Mamcia2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam. Przepraszam jeżeli ponawiam pytanie ale szukałam i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Zastanawiam się czy jest szansa że jestem w ciąży. Dodam że bardzo mi na tym zależy ale do spodziewanej @ jeszcze 7 dni. Dni płodne miałam między 2 a 6 marca. Z mężem staraliśmy się 3.03 Od 8 marca bardzo bolą mnie całe piersi i mam takie dziwne odczucie napięcia w podbrzuszu. Temp 37,2 Nigdy tyle dni przed @ nie czułam się w ten sposób. Bolał mnie brzuch góra dzień wcześniej. Od dwóch dni często chodzę siusiu. Dzisiaj zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Czy jest szansa że zrobiłam go za wcześnie? Że jednak się udało? Mamy już córkę ale nie pamiętam początku tamtej ciąży Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza
Gość Asinka Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ciaza zawsze moze sie pojawic gdy sie nie zabezpieczamy :) test zrobilas o 7 dni za wczesnie ! Hormon hcg jeszcze nie jest wykrywalny jesli oczywiście w ciazy bys byla. Zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki, albo poczekaj jeszcze kilka dnii idz na badanie krwi. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza
Mamcia2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wiem że jak kocham się z mężem bez zabezpieczenia to ciąża może się pojawić i na to liczę. Odnośnik do komentarza
Gość Greta83 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Poczekaj do okresu i zrob test dopiero za te 7dni. Wcześniej nie ma to sensu. Szanse sa, ale jak widac po forum, nie zawsze sie udaje... Trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza
Mamcia2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Tak wygląda wykres temperatury Na piersiach porobiły się małe brodawki i bolą coraz mocnej. na kolejnym teście prawie niewidoczna druga kreska Nie wiem czy cieszyć się czy nie... Odnośnik do komentarza
Bibs Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Ja miałam taką samą prawie niewidoczna kreskę 11 dni po owulacji i w końcu okazało się to ciąża. Poczekaj spokojnie jeszcze kilka dni i powtórz test. Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Kowsskaa Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 To można uznać za wynik pozytywny jak myślicie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi