Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _anonimowa_

coreczki według mnie waga jest ok-teoretycznie gdyby wypiła porcję mleka przed ważeniem byłaby dla lekarki dobra ;). Odnośnie kataru, może warto włączyć wit.C. Na katar może się składać m.in.ząbkowanie.
U nas pchają się dolne 2-ki...a gdzie górne 1-ki...pytam? XD
(I ogólnie przewidywany armagedon-chodzik super, ale kwiat z dolnej półki stracił liście, a ścierki z kuchni walają się po pokoju xdd.)

Moje dziecko ma kawałek tego zębolaczka ale już wie jak go używać- wgryza mi się w ramię- wampir mały. Palca już mu nie daje, do smarowania kupiłam nakładkę silikonową ze szczoteczką a jakiego ma banana na twarzy jak tylko zobaczy że zakładam na palec hehe
coreczki to super że małej nic nie dolega może i faktycznie tak jak anonimowa mówi może przez ząbki.
Magda i jak przyszedł śpiworek jestem ciekawa Twojej oceny :)

https://www.suwaczki.com/tickers/zem32n0a4ct6fwwr.png

Gość _anonimowa_

O, też mam te nakładki z rossmanna. "Myję" małej zęby, a przy okazji masaż i też banan na twarzy ;)
Jeśli robicie zakupy w aptekach internetowych, np.melissa, to też są, np.z akuku.
Jutro czekam na info od dentystki czy wdrażać już pastę do zębów, i jeśli tak, to jaką.

Ja też nie lubię takich dużych imprez, ale w tym roku szalejemy. W maju zrobiliśmy urodziny Wojtkowi, dwa tygodnie temu były chrzciny Czarka a w tę sobotę... bierzemy ślub kościelny, bo osiem lat jesteśmy po cywilnym :) wesela na starość nie robimy, ale zapraszamy znajomych do domu i będzie kilkanaście osób + dzieci. Właśnie rozkminiam jaki obiad zrobić... I też już bym chciała mieć to z głowy, bo wolę posiedzieć z mężem i dziećmi albo w naprawdę małym gronie.

Aajj i zapomniałam dodać że mamy 2 ząbka wyszedł w sobotę więc wszystko w jednym dniu :). Dziękuje kochaniutkie :*
szoti my planujemy za 2-3 lata kościelny, jak już mały podrośnie troszkę o ile nam się uda. Już jak wróce do pracy z tym że ja wolałabym też tak ,,po cichu" a mój chce weselicho. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na bale w dodatku takie w których jesteś atrakacją wieczoru :/ ale pewnie mnie to nie ominie.
Kurcze to też będziesz miała od cholery szykowania przy dzieciach. Aa pamiętaj rosół musi być hahaha :D kiedyś usłyszałam że nie ma wesela bez rosołu- coś w tym jest
Cebulka jakiś to patent jest żeby nie zapomniał :D

Gość _anonimowa_

Magda78 właśnie się wybieram ;) Tak ogólnie sporo mam rzeczy z lupilu i jestem bardzo zadowolona. Chyba jedna z nielicznych firm, gdzie rozmiary odpowiadają wzrostowi bo np.5 10 15 ubranka od pasa w dół ma mocno zaniżone. Używam też pieluch lupilu, od oryginalnych pampersów miała dziwną skórę i czasami wysypkę. Także jutro shopping na całego xd
Edzia987 trochę spóźnione, ale najlepszego!! (Ja poświętuję z małą w marcu ;) obie z marca jesteśmy).

Hej dziewczyny,
Kurcze u nasod 2 dni armagedon, mały jest okropnie płaczliwy. Nie wiem czy to kolejne zęby czy jakiś skok ma. Nawet do łazienki mi nie da iść.
Magda ja chłopa wysłałam bo u nas lidla nie ma. Wgl na fb jest kobietka która ma ubrania nowe z lidla i ja też od niej kupuje :)
anonimowa dziękuję, oo to też impreza będzie :)
Szoti jak po ślubie?