Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

No to Gosia naprawdę nieciekawie. Przypomina mi to Tunezję, tam jak by;liśmy to też mieli sjestę i też tylko kolacja się dla nich liczyła. Akyrat na wakacjach to nam "titało" bo i tak cały dzien na plaży, ale na dłuższą metę, człowiek tęskni za Polanką naszą kochaną...
Moja siora mieszka w Niemczech i też zawsze narzeka, ze tam nie ma dużo rzeczy taki co u nas, np białego sera, i jak tu przyjeżdża to zawsze się okupuje różnymi rzeczami by sobie wziąć do siebie.

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

amirian
No to Gosia naprawdę nieciekawie. Przypomina mi to Tunezję, tam jak by;liśmy to też mieli sjestę i też tylko kolacja się dla nich liczyła. Akyrat na wakacjach to nam "titało" bo i tak cały dzien na plaży, ale na dłuższą metę, człowiek tęskni za Polanką naszą kochaną...
Moja siora mieszka w Niemczech i też zawsze narzeka, ze tam nie ma dużo rzeczy taki co u nas, np białego sera, i jak tu przyjeżdża to zawsze się okupuje różnymi rzeczami by sobie wziąć do siebie.

Moja ciocia robiła tak samo...kupowała cukierków czekoladowych full,kiełbasy polskiej itp. ha ha

Jak to się mówi "wszędzie dobrze, najlepiej w domu" :36_2_15:

stokrotka_87
stysiapysia
amirian

Moja ciocia robiła tak samo...kupowała cukierków czekoladowych full,kiełbasy polskiej itp. ha ha

moja teściowa też i cała reszta naszej rodzinki siedzącej w Irlandii..robią zapasy w polsce nie wiem czemu..nawet kawę biorą do Irlandii...ser...kiełbache...

Dobre bo Polskie :yuppi:

stokrotka_87
stysiapysia
amirian

moja teściowa też i cała reszta naszej rodzinki siedzącej w Irlandii..robią zapasy w polsce nie wiem czemu..nawet kawę biorą do Irlandii...ser...kiełbache...

ja tez biore kawe z polski bo oni maja tylko sypana....
i pelno zakupow tez robie...raz na rok samochodem jade do polski i przywoze cale auto zarcia...
w tym roku moja psiapsiolka przyjezdza autem to tez mi zapasy przywiezie...
majonezy...rozne sosy w sloikach ...cuda....
mama mi zawsze bigos robi bo u nich nie ma kiszonej kapusty...
nnawet octu normalnego nie maja tylko balsamik i jakis winogronowy...

amiriamku szkoda ze tak dlugo jeszcze musisz czekac....
ciekawe ile ja bede musiala....
ciekawa to ja jestem co mi jest...
no ale zobaczymy...

http://www.ticker.7910.org/as1cHhQ-O7-0010MDAwMTUwbHwyNTdkfE1lbGNpYSBpcw.gif

Italy
stokrotka_87
stysiapysia

ja tez biore kawe z polski bo oni maja tylko sypana....
i pelno zakupow tez robie...raz na rok samochodem jade do polski i przywoze cale auto zarcia...
w tym roku moja psiapsiolka przyjezdza autem to tez mi zapasy przywiezie...
majonezy...rozne sosy w sloikach ...cuda....
mama mi zawsze bigos robi bo u nich nie ma kiszonej kapusty...
nnawet octu normalnego nie maja tylko balsamik i jakis winogronowy...

amiriamku szkoda ze tak dlugo jeszcze musisz czekac....
ciekawe ile ja bede musiala....
ciekawa to ja jestem co mi jest...
no ale zobaczymy...

