Skocz do zawartości
Forum

Clostilbegyt? Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paula1671

Jadłam suszone morele, migdały, pestki dyni, słonecznik i witamin i suplementy diety np. witaminę E, witaminę C. Poszukam strony która się sugerowałam tam jest wszystko opisane jak znajdę to podam Ci link do niej, bo niestety większości niepamietam :/
Piłam też ciężkie czerwone wino lampkę wieczorem. Czy moje endometrium poprawiło się od tego to nie wiem, ale napewno warto spróbować, to nie zaszkodzi. Na koniec cyklu było bardzo cienkie po dwóch miesiącach było już idealne. Lekarz chciał też dać mi jakieś leki na poprawę endo jeśliby nie wzrosło.
Niestety nazwy nie pamiętam. :)

Ja dziewczyny ustaliłam z mężem, że musimy odłożyć starania gdzieś na luty/marzec, ponieważ rozmawiałam z kadrową i tak będzie najlepiej. Ponieważ jestem na działalności gospodarczej, to muszę przejść na umowę o prace i z 3 miesiące przed zajściem w ciąże normalnie pracować.

Tak więc większe starania odkładamy na nowy rok, ale będę ty z Wami sobie siedzieć jeśli nie macie nic przeciwko :)

Gość Kamcia123

Cześć dziewczyny. Witam się z Wami pierwszy raz, ale starania o dzidziusia podjęłam juz rok temu. Oczywiście z przeszkodami. Ciągle nie mogę trafić na ginekologa który zdecydowanie podejmie się mojego leczenia. Obecna dr. usunęła mi w biegu dwa torbiele endometrialne i na wizycie kontrolnej dwa tygodnie później oznajmiła że mam podwójna owulacje ale staramy się bez leków. Na kolejnej wizycie niespełna dwa tygodnie później obraz z usg niemal identyczny i wtedy jej decyzja że leki. Dostałam recepty na duphaston i clo. A że od tamtej wizyty wciąż nie mam okresu a tym bardziej ciazy przyszłam do niej kolejny raz. Teraz decyzja że bez leków. Mam wykupione recepty... Co robić? Iść do innego gin, próbować z lekami...?

Paula1671 nie wiem czy powazne ale z pewnością uciążliwe :( dziekuje za słowa wsparcia :)

Clo, znowu miałaś skurcze? Jeszcze troszkę kochana... niebawem wszystko sie okaze. Trzymaj sie cierpliwie :)

Karol1985 Ty rowniez cierpisz na andometrioze? :( przykro mi. Myslalam ze na tym forum jestem aktualnie jedyna. Bierzesz Clo? i/lub inne leki?

Mimi93, witaj, przykro mi ze przechodzisz przez to co my...

AleksandraS, do zobaczenia! Zdrowych, spokojnych Świąt i oczywiscie smacznych ciasteczek! :)

Paulina_90 rozumiem. Duzo spokoju Kochana. Bedzie nam miło jak z nami zostaniesz :)

Kamcia123 witaj, trochę sie pogubiłam w tym zapisywaniu i niezapisywaniu leków i mam wrażenie ze gin rowniez nieogarnia/ nie pamieta. Ja trafiłam na wspaniała gin wiec pewnie jestem nieobiektywna (bo porównuje do mojej) ale ja bym zmieniła lekarza... albo przypominaj jej na każdej wizycie jakie dawała Ci zalecenia. Ja mojej zawsze przypominam, w końcu jest tez człowiekiem :)))

My jestesmy w klinice badaniu nasienia. Czekamy juz na wizytę u androloga. Trzymajcie kciuki zeby chociaz z plemnikami było wszystko ok :(