Skocz do zawartości
Forum

Grudniowe mamusie 2017

Aneta24

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Klaudiaaa53

Ja miałam przez brzuch z pustym pęcherzem.Byłam dobrej myśli jeśli chodzi krwiak,który mnie męczy,a tu znowu okropne krwotoki. Trochę się martwię,bo trwa to już 3dni i zaczyna mnie boleć tak jakby szyjka macicy na dole.Wizytę mam 20.06 i zastanawiam się czy nie iść wcześniej.Trochę mi głupio,bo lekarz mnie ostrzegał,że tak może być z tym kolejnym krwotokiem,ale o bólu nic nie mówił.

Moj mąż juz widzi podobieństwo do siebie (odstający wyraznie siusior :D) dla mnie nie ma różnicy czy chłopak czy dziewuszka, miałabym tylko problem z imieniem dla dziewczynki bo żadne ale to dosłownie żadne mi sie nie podoba :( dla chłopca: Olaf, Tobiasz, Tymuś, Oliwier, to takie najładniejsze, był jeszcze Natan ale bratowa mnie ubiegła i moj chrześniak ma tak na imie :D chociaż powtarzające sie imiona to u nas norma ja jestem Marta mojego męża siostra tez, moj mąż to Piotr jej mąż tez :D druga jego siostra to Natalia i jego siostry córka tez Natalia :D najlepsze są swieta i prezent ,, mała Marta, duża Marta itd ":D wracając do tematu imie dla dziewczynki .... masakra, każde mi sie z kimś kojarzy niekoniecznie fajnym :D ale sie rozpisałam :D