak dużo białego śluzu jakbym luteine stosowała. Ale wydaje mi się że ja taki mam przed @ bo już mi się wsio myli :D
Piersi tylko od 3 dni bolą. Narazie coraz bardziej. Dzisiaj mnie wybudzila o 3.50 i od tej godziny nie śpię bo się wyspałam. Za to pewnie wieczorem padne jak mucha.

@ się zbliża to i mój apetyt wilczy. A na mięso znowu patrzeć nie mogę. Za to drugi ppjemniczek pomidorów małych zaczęłam. Nerwy też pewnie robią swoje.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena3

Ja mam klucia jajnika prawego? o dziwo i macicy? Takie dziwne. Ciągle oczywiście sprawdzam gacie bo coś mi leci. A mam tak dużo białego śluzu jakbym luteine stosowała. Ale wydaje mi się że ja taki mam przed @ bo już mi się wsio myli :D
Piersi tylko od 3 dni bolą. Narazie coraz bardziej. Dzisiaj mnie wybudzila o 3.50 i od tej godziny nie śpię bo się wyspałam.

obiacujaco to wszystko wyglada, 3mam mocno kciuki :))

zaneta koniecznie powinnaś porobić badania.
Magdalena ja to mam dupiane krążenie, zdenerwuje się i zaraz mi słabo, więc w ciazy z automatu jest gorzej bo trzeba dotleniccsiebie i dziecko. Ale robię wszystko w miarę powoli i jest ok. Nawet ostatnio przedpokój malowalam hihi no i czarnej herbaty w ciazy pić nie mogę bo mnie w dusi od razu. Poza tym nic mi nie dolega, nawet nie wiem że w ciazy jestem hihi 13 czerwca mam polowkowe.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

MadziaK83
zaneta koniecznie powinnaś porobić badania.
Magdalena ja to mam dupiane krążenie, zdenerwuje się i zaraz mi słabo, więc w ciazy z automatu jest gorzej bo trzeba dotleniccsiebie i dziecko. Ale robię wszystko w miarę powoli i jest ok. Nawet ostatnio przedpokój malowalam hihi no i czarnej herbaty w ciazy pić nie mogę bo mnie w dusi od razu. Poza tym nic mi nie dolega, nawet nie wiem że w ciazy jestem hihi 13 czerwca mam polowkowe.

Oooo to będziemy koniecznie chciały wiedzieć po polowkowyn wsio :D a z tymi dusznościami to powinnaś moim zdaniem badać te dimery. Taki mój umysł ciężki i odrazu zalecam każdej ciężarnej. Taka moja przestroga ale pewnie zrozumiesz. :) a wogole to przystojniak z tego waszego Filipka :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