Będzie dobrze...przebadasz się i sie zobaczy :36_2_15:

stokrotka_87
Italy
amirian
Moja siora mówi, ze po prostu u nas te rzeczy są lepsze

bo sa....nawet szampon jak chcesz kupic to masz 1000 opcji....i sama nie wiesz ktory wybrac...a tam 3 na krzyz....
dramat
ja po szampon jezdze do sasiedniego miasta...kupuje 10 i mam na troche...:hahaha::hahaha::hahaha:

hahaha Ty to jesteś w ogóle aparatka :D
powiedz lepiej kiedy mama teraz będzie wróżyć :::::D

mama ma byc jutro....pod wieczor...powiem zeby wziela karty...
zobaczymy w jakim bedzie humorze:hahaha::hahaha::hahaha:

Italy
stokrotka_87
Italy

bo sa....nawet szampon jak chcesz kupic to masz 1000 opcji....i sama nie wiesz ktory wybrac...a tam 3 na krzyz....
dramat
ja po szampon jezdze do sasiedniego miasta...kupuje 10 i mam na troche...:hahaha::hahaha::hahaha:

Hmm ciekawe co mi wywrózy:)

stysiapysia
Italy
stokrotka_87

Hmm ciekawe co mi wywrózy:)

no ostatnio prawie wszystko sie spelnilo...tylko nie wiemy czy u aldonki bedzie dziewczynka...bo miala byc parka...czyli albo blizniaki albo dziewczynka bo synka juz ma...

stysiapysia
amirian
cześć kochaniutkie :in_love2:

italy bardzo się cieszę, ze do nas dołączasz. Poznałyśmy się już na ii ale pewnie nie pamiętasz. A mozesz przypomniec jak masz na imię?

stysia badania...? To zalezy od ciebie. A lekarz nic ci nie sugerował? Wiesz, nie wiem co było powodem twojej straty, bo nigdy nie śmiałam o to pytać, a moze nawet ty sama nie wiesz... A od tego też zalezy czy warto robić badania. Choć moim zdaniem zawsze warto i nie zaszkodzi, a można się czegoś o sobie dowiedzieć.

Stokrotka miałam pytać jak tam u twojego taty? Jak się czuje?

A tak poza tym, to naprawdę nikt z was nie zauważył, ze kakunia jest w ciąży???????????????????????????????:in_love2::smile_jump::smile_jump::smile_jump::in_love2:

U mnie poniedziałek jakoś zleciał, w pracy kocioł, miałam wziąć na piątek urlop bo jadę znów na wesele, ale okazało się, ze jednak nie mogę i umówiłam się z dyrą, że przyjdę ale na rano do 12, no szkoda, bo chciałam się wypac przed dwoma weselami pod rząd.

wiesz jutro idę do lekarza dopiero... A moja mała heh zmarła, bo miała bardzo liczne wady wrodzone serduszka... Choć , w arkuszu z sekcji zwłok napisano tylko "z wyniku licznych wad"...

:36_2_58:

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

moni27
stysiapysia
amirian
cześć kochaniutkie :in_love2:

italy bardzo się cieszę, ze do nas dołączasz. Poznałyśmy się już na ii ale pewnie nie pamiętasz. A mozesz przypomniec jak masz na imię?

stysia badania...? To zalezy od ciebie. A lekarz nic ci nie sugerował? Wiesz, nie wiem co było powodem twojej straty, bo nigdy nie śmiałam o to pytać, a moze nawet ty sama nie wiesz... A od tego też zalezy czy warto robić badania. Choć moim zdaniem zawsze warto i nie zaszkodzi, a można się czegoś o sobie dowiedzieć.

Stokrotka miałam pytać jak tam u twojego taty? Jak się czuje?

A tak poza tym, to naprawdę nikt z was nie zauważył, ze kakunia jest w ciąży???????????????????????????????:in_love2::smile_jump::smile_jump::smile_jump::in_love2:

U mnie poniedziałek jakoś zleciał, w pracy kocioł, miałam wziąć na piątek urlop bo jadę znów na wesele, ale okazało się, ze jednak nie mogę i umówiłam się z dyrą, że przyjdę ale na rano do 12, no szkoda, bo chciałam się wypac przed dwoma weselami pod rząd.

wiesz jutro idę do lekarza dopiero... A moja mała heh zmarła, bo miała bardzo liczne wady wrodzone serduszka... Choć , w arkuszu z sekcji zwłok napisano tylko "z wyniku licznych wad"...

Monis nie smucaj sie ...

stysiapysia
moni27
stysiapysia

Monis nie smucaj sie ...

Ach tak mi sie jakoś smutno zrobiło....
Jak sobie pomyślałam co by było gdyby....

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc