Skocz do zawartości
Forum

czy wasze pociechy tez preza nozki?

Rekomendowane odpowiedzi

dziewczyny moze was spytam -czy u waszych dzieciaczkow zauwazylyscie ze maluchy preza nozki ?chodzi mi o to ze moja 6 miesieczna corka siada juz normalnie co prawda nie calkiem sama ale sie podciaga staje tez na nozki jak ise zlapie rak moich i nie chce juz siadac tylko od razu staje na sztywnych nogach ale niepokoi mnie ze ona jak siedzi to ciagle te nozki prostuje i trzyma je wyprostowane i do tego raczki zaciska w piastki i kreci dlonmi jakby to okreslic jakby jechala na motorze:-)wokol nadgarstka kreci tez tymi lapkami.poza tym to nic mnie nie niepokoi tylko to czy to normalne?Julka duzo umie sama z pozycji lezacej pod katem 30 stopni usiadzie i jak zaczyna po chwili na bok leciec to nawet sie lapka podtrzyma ale denerwuje mnie to jej usztywnianie.czy jej sie tak spodobalo to stawanie ze tak robi?mam wrazenie ze jakby mogla to wstalaby i poleciala przed siebie.prosze odpowiedzcie jesli ktoras miala podobnie.a moze ja poprostu przewrazliwiona jestem matka i robie z igly widly?za kazda odpowiedz bede wdzieczna.