Skocz do zawartości
Forum

Kto jest tatusiem

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w ciąży. 26tydz. Termin z ost miesiaczki 7 grudnia z usg (7w1d) 10 grudnia. Miesiaczke mialam 3.03. Mialam dwoch partnerow, 10 marca pierwszy pozniej 16,18,19 marca drugi. 16 marca partner skonczyl we mnie, w inne dni sie zabezpieczalam prezerwatywa.ostatnie Cykle mialam 25,25,27 dni. Ktory z nich jest ojcem ten z 10 marca czy ten z pozniejszych dni? Ktory jest bardziej prawdopodobny. Oczywiście powiedzialam temu z 16,18,19 marca ze bedzie ojcem.

Chyba trzeba bedzie zrobić test na ojcostwo :D
Ja mam termin na 10grudnia, ostatnia miesiączka 4 marzec w ciąże zaszłam napewno 17marca-18marca bo wtedy mąż był akurat w domu. Tylko ze u każdego owulacja jest w innym terminie wiec nie wiem czy sie sprawdzi i u ciebie

Dzieki dziewczyny za odpowiedz :)
No wlasnie usg 25 kwietnia pokazalo 7tydz 1 dzien ciazy. Pozniej drugie 30 maja pokrylo sie z ostatnia miesiaczka, takze wypadaloby, ze w polowie cyklu zaszlam z partnerem z 16,18,19 :P to tez jest bardziej prawdopodobne,bo byly to stosunki bez zabezpieczenia. Jak wspominam u Ginekologa o terminie zaplodnienia to zawsze mnie zbywa mowiac ze przez caly cykl mozna zajsc i miesza mi w glowie