Skocz do zawartości
Forum

Objawy po owulacji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich
Moje pytanie może będzie głupie, ale nie mam gdzie się dopytać. 27 maja miałam pierwszy dzień miesiączki cykl mam 30 dniowy czasami 29. Od kilku dni źle się czuje i to dość bardzo czuje mdłości lekko bolała jedna pierś jestem senna i mało sił ogólnie i moje i mam wrażenie ze lekko napuchły pytanie czy po w takim czasie mogę czuć takie rzeczy sugerujące ciążę czy może być to co innego do miesiączki jest jakiś tydzień robiłam test, ale wyszła jedna kreska niewiem czy nie było to za wcześnie robiony test, a niestety jestem w Anglii i nie bardzo wiem jak tu robi się pobranie krwi z tego co się zorientowałam trzeba iść do lekarza a na to się czeka czasami nawet i dwa tygodnia. Jakiś czas temu byłam w ciąży niestety w 16 tyg ciąży serduszko stanęło ale wtedy też miałam coś w tym stylu tyle ze bardzo męczyła zgaga wtedy nie dowierzalam ze mogę być w ciąży miałam nie regularne i mówiono mi ze ciężko będzie z ciążą a tu nagle byłam i dowiedziałam się dopiero w 7 tyg ciąży. Tym razem chciałabym wiedzieć juz teraz im szybciej tym lepiej. Dodam że mam wrażliwość jelita i powinnam brać leki ale od kiedy podejrzewam ze mogło by coś być to ich nie biorę. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam